- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Więc dziś poszalałam od bardzo dawna.
moje dziecię ma taką przerwę między górnymi jedynkami chyba 5 zł by weszło, ja tez mam ale nie taka dużą

Błąd 2 zł jest grubsze raczej
To już po 21 muszę zawijać spać małego teraz idziemy spać po południu tylko na godz.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Ja też się nie maluję...nie lubię...a od tuszy do rzęs mi oczy łzawią

aleksiaa Lenka tez ma przerwę między zębami

co tak mało dziewczyn dziś pisze ????????????????????
gdzie Wy ????????????????????
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Haniu pokaz Lenke w tym nowym znalezisku

I wcale nie prawda ze jak temp spada to nie jest trzydniowka. U nas bylo tak ze miala np rano stan podgoraczkowy 37 z groszem jak dalam nurofen to caly dzien miala normalnie 36 i dopiero na wieczor jej rosla chyba jak syrop przestawal dzialac wiec moze byc tak ze Alusiowi znow rano wzrosnie, ale mimo wszystko lepiej zeby nie choc z dwojga zlego lepiej zeby to trzudniowka byla niz jakis inny bakcyl:* moja z goraczka tez przytulasna byla.
Ja jutro na krew. B. zostaje z ranca poraz pietwszy od dawien dawna sam z gwiazda, ciekawe czy se poradzi i czy jak wroce nie bedzie wyglodniala i zasrana

Do jutera :*
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Zdjecia przepiekne , tort smakowity, kroliczki oba sliczne , bable super ipieso tez exstra.
Violcia kuruj sie kuruj.
Ika spij jak najwiecej organizm tego potrzebuje z czasmtroche przejdzie super ze u lekarza ok.
Gohenes i jak temp? Oby sie nie rozchorowal.
Moj slodziak dzis calkiem sam bez po.ocy zlazl z wersalki normalnie w szoku bylamnawet na mnie nie poczkal jak zawsze co za spryciaz.
Milego dnia lece szykowac bable do placowek oswiaty

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

W sobote sprzatanie , wypucowalam okna , popralam firanki, zasłonki , pozniej prasowanie, w nocy Gabi dała popalic ,
niedziela tez szybjo minęła, bylismy w kosciele z palemka, Mala przespala pół mszy , pozniej spacerek , bylismy na kawie u znajomych i znowu u Nas jak w domu publicznym drzwi sie nie zamykaly jefni wychodzili inni wchodzili, Gabcia padla już po 19 ale takie ryki odstawila w nocy że ledwo żyję :/ gornabprawa jedynka sie pcha i spała jedynie na ramieniu :/ a 7 pobudka

Ikunia śpij jak najwiecej , jak tego Ci trzeba i faceta wykorzystuj podwojnie niech wie co stracil za pierwszym razem

Gochens Alanek śliczny , uśmiechnięty , młody czlowiek zrelaksowany wiec mu dobrze u Mamci

szosteczka super ze wszystko sie extra udalo

Haniu widzisz jak to fajnie ze wystawki sa czasami , pokaz Lenke w nowej bryce

Sophie tort śliczny

Violcia jak sie czujecie ???
Aleksia ja oko musze miec wymalowane bo odrazu inaczej sie czuje

Pogoda u Nas piekna

I musze pochwalic Gabi bo przejdzie juz całą długość pokoju sama z pchaczem

Lece bo maruda ciagnie mnie za spodnie
milego dnia
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Noc paskudna Alan się budzil co chwile z płaczem... temperatura była bo czoło gorące ile tego nie wiem bo termometr mam do pupy bo ten z Lidia dotykowy to o kant dupy

Dziś rano miał 38,5

Ikunia powodzenia u lekarza a B na bank sobie poradzi!
Aleksia, Hania nie wiem jak można żyć bez tuszu

Szosteczka to Pawełek juz sam sobie z łóżka schodzi? wow! super
Karolka to miałaś pracowity weekend

A sunia jest bardzo łagodna, lgnie do ludzi i zwierząt a Alan na nią wchodzi ciągnie za uszy i wkłada palce do mordeczki ale jej to nie rusza. oczywiście jest pod moim bacznym okiem i tequila wie ze ja na nią patrze a jest za mną bardzo wiec słucha się swojej pani jak nikogo

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Małe sprostowanie albo nie do cztanie labo źle napisałam ja normalnie się maluje tylko jak mały się urodził to tusz używałam normalnie bo uwielbiam podkreślać moje długie rzęsy tylko zrezygnowałam z cieni bo lubię się nimi pobawić a to dużo czasu zajmowało. Więc tylko tusz na gołe oko i wychodziłam. Teraz znów wracam do mojej zabawy w kolorki święta idą to trzeba wyglądać jak zadbana ładna mamusia a nie zaspana nie pomalowana ropucha hahahah
Pochmurno, a ja muszę okno przynajmniej jedno umyć ale na poddaszu więc nawet jak będzie padać to nic się nie dzieje po ma dach nad balkonem.
Pewnie dziś łazanki i zrobię znaczy wypróbuję nowy przepis kasza jaglana na słodko z serem i jabłkami.
Ciekawe czy Alanka dorwała 3-dniówka. Niech to będzie to i przynajmniej będzie spokój już z tym.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lena spała od 20 do 7.30

Karolka no to super że Gabi tak załapała nocnik i ze chętnie na nim siedzi

Gochens próbowałam wielu tuszy i lepszych i gorszych i z Avonu i z Oriflame i nawet hypoalergiczne i dooopa wielka...jedynie po tych hypo ciut mniej mnie swędziały i łzawiły...ale w gruncie rzeczy i tak trochę

zamówiłam teraz z Avonu jakis super lekki tusz bo niestety musze na chrzciny oko podmalować więc zobaczymy czy się nie załzawię...najwyżej powiem że to ze wzruszenia że moje dziecię przyjęło chrzest

U nas też pochmurno...wieje...mamy 15 stopni...dzis się nigdzie nie wybieramy...po południu ma troszkę popadać.
Gochens a prócz gorączki jakies inne objawy Ali ma? pewnie przez temp. się budził tyle w nocy

szósteczka ale mały spryciarz ci rośnie wow

zaraz wstawię Lenke w bryce...musze tylko zdjęcie zmniejszyć

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

u nas weekend super u kuzynki było fajnie i tekst 6 letniego Bartusia do Zosi " W przyszłosci bedziesz moja" hahaha rozbawiło to wszystkich myslałam ze padne

Niedziela była leniwa ale internet mi szwankuje strasznie a umowa konczy mi sie w czw i przejde gdzie indziej

Zosia chodzi ładnie,taka była zadowolona i grzeczna wczoraj ze w szoku byłam chyba zabki ustapiły normalnie aniołek ani razu płaczu grzecznie sie bawiła przytulała mogłabym z 3 takich aniołkow miec wczoraj

Alanek jaki śliczny chłopak

Prezent Bartusia boski

Gochens cudownąąąąą masz sunię sliczna jeeest!

Ja tez nie wyobrazam sobie bez tuszu,bez podkładu i kredki

No u mnie tez pochmurno ale praca czeka wiec Milego dzionka kobitki

papaa
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Aleksia to co za cuda navtych oczavh robisz??? Pochwal sie

Sophie fajnie ze weekend udany i Zosienka grzeczna

Ikunia powodzenia na badaniach i zdaj relacje jak tatus dał radę

Gabryska w chodziku to jedynie zupę je a tak to poszedł w odstawke bo ona woli na raczkani wstaje wszedzie gdzie sie złapie ,
usnela właśnie a taka jest marudna przez te zęby :/ ide robic nalesniki z serem

a tak jak już rozmawiamy o makijazach to jakich podkladow używacie ??? Ja kupilam ostatnio Vichy dermablend i moge w 100% polevic bo jest rewelacyjny

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja używam matującego dr Irena Eris (Lirene)

Lena teraz nocnikuje się

Karolka a jaki masz odcień podkładu? może teraz w PL jak będe to się na niego skuszę bo jakas zmiana by się przydała...powiedz mi ładnie kryje? dobrze się rozprowadza? nie robi efektu maski? jak wygląda cenowo?
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Lenka ekstra... oj obije mamie ściany:)
Jak tam DJ Ali??
Ikunia jedz jedz...
Szósteczka jak nauczyłaś Pawełka tak schodzić z kanapy?
Karolka ja to kompleksów dostane przy Tobie,ale z Ciebie gospodyni

Marta nad stawami pełno komarów

Moj mąż wczoraj był na zlocie motocyklowym, wiec ja cały dzien sama. Tzn mama przyjechała i wybralismy sie jak przykładni katolicy do centrum handlowego

Oczywiście w kościele tez bylismy. Synus oczywiście czarował i tak sie wpatruje w ludzi az mu odpowiedzą przewaznie w kobiety. No i jedną znow tak oczarował ze zamiast skupic sie na mszy to go zabawiała. A potem moj syncio poszedł do niej na rece!!! No ale tez czesc mszy spedzilismy na dworze

A wieczorem.....ta dam!!!!! mama pierwszy raz kąpała synka i to sama!!!
No i musze powiedziec ze moj synek jest cudowny, coraz fajniejszy sie robi i to juz nie ten płaczek ktorego urodziłam!!!
Chciałam wstawić zdjęcia jak robimy dzis dekoracje świateczne ale nie umiem blutootha w tym nowym laptopie znaleźć. Oczywiście Tomek juz zdążył rozpracować 3 zające,ale mam nadzieje ze klej na gorąco temu zaradzi.
A ja dziś znowu sama bo po pracy mąz jeszcze ma troche załatwiania i jutro tak samo

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Tez sie zastanawiałam nad taką...
Tak sobei mysle ze chyba jeszcze wieczorem wypuszcze sie na jakies zakupowe łowy