- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219470 przez Dorciaition
Aniaa na pewno zostawimy. Madziaska na pewno
Też czuję, że rozpakuję się pod koniec listopada. Ale pomarzyć można

Temat został zablokowany.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219494 przez vestusia
Ech, dać radę musimy. A ja miałam taki fajny sen dzisiaj o tej Zuzolce 
Już bym chciała tego Skarbka mieć
Ale popatrzcie, Anakol i Ola miały różnicę 4 dni w terminie. Dzieciaczki urodziły się z dwutygodniową różnicą. A Natalka Oli była prawie tak samo duża (ciężka) jak od Anakol.
Dorcia, coś Ci urwało "wzrost" od Natalki Anakol

Już bym chciała tego Skarbka mieć

Ale popatrzcie, Anakol i Ola miały różnicę 4 dni w terminie. Dzieciaczki urodziły się z dwutygodniową różnicą. A Natalka Oli była prawie tak samo duża (ciężka) jak od Anakol.
Dorcia, coś Ci urwało "wzrost" od Natalki Anakol

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219505 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219506 przez Milla
Witajcie Kochane! Nareszcie Was nadrobiła. Wczoraj nie miałam czasu by do WAs zajrzeć bo mój pojechał na "szkolenie", wraca dzisiaj więc na noc przyjechała do mnie mama. Pogadałyśmy do północy i poszłyśmy spać.
Suari, Anakol przyjmijcie ode mnie ogromne gratulacje!!! Normalnie miałam gęsią skórkę gdy przeczytałam, że macie już maluszki przy sobie. Mam nadzieję, że mnie też spotka to szczęście.
Suari, Anakol przyjmijcie ode mnie ogromne gratulacje!!! Normalnie miałam gęsią skórkę gdy przeczytałam, że macie już maluszki przy sobie. Mam nadzieję, że mnie też spotka to szczęście.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219526 przez Milla
Z tego co pamiętam pisałyście o torbie do szpitala. Ja po raz kolejny biorę walizę na kółkach dla mnie a dzidzię spakuję w mniejszą normalną na zamek.
Luśka co do cc to powiem Ci, że moja kumpela chodziła do gina w Toruniu. Miala termin na początek listopada a urodziła 1 grudnia. Leżała na patologii ciąży (akurat w tamtym czasie był remont więc leżała na korytarzu). Lekarze twierdzili, że łozysko jeszcze się nie zestarzało więc sobie czekała i czekała. W końcu jej mąż poszedł do ordynatora i powiedział, że mają zakończyć ciążę a nie czekać w nieskończoność. Próbowali wywoływać ale ani masaż szyjki, balonik ani oxy nie zadziałały. Więc 1 grudnia miała cesarkę. Ja na mojej wizycie porozmawiam z lekarzem. Wiem, że chce mnie szybciej położyć ale na ile?? Od 1 grudnia zacznie lecieć 38 tydzień więc liczę na to że położy mnie w 36, 37 i w następnym zaczną wywoływać. Mam nadzieję, że po tym co przeżyłam 9mcy temu nie będą takimi sadystami i nie każą mi czekać do 21 grudnia
Inaczej wyjdę na własne żądanie.
Luśka co do cc to powiem Ci, że moja kumpela chodziła do gina w Toruniu. Miala termin na początek listopada a urodziła 1 grudnia. Leżała na patologii ciąży (akurat w tamtym czasie był remont więc leżała na korytarzu). Lekarze twierdzili, że łozysko jeszcze się nie zestarzało więc sobie czekała i czekała. W końcu jej mąż poszedł do ordynatora i powiedział, że mają zakończyć ciążę a nie czekać w nieskończoność. Próbowali wywoływać ale ani masaż szyjki, balonik ani oxy nie zadziałały. Więc 1 grudnia miała cesarkę. Ja na mojej wizycie porozmawiam z lekarzem. Wiem, że chce mnie szybciej położyć ale na ile?? Od 1 grudnia zacznie lecieć 38 tydzień więc liczę na to że położy mnie w 36, 37 i w następnym zaczną wywoływać. Mam nadzieję, że po tym co przeżyłam 9mcy temu nie będą takimi sadystami i nie każą mi czekać do 21 grudnia

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #219533 przez Milla
Dzięki dziwczyny za wsparcie. Chwilami zaczynam schizować. Na szczęście mała daje mi się we znaki, nawet w nocy
więc o tyle jestem spokojniejsza, że żyje.Przepraszam jeśli dziwnie to zabrzmiało ale odetchnę jak już będzie za mną w domku.

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa