BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

14 lata 2 miesiąc temu #103469 przez Dorciaition
Kurcze ale mi robicie apetyt :lol:
A do tego Manhattanu będę musiała się wybrać :woohoo:

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu #103470 przez Aleksandra
Ja to mam ochotę na któryś z tych makaronów albo pizze no i obowiązkowo bar sałatkowy :woohoo: No i znowu głodna się zrobiłam :silly:

Dorciaition świetny ten dialog :) Nasze maleństwa też nie mogą się doczekać kiedy na s zobaczą :)
14 lata 2 miesiąc temu #103477 przez Dorciaition
Haha, my to jak jakieś głodomory ciągle o jedzeniu piszemy ;) Ale to urok kobiet w ciąży :silly: Ja też czekam na M. co mi jedzonko przywiezie :lol: Pomarańcze ostatnio bym jadła, ale że nie potrafie ich obierać to czekam aż on przyjedzie :silly:

Też mi się spodobał ten dialog. Ciekawe co te maleństwa tam sobie myślą :side: :side:

14 lata 2 miesiąc temu #103489 przez Aleksandra
Moje to pewnie cały czas myśli o jedzeniu i spaniu :) Już jutro je zobaczę :) Nie mogę cie doczekać :lol:
14 lata 2 miesiąc temu #103496 przez Dorciaition
Moje o jedzonku raczej nie. Pewnie o spacerku, bo taka brzydka pogoda, że mało wychodzimy. Z pieskiem ewentualnie.

Aleksandra my też się nie możemy doczekać Twojej jutrzejszej wizyty i wieści :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #103510 przez Dorciaition

Załączniki:
14 lata 2 miesiąc temu #103518 przez Aleksandra
Ja też mało spaceruję. Czekam, aż pogoda się poprawi... Nie chcę niepotrzebnie wychodzić bo o przeziębienie nie trudno w taką pogodę. Wychodzę tylko do pracy i z powrotem :)
14 lata 2 miesiąc temu #103550 przez madziaska
ALEKSANDRA TO TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA WIZYTE ;) MOJA POJUTRZE ;)
MI TROCHE MDLOSCI PRZESZLY, WLASCIWIE WIECZOREM TROSZKE MAM I ZNOWU ZACZELAM POCHLANIAC POZYWIENIE ;) DZISIAJ DWA OBIADKI ;) DOBRZE, ZE ZAWSZE NAZEKALAM NA NIEDOWAGE ;)
DZIWCZYNY ZACZELA MNIE SWEDZIEC SKORA NA BRZUCHU, CZY TO JUZ BRZUSZEK ZACZAL SIE POWIEKSZAC ???? O PIERSIACH NIE WSPOMNE, CIAGLE SIE DRAPIE, I SA JUZ JAK BANIACZKI ;)STANIKI MUSZE ZMIENIC ;)
14 lata 2 miesiąc temu #103695 przez Dorciaition
Aleksandra czekamy dziś z niecierpliwościa :)

Madziaska mnie też brzuch swędzi, i pępek :laugh: :) Pewnie już powoli rośnie. Mąż mówi twierdzi, że mam większy, a naprawdę ostatnio mało jem, bo w przeciwieństwie do Was brakuje mi apetytu :S Cycki nic mi się nie zmieniły, ale na to akurat nie narzekam... :silly: Najabrdziej wkurza mnie broda na której codziennie pojawia mi się nowa krostka :angry:

14 lata 2 miesiąc temu #103846 przez Aleksandra
Jestem już po wizycie. Niestety nie mam zdjęcia, ponieważ lekarz uznał, że zrobimy za 3 tygodnie jak już będzie 12tc i maleństwo będzie większe. Nie wykluczył, że będzie to usg 3D :) Tak poza tym to u mnie wszystko w porządku. Ważę już 68 kg i ciśnienie troszkę mi wzrosło. 2 tygodnie temu miałam 109/69 a dziś 114/73. W sumie to zawsze miałam niskie ciśnienie :) Następną wizytę mam 5.05 :) A co was dziewczynki?

Moje piersi są nabrzmiałe i już zmieniłam staniczek na rozmiar większy :) A brzusio mi rośnie :)
14 lata 2 miesiąc temu #103867 przez Batmanik
to super ze wszystko oki:)
ja mam szczescie bo moj lekarz daje mi ci mies nowe zdjecia:) i mam z kazdej wizyty ale niestety Igorka zgubilam bo na ostatniej wizycie lekarz dal tatusiowi na pamiatke zdjecia jajeczek i wcielo mi je :( jeszcze mam nadzieje ze je gdzies znajde
ja tez wybiore sie na 4D ale poczekam az dzidzia bedzie wieksza
ale nie wiem czy to nie blizniaki bo od wczoraj mam apetyt az wstyd cholera tyle jesc;)
14 lata 2 miesiąc temu #103874 przez Aleksandra
Ostatnie usg miała 2 tygodnie temu, więc lekarz uznał że teraz poczekamy aż dzidziuś będzie większy :) Ja też mam apetyt jakbym miała bliźniaki :) Właśnie robię zupę pomidorową i coś czuję, że do soboty nie starczy, więc już kombinuję obiad na jutro...Mój mąż uwielbia tą zupę a teraz ma konkurencję do jedzenia :silly:
14 lata 2 miesiąc temu #103885 przez Batmanik
heh to Twoj maz jest na przegranej pozycji on sam jest a Ty 2w1 marne jego szanse:)
ja bylam 4.4 na badaniach a 19tego mam isc po L4 kurcze nie wiem czy bedzie badal ale z jednej str chcialabym nawet bo nastepna wizyte bede miala dopiero ok 20 maja bo gin mi powiedzial ze juz pozniej bedziemy trzymac sie terminow zL4 jak sie bedzie konczyc to od ostatnich badan minie az 1,5 mies:(
14 lata 2 miesiąc temu #103886 przez Batmanik
ale jak pojde w maju to juz bedzie widac plec:) chyba ze sie nie pokaze:) bo przy ostatniej ciazy gdzies w 15 tyg powiedzial ze chlopczyk i juz tak pozostalo
14 lata 2 miesiąc temu #103924 przez Aleksandra
Ja chyba się jeszcze nie dowiem, bo to będzie dopiero 12 tc, ale może...kto wie.... Masz rację z ty, że mój mąż jest na przegranej pozycji. Właśnie zjedliśmy obiad. Ja w trakcie jego jednej porcji zjadłam 2 (aż wstyd się przyznac!!). On zawsze je makaron z zupą, a ja zupę z ryżem. W momencie gdy poszłam po dokładkę to zwątpił :side: A jeszcze przed nami obiecana Pizza Hut na kolację :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia