BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #874628 przez Hania84
Ale mnie wnerwia to forum :angry:
Nawet ciężko wejść na nie :angry:

Lena zasnęła o 21 i nawet dobrze bo ciemno to i szybciej poszło. Ale miała za to dwie drzemki dziś jedną 1,5h a drugą 25min o 18 :)

Gochens to smacznego :lol:

szósteczka przeca masaż małża to żony obowiązek :silly: :lol: czemu bidok sam się masuje? hihi :blink:

violcia to super że szafa już stoi i Twój załapał się na fuchy :)

no tak powcinało posty i nie ma się za bardzo do czego odnieść B)

miłego wieczoru i nocki

a powiem Wam coś śmiesznego jeszcze :lol: siedze z Lena w pokoju...ona zasypia...po jakims czasie cisza, nie kręci się równy oddech więc se myślę ŚPI :) więc po cichutku wstaję i się skradam do wyjścia a ta mała małpka od razu eeee krzyczy :laugh: :silly: mnie podglądała i sprawdzała kiedy będe uciekać :lol: :silly: spryciarz maly kochany :woohoo: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #874657 przez aleksiaa88
Nie wiem co się dzieje nie mogę wejść, a jak wejdę to tylko wyskakuje ostatnia strona pffffffffffff jakiś błąd internal się wyświetla od wczoraj też to macie?

A to Lenka zrobiła Cię w konia :laugh:

Mąż go raz usypiał siedzi na łóżku trochę poszalał i za chwilę cisza myśli śpi zagląda a on leży na wznak z otwartymi oczami i patrzy w sufit nie ruchomo.

W końcu to napiszę w niedziele G usypiał małego na noc. I ten mu płacze wstaje buntuje się nagle G odchodzi i się kładzie a mamy nie śpi pytam: co ty robisz, przecież nie śpi on:aaaaaaaaa ja: co? on: ciśnienie mi podniósł jak nie chce spać to niech nie śpi diabełek mały
hahahaahhaah w końcu i jego wyprowadził z równowagi, a jego ciężko bo on taki anty- nerwowy chłop taki do rany przyłóż on nawet krzyknąć nie potrafi a jak to zrobi to mówię weź przestań bo śmiesznie to wygląda. Bo nasze dziecko to nie książkowy aniołek a raczej "żywczyk" gdzie na dupsku nie usiedzi jak w tej książce T.Hog

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #874665 przez Sophie25
Witajcie! Chciałam nadrobic to co pisałyscie i nie ma nic nie zobacze zadnych zdjec,postów niemam sie do czego odniesć :( Co to sie dzieje ? :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dzis jade do lekarza Zoska kaszlała cała noc i ma goraczkę niewiem co jej jest :(
Wziełam wolne w pracy .......

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #874677 przez szósteczka
IPieprznęło ich wywaliło mnie z 759 str na 1 str
Napisalam dwa posty i gdzieś je przerzuciło i ich nie ma korde co jest.

11 lata 3 tygodni temu #874685 przez Ikunia1910
W dupie z tym wszystkim.
Mogli chociaz dac znac ze beda jakies remonty robic. Takie pisanie bez sensu jak napisalam a oni kasuja :/

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 tygodni temu #874686 przez aleksiaa88
Czary mary wcina szkoda pisac bo co chwile znika :angry:

11 lata 3 tygodni temu #874689 przez KaRoLkA
No to sa jakies jaja!!!! Zajmuje się tym ktoś ???

11 lata 3 tygodni temu #874715 przez Sophie25
Napisze Wam wszystko jak juz bedzie mozna normalnie tu pisac bo ucina co chwile ... ;/

Z
Zosia podejrzewam wirusówkę jakas albo co gorsze angina albo oskrzela ;/ Kaszel mokry okropny ...

A co do meza to przegiał juz konkretnie jak forum naprawia to pogadamy :) :*

11 lata 3 tygodni temu #874721 przez Gochens
ja co chwila jak wchodzę piszę posta i co? Albo mi błąd wyskakuje albo mnie wywala!! Chyba zaraz kopnę to forum! Jakoś jak nie było tych posranych reklam to wszystko ładnie działało a teraz reklam im się zachciało i co chwila jakieś błędy!!

wrr :angry:

Zosia zdrówka dla Ciebie rybeczkko!!

11 lata 3 tygodni temu #874728 przez Kasiasia
Juz od rana planuję was nadrobic a tu co.... :dry:

11 lata 3 tygodni temu #874730 przez cordis
Witam poświątecznie

eeeeeeeeee?
madafaka co jest?!?!?!
uśpiłam Bartka i miałam nadrabiać :dry:

U nas ok, u teściów - to jak naprawi się forum to napiszę :lol: . Na chrzcinach super było, młody skradł imprezę do wszystkich na rączki, uśmiech filmowy numer6, jadł wszystko no aniołek ale w nocy odreagowywał ;-)

Dziewczyny a ja mam taką alergię jak nigdy, jeszcze tak nie miałam.

11 lata 3 tygodni temu #874731 przez cordis
Kasia jak Tomuś?
Jesteście jeszcze TAM??

11 lata 3 tygodni temu #874745 przez aleksiaa88
Wczoraj maż ściągnął pieluchę i dla jajów klepie go po tyłku a ten jak puścił fontannę ta ja leżałam na dywanie i kwiczałam.
Dziś z rana przebieram ściągam a tu znów fontanna złapałam trochę ale obsiusiał body więc trzeba zmienić ale w między czasie uciekał mi po łóżku z gołym tyłkiem więc złapałam go w końcu ja do zakładania pieluchy a ten znów fontanna i oblał nam materac tak więc z mojej strony jest oblany teraz się suszy a z męża zwrócona kasza została.
Materac ochrzczony :laugh:

Przez ostatnich kilka nocy mały jak się budzi na jedzenie to od razu siada i jak przyniosę butlę i chce go położyć to cały sztywnieje wygina się odpycha nogami i ledwo mogę go utrzymać tak się wyszarpuje i oczywiście przy tym ryk kiedyś normalnie odwróciłam i nic nie wyczyniał.

11 lata 3 tygodni temu #874750 przez Kasiasia
Cordis co za alergia. I jak to bartek odreagowywal? Placzem?

Tomus ok. Juz je normalnie. Ale co chwile placze.... ja juz chce do domu. Tylko nosic się chce i po domu chodzic. Tu go raz na czas ktos na chwile wezmie a potem on szaleje. Mam nadzieję ze w domu znow bedzie normalny.
juz mnie wszyscy wkurzają. Chyba dzis sie z Tomkiem gdzies wybiore.... tylko zniw bedzie wyl w aucie bo bedzie sam z tylu n8 i kurde to mnie trzyma.

11 lata 3 tygodni temu #874759 przez cordis
Kasia ja mam mega ale alergię na tego co z nim ślub mam !!!!
a Bartek najpierw płaczem a potem budził się co chwilę, w sumie dzisiaj też ale wymacałam kolejne ząbki może to przez to? nie wiem już.

Kasia wyrwij się! a młody powyje i mu przejdzie. Ja wczoraj kupiłam taką małą kierownice co może do wózka na rzepach przymocować gra tak że głowa pęka, widziałam podobne też do fotelików może sprezentuj Tomkowi? Ja kupiłam za całe...15 zł ;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka