BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #874454 przez KaRoLkA
Gabi śpi od pół godziny takze zdążyłam sie wykąpać już :)

Dziewczyny wiem że dzieci teraz będą mniej przybieraly na wadze tym bardziej że ona na dupce nie usiedzi ale jakos tak sie zmartwilam ale juz jest ok, ważne że jest zdrowa i dobrze sie rozwija ; )

Aleksia wcale nie widac że Albercik tylko tyle waży pozatym wszystkie nasze dzieciaki mieszcza sie w normie :) dobrze sie rozwija, Łobuzuje a Gabi ma gabaryty po tacie wiec nic dziwnego że taka babicha . A Ty całkiem normalna jesteś :blink:

Hania z tego co zauważyłam to ona wszystko by dla Siebie chcialani do tego żeby jej dawali bez oddawania :/ pępkiem swiata chce byc czy jak :unsure:

Ikunia jak tam tatus dał radę ???

Agusia jak dzieciaki ???

Violcia lepiej u Was , choroba puściła ???

Malutka ???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #874456 przez aleksiaa88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pojechał a ona następnego dnia z testem przez ciebie dziecko mi się poparzyło bo nie wszedłeś nawet do domu nosz kur.... zagotowało się we mnie to po jakiego cholere stawiała herbate na ławie przy dziecku chodzącym no paranoja. Ta bo jak by wszedł to by nic się nie stało debila

wiele sobie u mnie nagrabiła

11 lata 4 tygodni temu #874477 przez Sophie25
aleksia skad ja to znam moj brat taki sam zawiez tu zawiez tu a nigdy słowa prosze n ie usłyszałam on taki harakter po matce ma dlatego moje stosunki z mama sa ze tak powiem "na dystans" bo moj J ma taki haraktrer ze odrazu powiedział ze niechce byc wykorzystywany i bronił mnie kilka razy bo ja sie zaraz lituje :( I za to Go nie nawidza :(

Zosia spi a ja szukam fotelika do rowera na wycieczki rowerowe :)

A własnie dziewczyny była ktoras z was moze w chorzowie w najwiekszym miasteczku bo na wakacje myslimy jechac ?

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #874494 przez violcia00
Hej.

jestem na chwile,w pracy od 9-18 i jutro tak samo :( szef nasz jest walniety,nie bede sie denerwowac ale to chory facet :P ,ale coz pracowac trzeba tym bardziej ze jest praca i zarobki tez calkiem dobre.

a ja szukam podgrzewacz di butelek,takiego do samochodu na podroz zeby byl :silly:

Gochens -ja nie polecam pchacza,szkoda kasy,my dostalismy od znajomej i teraz w kacie lezy,slizga sie strasznie i dziecko za nim nie nadaza i sie wywraca,po dywanie jeszcze ujdzie ale panele czy plytki to juz kiepsko :P

Karolka dzieki za troske,juz lepiej,jeszcze mam kaszel i ketar ale bedzie zylo,oskar tylko kaszel ale mysle ze u niego to sie nie rozwinie,straszny łobuz teraz z niego :dry:

Hania ja ta rosline widzialam tyle razy w sklepie ale za cholere nie wiedzialam "czym to sie je"..na temat siostry A sie nie wypowiem bo nie doczytalam ,wybacz,a Lenka w chodziku słodziutka :blush:

Gochans ty pytalas o ten tunel,a wiec to sa 2 namioty,ale jeden wynioslam do piwnicy bo nie mma miejsca,plus ta rura i kulki i jest git,zabawa na calego,oto i on
Załączniki:

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #874498 przez KaRoLkA
Sophie bylam kiefys na wycieczce szkolnej i calkiem fajnie bylo :)
Taki fotelik fajna sprawa a tutaj u mnie jest mnóstwo ludzi ktorzy jeżdżą na rowerach i maja takie wózki dla dzieci doczepione do roweru:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aleksia bardzo dobrze że Twojego nabuntowalas :)

Violcia dobrze że już Wam lepiej :) a ten namiot z rurą extra :) ma Oski radoche a sam wchodzi do namiotu ???

11 lata 4 tygodni temu #874519 przez Sophie25
Ale suuupet ta rura :)

Karolcia nie przejmuj sie Gabcia ladnie wazy :)
Supet ten wozek musze sue zastanowic co bedzie lepsze i co bedzie dluzej sluzylo :)

Ciekawe czy moja by sie nie bala wejsc :D

Dzia tak robila ze uciekala mi i sie chowala po katach a jak ja zlapie to ma mega radoche :D

Ostatnio do wszystkich palec wyciaga i do buzi wklada dziwne no nie
Jak cos mowie albo spiewam jej to sie amieje i palec laduje do buzi ....

11 lata 4 tygodni temu #874524 przez Kasiasia
Ja mieszkam obok wesołego miasteczka w chorzowie, ale od 2 lat nie bylam....

11 lata 4 tygodni temu #874538 przez Marta1985
Ja wesołe miasteczko w chorzowie panietam z dzieciństwa :-) a tak poza tym to od tego czasu tam ńie bylam :-( park w którym šie ono znajduje to moje młodzieńcze lata ;-) super jest :-) piechota 30 min :-) no i zoo.,, obowiązkowo raż w roku :-)

Ja umylam dziś dwa okna na balkonie :-) wyprałam firanki i inne ciuchy i odpoczywam w lozeczku :-) jutro na szkolenie jadę więc luz ;-)

Co do rodziny to ja od pewnego momentu w życiu wyznaje zasadę umiesz liczyć licz na siebie i moja rodzina są moje chłopaki i rodzice resztą w zasadzie jest niepotrzebna i przypominają šobie o nas tylko jak potrzeba :-(

11 lata 3 tygodni temu #874565 przez Gochens

11 lata 3 tygodni temu #874571 przez KaRoLkA
Niewiem co się stało ale niema ostatnich stron i zmienili mi awatar :/

11 lata 3 tygodni temu #874581 przez Hania84
Co znowu z forum ??????!!!!!!!!!!!!!!! :angry: ja pierdzielę co za sajgon !!! już mnie to wnerwia !!! co człowiek napisze to znowu wciąga strony !!!! dziś 12 stron poszło!!! a chciałam zobaczyc czy cos po mnie napisałyście. Nie wiem czy się opłaca tu pisac jak co chwilę wciaga kilka stron! czy administrator tego nie widzi???!!!!

11 lata 3 tygodni temu #874601 przez KaRoLkA
Kurcze bez sensu :/ ale z tego co patrzylam to na kazdym watku ucielo po kilka stron :/

Jak tam dzien mija ???

Gabi mi padła po 18 i wlasnie wstala pełna energi :cheer: ani mysli isc spać :/

11 lata 3 tygodni temu #874618 przez violcia00
no to szkoda ze tyle stron zjadlo,a myslalam ze po pracy Was poczytam.

jA mialam dzis ciezki dzien w pracy,zmeczona jestem,na dodatek glowa mnie tak bolala ze myslalam ze peknie,ledwo przerobilam do konca,zaraz ide cos zjesc i spac,a Oskara nawet nie kapalam bo brak sil,zasnal wyjatkowo dzis po 20stej :) oczywiscie na rekach.

I mamy ladna,duza szafe,moj wczoraj kupil,2 szuflady na dole,z lustrem,ladnie wyglada po zlozeniu :P i ten chlopak od ktorego to kupilismy okazalo sie ze zajmuje sie tym samym co mezu i ma go brac na fuchy,ciekawe co z tego wyjdzie :blink:

trudno sie do czegokolwiek odniesc przez te problemy :angry:

11 lata 3 tygodni temu #874621 przez Gochens
U nas lajtowy dzień, Alan juz śpi a ja oglądam jakąś komedię ;) mój pojechał na piłkę a ja już myślę co mam zjeść hehehe boziu ciągle bym jadła :lol:

11 lata 3 tygodni temu #874623 przez szósteczka
Oj szkoda ze znowu wcięło tyle stron bo i zdjecia zniknęły a takie sliczne były. Ja dzis z rana parę spraw załatwiłam a potem sie leniłam a jutro mój mąż będzie sie lenił choć juz ma jakieś plany na prace przy ogrodzie a ma wolny dzien bo mm jechac na jakieś zawody strażackie miały byc dwa dni a będą tylko dzien. W sumie to będę go mieć caly dzien jutro na głowie i nie wiem czy sie cieszyć czy nie.
Moje dziouchy robia jakieś plakaty na przyrodę jedna o mrowkach a druga o parkach narodowych, K leży i sie masuje a ja cos skrobie i zastanawiam sir jakie sobie buty kupić na te uroczystości.
Mam nadzieje ze sie to forum poprawi i nie będzie tak wcinać. Papa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka