BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #219265 przez TyszAnka
hej dziewczyny

weszłam tylko na chwilkę zerknać co tam u Was.....zapracowana jestem szyciem (mama kupiła mi maszynę i uszyłam już kilka powłoczek na jaśki, jutro się biorę za narzutę patchwork :) )

SUARI- GRATULACJE KOCHANA, SZYBCIUTKO CI POSZŁO, MASZ JUŻ SWOJE SZCZĘŚCIE PRZY SOBIE--- POWOLI SIĘ WYSYPUJEMY KOCHANE.... :)

Ja jutro mam wizytę, ale pewnie standard badanie ginekologiczne i słuchanie tętna.... :( , a chciałabym się dowiedzieć czy wód płodowych jest wystarczająco, waga itp....

Odezwę się jutro pa kochane słodkich snów :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #219296 przez luska
hej laseczki to co ja pierwsza :laugh:
Mi dziś się spało wyjątkowo dobrze :ohmy: Fakt , ze przezywałam to , że Suari już urodziła , ale jak zasnęłam tak się obudziłam z młodym w tej samej pozycji co zasnęłam :ohmy: Nawet na siku nie byłam.

Tyszanka fajnie ,że wpadłaś do nas.Często na fb cie widzę :silly: Mogła byś częściej zaglądać.No to widzę, ze pani krawcowa z ciebie, pozazdrości tylko talentu bo ja nie umiem guzika przyszyć :blush:
13 lata 6 miesiąc temu #219311 przez vestusia
No Dżem Dobry :)

A co tutaj takie pustki? :) Myślałam, że z rana będę miała do nadrabiania co najmniej stronę wpisów :)

TyszAnia, faktycznie Krawcowa z Ciebie. Ale fajnie. Moja Mamcia ma maszynę, całkiem nową, ale ja z niej pożytku zrobić nie umiem :) A szkoda, bo dużo rzeczy można samemu uszyć :)

Luska, mnie się dzisiaj też o dziwo nawet dobrze spało. Wstawałam siku tylko 3 razy :) To sukces :)

No i śniła mi się Zuzia, że ja przewijałam i towarzyszyła mi teściowa :) Bardzo pomagała i byłam z tego zadowolona :) Heh, ale sen :)

Piotrek dziś wróci dużo później z pracy, więc mam cały dzień praktycznie dla siebie. I zostawił mi kupę naczyń do mycia. Nic tylko się pochlastać...

Ciekawe jak tam Suari. Nadal jestem w szoku jak jej to szybciutko poszło :)
13 lata 6 miesiąc temu #219313 przez sylwira1721
trzymam za was kciuki napewno wam tez szybko pojdzie :kiss:

ja tez rodzilam pierwszy raz bardzo szybko a jestem chuda jak patyk :P
13 lata 6 miesiąc temu #219331 przez anyanka
Hejka!
Jestem w szoku :ohmy: wchodzę a tu sie dowiaduję że Suari urodziła :) i to jak szybko :) ja tez bym chciała mieć taki szybki poród :)
Tyszanka fajnie że zajrzałaś do nas :) też bym chciała umieć szyć, kiedyś się uczyłam robić na drutach, ale już kurcze nic nie pamiętam a szkoda.
Z moim K. dziś ustalaliśmy co mam zrobić gdybym zaczęła rodzić a jego by nie było. On stwierdził ze musiałabym prosić o zawiezienie do szpitala "rodzinkę", ale do tego co ja chcę. Ale stwierdziłam że lepiej o nic prosić nie będę tylko sama się spakuję w coś tam i pojadę. Taksówkarze są strasznie głupi u mnie w mieście. Żaden nie chce wozić rodzącej do szpitala do wawy jedynie tam do Pruszkowa. Ech... Ciężka próba zaciskania nóg mnie czeka jak dopadnie mnie rodzenie :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219423 przez aniaa_
Dzień dobry

Ja też dzisiaj dobrze spałam :) po 9 dopiero z psem poszłam:),

No właśnie co sie stało, że takie pustki tutaj, tez myślałam, ze od rana bedzie wrzało, a to nic ;)

Witaj Tyszanka i zaglądaj do nas częściej :) i daj nam znać jak tam po wizycie :), może też bedzie jakas niespodzianka u Ciebie :)

Anyanka ja za Ciebie trzymam gorąco kciuki żebyć dała rade dojechać do tego szpitala, przykro że w takiej sytuacji nie możesz liczyć na pomoc najbliższych.

A i jak sie obidziałam dzisiaj to pierwsze co pomyślałam o Suari i mam dla niej nową ksywkę :) SPRINTERKA
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219425 przez vestusia
No dziewczyny chyba poszły rodzić, bo taka cisza :P

A mnie się tak nic nie chce, że chyba zwariuję :)

Nie zrobię dzisiaj nic. Mam lenia i jestem zła, że znowu ja muszę myć naczynia. Że znowu taki syf.
No i chyba jednak pojadę do siebie i tam będę siedziała do porodu. Bo ciągle się waham czy rodzić tu czy nie. Wolałabym jednak u siebie :(

AnyAnka, to rozumiem, że chcesz wsiąść w pociąg a potem w tramwaj i sama dojechać do tego szpitala???
13 lata 6 miesiąc temu #219426 przez vestusia
aniaa_ napisał:

A i jak sie obidziałam dzisiaj to pierwsze co pomyślałam o Suari i mam dla niej nową ksywkę :) SPRINTERKA

Masz rację Aniaa_. No i jeszcze tak to cichaczem zrobiła, że nas wszystkie zaskoczyła.

Ciekawe jak tam Anakol :) Czekamy na wieści :D Już się nie mogę doczekać :)
13 lata 6 miesiąc temu #219440 przez aniaa_
Właśnie też o Anakol myślałam, czekamy na wieści :laugh:

Vestusia ciężko mi doradzić cokolwiek w sprawie szpitala, wiadomo organizacyjnie lepiej na miejscu, no ale jak masz czuć sie bardziej komfortowo u siebie to może tam. Ale czy to ważne jaki szpital, ja sie też boje podejścia u mnie w szpitalu innych lekarzy jak nie trafie na swojego, w sumie to nie wiem czemu bo w zasadzie nie znam żadnego innego, ale tak to już jest, że nowych rzeczy sie boimy, a te ktore znamy nie są dla nas straszne.
13 lata 6 miesiąc temu #219451 przez Dorciaition
WIADOMOŚĆ OD ANAKOL!
NATALKA URODZIŁA SIĘ SIĘ O 9:40!!! 2400 G.

Póki co leży i nie może głowy podnieść, pokazali małą Jej na chwilę, ale mają Ją przynieść. A za oknem pada śnieg! Uściski dla Wszystkich!!!

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #219455 przez aniaa_
No to kolejny Bobasek do nas dołączył, normalnie płakać mi sie chce :) :blush: :blush: :blush: :blush:
CUDOWNIE !!!!! GRATULACJE ANAKOL !!!!
13 lata 6 miesiąc temu #219461 przez Dorciaition
Mamy już 3 Maleństwa. Suari to mnie wczoraj tak zaskoczyła, że spać nie mogłam :)

Vestusia za tydzień rodzimy tak jak Ona, po cichutku ;)

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #219466 przez aniaa_
Zostawcie coś na listopad :)
13 lata 6 miesiąc temu #219467 przez vestusia
No moje gratulacje dla Anakol i Natalki !!! Jejku, ale one mają fajnie!!!

Dorcia, ja coś czuję, że niestety zostanie mi ten listopad, albo najdalej 1 grudnia, to akurat będzie 42 tydzień ciąży :(
13 lata 6 miesiąc temu #219469 przez aniaa_
Ciekawe jak Iva może bedzie następna :) albo tez po cichaczu urodziła :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia