BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

14 lata 2 tygodni temu #105097 przez madziaska
Jestem jestem dziwuszki, pozno wrocila bo ok 20 pozniej mamusia zrobila mi nalesniki z serem i zasnelam ;) U nas wszystko w porzadku, dzidzia ma 16 mm, gin mowi ze ksiazkowo, choc na poczatku wizyty sie przestraszylam, bo badajac powiedzial, ze mala macica jak na 9 tc, ale moja macica zawsze byla malusienka ;) No i oczywiscie serduszko slyszalam, jakie to cudowne :):):):) Zdjecia nie mam... skonczyla mu sie tasma w usg i nie bardzo chyba mu sie chcialo zakladac nowej, facet byl padniety bo po nocnym dyrzurze wiec mu wybaczam ;) Za 4 tyg kolejna wizyta :):):)
Temat został zablokowany.
14 lata 2 tygodni temu #105185 przez Dorciaition
Jeszcze raz powiem, że bardzo się cieszę :lol: Ale kurka jak będę każdą Waszą wizytę tak przeżywała, to nie wiem jak to przeżyje :silly:

cudnie, cudnie, cudnie Madziaska :kiss:

Alanek[*] :(
14 lata 2 tygodni temu #105241 przez Aleksandra
Super, że wszystko w porządku :) W takim razie czekamy na zdjęcie za 4 tygodnie :) Ja będę na 3 tygodnie na usg, to też wkleję. Dorcia a ty kiedy masz wizytę?

Właśnie wróciłam ze szkoły. Oczywiście urwałam się z drugiego wykładu, bo fotele w salach są już dla mnie nie wygodne. Nie mam jak się ułożyć w nich i tyłek mnie boli. Ale na szczęście nic ważnego nie straciłam. To już ostatni rok, więc wykłady nie są zbyt ciekawe i pasjonujące. W najlepszym wypadku mgr będę bronic w czerwcu, jak się wyrobię do końca maja z oddaniem pracy. Na razie pisanie idzie mi jak krew z nosa, ale może w końcu się zmóżdżę i napiszę ;)

Dziś ze znajomymi rozpoczynamy sezon grillowy :) Mam tylko cichą nadzieję, że u nich bo mi się nie szczególnie chce wszystko szykować a później sprzątać. Poza tym znając życie mój "ulubiony" członek naszej rodziny - szwagier męża będzie chciał się dołączyć, a działa on na mnie jak płachta na byka. Oni jeszcze nie wiedzą, że jestem w ciąży :)
14 lata 2 tygodni temu #105243 przez Dorciaition
Cześć Aleksandra.
Ja mam również wizytę za 3 tygodnie, dokładnie 9 maja. Już się nie mogę doczekać.

A co studiujesz? Zabierz się za pisanie pracy, bo później będzie jeszcze gorzej :silly:

Oo, to sobie podjesz znowu na grillu. Wcale się Tobie nie dziwię, że nie chce sie Tobie tego szykować. :)
a co takiego szwagier Tobie zrobił, że zalazł Tobie za skóre? :) Choć niektórzy nie musza nic robić, tak po prostu mają, że denerwują :blush:

A ja sprzątanko dziś, potem msza dla Rodziców po Stracie dziecka i do teściów jadę, no i do taty. Mama w Anglii u brata :( , ale za tydzień przyjeżdza :lol:

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #105245 przez Dorciaition
Oj, zrobiłam taką tabelkę dotyczącą listopadówek. Nie mogę jej wkleić. Jutro spróbuję jak wrócę.
Buziaki, miłego weekendu :kiss:

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #105259 przez Aleksandra
Szwagier jest właśnie z tych co po prostu się ich nie lubi. Jest głupi, nie ma pojęcia o życiu a wymądrza się jak nie jeden polityk. Próbuje być dowcipny ale mu to kompletnie nie wychodzi. Poza tym mieszkając z nim obecnie pod jednym dachem widzę jak się zachowuje w stosunku do swojej żony i to mnie drażni. W ogóle jej nie pomaga, w sumie to nigdy jej nie pomagał. Ani jak była w ciąży ani jak urodziła. Jak już ona go zmusi to jest obraza majestatu i np po 10 minutach pilnowania dziecka już ją woła "bo sobie z nim nie radzi". Pomijam fakt, że mały ma już 4 lata. Ja się w ogóle dziwię, że ona z nim jest.

Studiuje zarządzanie zdrowiem publicznym. Kierunek nawet ciekawy, ale na ostatnim roku przedmioty są po prostu denne i raczej nam się nie przydadzą. Pomału piszę. Mam prawie cały I rozdział, więc nie jest tak źle :)

Miłego weekendu. Buziaczki :kiss:
14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #105430 przez madziaska
trzy tygodnie szybko WAm mina, moja wizyta przypada na 13 maja w piatek i zastanawiam sie czy nie pojde w innym terminie ;)
14 lata 2 tygodni temu #105664 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki

Jak mija wam weekend? Ja dziś mam fazę na słodkie :lol: Ostatnio tyle słodkości jadłam w podstawówce :silly: W szkole zjadłam marsa, w domu po obiedzie ciasto drożdżowe z jabłkiem i do tego wypiłam prawie litr mleka a teraz zajadam się pierniczkami.... Nie ma to jak zachcianki :)

Ja już nie mogę się doczekać następnej wizyty :) Chciałabym już zobaczyć swoją kruszynkę.
14 lata 2 tygodni temu #105714 przez Dorciaition
Hej kochane.
A ja wróciłam już do domku i odpoczywam. U teściów jak to u nich. O ciaży za dużo twmat jak zwykle nie było.
Wracając (mamy 70 km) mąż musiał ciągle się zatrzymywać, bo tak nie dobrze mi było. Mo i ciągle wymiotowałam :(
Aleksandra, a jak po grillu? :)

14 lata 2 tygodni temu #105917 przez Aleksandra
Dorcia grill się udał i było pysznie :) Przykro mi, że się tak źle czułaś wracając do domu :( Może pojawiła ci się choroba lokomocyjna?
14 lata 2 tygodni temu #105995 przez Dorciaition
No to najważniejsze, że się udał :) Miałam zawsze chorobę lokomocyjną, ale nie aż tak...
Kurcze, jak długo jeszcze do wizyty. Dokładnie 3 tyg. , nie wiem jak to wytrzymam.
A która teraz nastepna do gina? Suari gdzieś nam zaginęła. Odezwij się kochana.
A ja chyba idę sie półożyć. Rano byłam z pieskiem u fryzjera, więc nie pospałam. Musze nadrobić :blink: Miłego dnia dziewczynki, piękna pogoda! :)

14 lata 2 tygodni temu #106058 przez Aleksandra
Ja też się nie mogę doczekać Ja teraz mam wizytę 5.05. Może już poznamy płeć maleństwa?

Pogoda jest cudowna :) Mam w planach spacer po pracy :)

Ja już w sumie wyleczyłam się z choroby lokomocyjnej - jak byłam dzieckiem to strasznie cierpiałam a przeszło mi z dnia na dzień. Zobaczymy jak będzie przebiegała podróż do mojej siostry (jakieś 270km). Właśnie mąż mi powiedział, że nasi znajomi planują jechać na weekend na mazury w maju i zabierają nas ze sobą :)
14 lata 2 tygodni temu #106114 przez Dorciaition
No to super Aleksandra. Też bym sobie gdzieś pojechała na majówkę, ale na razie nic nie planujemy oprócz imprezy firmowej męża z okazji rocznicy.
Myślę, że to moja wymiotowanie wczoraj w aucie to przez to, że mój mąż zamówił sobie taką kratę do drzwi do piwnicy i ona śmierdziała farbą i to od tego. Byłam tak zła! Gdybym wiedziała, że to będzie tak śmierdziec to bym autobusem wracała. Mam jednal nadzieje, że to dzidzi nie zaszkodziło.

14 lata 2 tygodni temu #106121 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki ja z wrzesniowek ale sobie was poczytuje :)
Dorciaition wiesz ja przez pierwszy trymestr nie moglam jezdzic autem...fakt mam chorobe lokomacyjna i z niej nie wyroslam ale w ciazy sie nasililo... takze glowka do gory przejdzie Ci na pewno :D
14 lata 2 tygodni temu #106126 przez Dorciaition
Mam nadzieję Pyśka i dziękuję.
A Tobie życzymy powodzonka :) Wrzesień coraz bliżej! :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby