- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #105097 przez madziaska
Jestem jestem dziwuszki, pozno wrocila bo ok 20 pozniej mamusia zrobila mi nalesniki z serem i zasnelam
U nas wszystko w porzadku, dzidzia ma 16 mm, gin mowi ze ksiazkowo, choc na poczatku wizyty sie przestraszylam, bo badajac powiedzial, ze mala macica jak na 9 tc, ale moja macica zawsze byla malusienka
No i oczywiscie serduszko slyszalam, jakie to cudowne 

Zdjecia nie mam... skonczyla mu sie tasma w usg i nie bardzo chyba mu sie chcialo zakladac nowej, facet byl padniety bo po nocnym dyrzurze wiec mu wybaczam
Za 4 tyg kolejna wizyta 

Temat został zablokowany.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 tygodni temu #105185 przez Dorciaition
Jeszcze raz powiem, że bardzo się cieszę
Ale kurka jak będę każdą Waszą wizytę tak przeżywała, to nie wiem jak to przeżyje 
cudnie, cudnie, cudnie Madziaska

cudnie, cudnie, cudnie Madziaska

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 tygodni temu #105241 przez Aleksandra
Super, że wszystko w porządku
W takim razie czekamy na zdjęcie za 4 tygodnie
Ja będę na 3 tygodnie na usg, to też wkleję. Dorcia a ty kiedy masz wizytę?
Właśnie wróciłam ze szkoły. Oczywiście urwałam się z drugiego wykładu, bo fotele w salach są już dla mnie nie wygodne. Nie mam jak się ułożyć w nich i tyłek mnie boli. Ale na szczęście nic ważnego nie straciłam. To już ostatni rok, więc wykłady nie są zbyt ciekawe i pasjonujące. W najlepszym wypadku mgr będę bronic w czerwcu, jak się wyrobię do końca maja z oddaniem pracy. Na razie pisanie idzie mi jak krew z nosa, ale może w końcu się zmóżdżę i napiszę
Dziś ze znajomymi rozpoczynamy sezon grillowy
Mam tylko cichą nadzieję, że u nich bo mi się nie szczególnie chce wszystko szykować a później sprzątać. Poza tym znając życie mój "ulubiony" członek naszej rodziny - szwagier męża będzie chciał się dołączyć, a działa on na mnie jak płachta na byka. Oni jeszcze nie wiedzą, że jestem w ciąży

Właśnie wróciłam ze szkoły. Oczywiście urwałam się z drugiego wykładu, bo fotele w salach są już dla mnie nie wygodne. Nie mam jak się ułożyć w nich i tyłek mnie boli. Ale na szczęście nic ważnego nie straciłam. To już ostatni rok, więc wykłady nie są zbyt ciekawe i pasjonujące. W najlepszym wypadku mgr będę bronic w czerwcu, jak się wyrobię do końca maja z oddaniem pracy. Na razie pisanie idzie mi jak krew z nosa, ale może w końcu się zmóżdżę i napiszę

Dziś ze znajomymi rozpoczynamy sezon grillowy

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #105243 przez Dorciaition
Cześć Aleksandra.
Ja mam również wizytę za 3 tygodnie, dokładnie 9 maja. Już się nie mogę doczekać.
A co studiujesz? Zabierz się za pisanie pracy, bo później będzie jeszcze gorzej
Oo, to sobie podjesz znowu na grillu. Wcale się Tobie nie dziwię, że nie chce sie Tobie tego szykować.
a co takiego szwagier Tobie zrobił, że zalazł Tobie za skóre?
Choć niektórzy nie musza nic robić, tak po prostu mają, że denerwują 
A ja sprzątanko dziś, potem msza dla Rodziców po Stracie dziecka i do teściów jadę, no i do taty. Mama w Anglii u brata
, ale za tydzień przyjeżdza
Ja mam również wizytę za 3 tygodnie, dokładnie 9 maja. Już się nie mogę doczekać.
A co studiujesz? Zabierz się za pisanie pracy, bo później będzie jeszcze gorzej

Oo, to sobie podjesz znowu na grillu. Wcale się Tobie nie dziwię, że nie chce sie Tobie tego szykować.

a co takiego szwagier Tobie zrobił, że zalazł Tobie za skóre?

A ja sprzątanko dziś, potem msza dla Rodziców po Stracie dziecka i do teściów jadę, no i do taty. Mama w Anglii u brata

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #105245 przez Dorciaition
Oj, zrobiłam taką tabelkę dotyczącą listopadówek. Nie mogę jej wkleić. Jutro spróbuję jak wrócę.
Buziaki, miłego weekendu
Buziaki, miłego weekendu

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 tygodni temu przez Dorciaition.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #105259 przez Aleksandra
Szwagier jest właśnie z tych co po prostu się ich nie lubi. Jest głupi, nie ma pojęcia o życiu a wymądrza się jak nie jeden polityk. Próbuje być dowcipny ale mu to kompletnie nie wychodzi. Poza tym mieszkając z nim obecnie pod jednym dachem widzę jak się zachowuje w stosunku do swojej żony i to mnie drażni. W ogóle jej nie pomaga, w sumie to nigdy jej nie pomagał. Ani jak była w ciąży ani jak urodziła. Jak już ona go zmusi to jest obraza majestatu i np po 10 minutach pilnowania dziecka już ją woła "bo sobie z nim nie radzi". Pomijam fakt, że mały ma już 4 lata. Ja się w ogóle dziwię, że ona z nim jest.
Studiuje zarządzanie zdrowiem publicznym. Kierunek nawet ciekawy, ale na ostatnim roku przedmioty są po prostu denne i raczej nam się nie przydadzą. Pomału piszę. Mam prawie cały I rozdział, więc nie jest tak źle
Miłego weekendu. Buziaczki
Studiuje zarządzanie zdrowiem publicznym. Kierunek nawet ciekawy, ale na ostatnim roku przedmioty są po prostu denne i raczej nam się nie przydadzą. Pomału piszę. Mam prawie cały I rozdział, więc nie jest tak źle

Miłego weekendu. Buziaczki

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 tygodni temu przez Aleksandra.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #105664 przez Aleksandra
Cześć dziewczynki
Jak mija wam weekend? Ja dziś mam fazę na słodkie
Ostatnio tyle słodkości jadłam w podstawówce
W szkole zjadłam marsa, w domu po obiedzie ciasto drożdżowe z jabłkiem i do tego wypiłam prawie litr mleka a teraz zajadam się pierniczkami.... Nie ma to jak zachcianki 
Ja już nie mogę się doczekać następnej wizyty
Chciałabym już zobaczyć swoją kruszynkę.
Jak mija wam weekend? Ja dziś mam fazę na słodkie

Ja już nie mogę się doczekać następnej wizyty

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #105714 przez Dorciaition
Hej kochane.
A ja wróciłam już do domku i odpoczywam. U teściów jak to u nich. O ciaży za dużo twmat jak zwykle nie było.
Wracając (mamy 70 km) mąż musiał ciągle się zatrzymywać, bo tak nie dobrze mi było. Mo i ciągle wymiotowałam
Aleksandra, a jak po grillu?
A ja wróciłam już do domku i odpoczywam. U teściów jak to u nich. O ciaży za dużo twmat jak zwykle nie było.
Wracając (mamy 70 km) mąż musiał ciągle się zatrzymywać, bo tak nie dobrze mi było. Mo i ciągle wymiotowałam

Aleksandra, a jak po grillu?

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #105917 przez Aleksandra
Dorcia grill się udał i było pysznie
Przykro mi, że się tak źle czułaś wracając do domu
Może pojawiła ci się choroba lokomocyjna?

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #105995 przez Dorciaition
No to najważniejsze, że się udał
Miałam zawsze chorobę lokomocyjną, ale nie aż tak...
Kurcze, jak długo jeszcze do wizyty. Dokładnie 3 tyg. , nie wiem jak to wytrzymam.
A która teraz nastepna do gina? Suari gdzieś nam zaginęła. Odezwij się kochana.
A ja chyba idę sie półożyć. Rano byłam z pieskiem u fryzjera, więc nie pospałam. Musze nadrobić
Miłego dnia dziewczynki, piękna pogoda!

Kurcze, jak długo jeszcze do wizyty. Dokładnie 3 tyg. , nie wiem jak to wytrzymam.
A która teraz nastepna do gina? Suari gdzieś nam zaginęła. Odezwij się kochana.
A ja chyba idę sie półożyć. Rano byłam z pieskiem u fryzjera, więc nie pospałam. Musze nadrobić

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #106058 przez Aleksandra
Ja też się nie mogę doczekać Ja teraz mam wizytę 5.05. Może już poznamy płeć maleństwa?
Pogoda jest cudowna
Mam w planach spacer po pracy 
Ja już w sumie wyleczyłam się z choroby lokomocyjnej - jak byłam dzieckiem to strasznie cierpiałam a przeszło mi z dnia na dzień. Zobaczymy jak będzie przebiegała podróż do mojej siostry (jakieś 270km). Właśnie mąż mi powiedział, że nasi znajomi planują jechać na weekend na mazury w maju i zabierają nas ze sobą
Pogoda jest cudowna

Ja już w sumie wyleczyłam się z choroby lokomocyjnej - jak byłam dzieckiem to strasznie cierpiałam a przeszło mi z dnia na dzień. Zobaczymy jak będzie przebiegała podróż do mojej siostry (jakieś 270km). Właśnie mąż mi powiedział, że nasi znajomi planują jechać na weekend na mazury w maju i zabierają nas ze sobą

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #106114 przez Dorciaition
No to super Aleksandra. Też bym sobie gdzieś pojechała na majówkę, ale na razie nic nie planujemy oprócz imprezy firmowej męża z okazji rocznicy.
Myślę, że to moja wymiotowanie wczoraj w aucie to przez to, że mój mąż zamówił sobie taką kratę do drzwi do piwnicy i ona śmierdziała farbą i to od tego. Byłam tak zła! Gdybym wiedziała, że to będzie tak śmierdziec to bym autobusem wracała. Mam jednal nadzieje, że to dzidzi nie zaszkodziło.
Myślę, że to moja wymiotowanie wczoraj w aucie to przez to, że mój mąż zamówił sobie taką kratę do drzwi do piwnicy i ona śmierdziała farbą i to od tego. Byłam tak zła! Gdybym wiedziała, że to będzie tak śmierdziec to bym autobusem wracała. Mam jednal nadzieje, że to dzidzi nie zaszkodziło.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 2 tygodni temu #106121 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki ja z wrzesniowek ale sobie was poczytuje 
Dorciaition wiesz ja przez pierwszy trymestr nie moglam jezdzic autem...fakt mam chorobe lokomacyjna i z niej nie wyroslam ale w ciazy sie nasililo... takze glowka do gory przejdzie Ci na pewno

Dorciaition wiesz ja przez pierwszy trymestr nie moglam jezdzic autem...fakt mam chorobe lokomacyjna i z niej nie wyroslam ale w ciazy sie nasililo... takze glowka do gory przejdzie Ci na pewno

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona