- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Ja jak mogę to wchodzę tu, ale jak reszta z telefonu mam problem, mój laptop padł a męża lapka nie rozkminiam, bo ma w innym rozstawie literki i źle mi się pisze, a FB chyba już nie mam, bo na moim lapku byłam zalogowana non stop, tylko wchodziłam i było a teraz nie pamiętam nawet loginu a hasła tym bardziej, specjalnie dla FB założyłam osobnego maila i nawet tego nie pamiętam... Może jak naprawię mojego to fb do mnie wróci

Pawełek śpi od godziny, dziewczyny, czy to źle że muszę go głaskać, bądź przytulać albo tylko przy nim leżeć jak zasypia? inaczej nie zaśnie, a nie wiem czy za bardzo się nie przyzwyczai może i potem będę miała problem??? Hm no nie wiem...
Ciasto fajne, wózek mam podobny i nie narzekam

Spożywkę z biedronki często kupuję i jest lepsza niż ta z lidla, więc nie narzekajmy

Ja jutro będę robić tort dla męża... Mam nadzieję że nikogo nie zaprosi... Ma urodziny a ja nie mam sił ich wyprawiać a jego rodzeństwo na siłę się wprasza i nie rozumie, że w tym roku urodzin nie ma... Jakby się upić w domu nie mogli... Muszą jeździć... Tylko na to czekają... A w niedzielę prymicja i nie pozwolę żeby mężu był na kacu bo będzie wstyd...
To się wyżaliłam

Karolka nie słuchaj na takie głupie gadanie małża... Mój też jest jakiś głupi ostatnio... To chyba przez pogodę

Wczoraj chciałam się Wam pochwalić wizytą u gin. Mała okazywała nam jak tylko mogła że ma nas gdzieś i ciągle pupkę pokazywała, przez co chyba z 30 razy słyszałam że na pewno dziewczynka

Ostatnio też byłam na zakupkach

Pawełek na jajcem by padł, ale żółtko musi pływać

To chyba tyle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2

Sliczna sukieniusia Zosi z super kapelutkiem.
Agusia fajnie masz z tymi kulkami ze mozesz łazić moje tez to uwielbiają nawet te staruchy.
Wózek spacerowy wygląda fajnie.
Srenka to pokaz ciuszki jakie kupiłaś, na pewno jakieś fajne imie znajdziecie . Mi sie Weronika zawsze podobało nasza Patrycja ma tak na drugie.
Milego i spokojnego wieczoru a w zasadzie nocki bo to strasznie późno. Papa
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
dziecko szaleje s ja ledwo na oczy patrze do tego tak mnie głowa napitala ze masakra:/ mam nadzieje ze padnie zs chwile to tez sir poloze

Srenka a może Alicja albo Aleksandra:)
Milego dnia

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Mój mały pieron wczoraj poszedł spać po 21 chwilę spał później się obudził i szalał do 23:30 pawie śmiał się klaskał pyrczał jakieś nowe dźwięki zaczął wydawać w końcu padł sam bez noszenia ja teraz staram się nie nosić oczy tarł chyba z godzinę ale nie ruszał głową na NIE NIE w końcu wzięłam na chwilę na ręce a on zamiast się przytulić to głowa do góry i patrzył na cienie więc wylądował w łóżku chwilę był płacz bo przecież odłożyli pojęczał i się uspokoił.
W nocy raz obudził się z płaczem przeraźliwym głośnym potem już spał ale za to mnie znów psychopata śledził tylko teraz miałam sposób chowałam się i byłam nie widoczna bo wzrok dawałam w pewien sposób co ja z tym mam wczoraj tak samo sen.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Mi sie nie podoba Weronika i jak bylam mala nie moglam tego nawet wymowic i powstala ika no i tak juz zostalo w rodzinie a nawet przyjaciele tak mi mówią

Aleksie jej jakies masz niespelnione marzenia senne z psychopata jakie sado maso hihi

My wczoraj tez sie pozarlismy. On nie chce chrzcin bo dla niego to wurzucenie pieniedzy na głupoty. Ale ja mam pieniadze z becika i rod zdac innego i ochrzcze dziecko z nim albo bez. Slubu też brac nie chce pies go sral. Jeszcze powiedzialam ze chce te chrzciny ze wzgledu na dziadkow,no i mowie : nie wiadomo ile jeszcze dwoj dziadek pozyje. A ten sie kurwa wzial obrazil. No przecoez ludzie sa wiekowi juz tak samo moi dziadkowie i wszystkim zalezy zeby byc na chrzcinach a i Zonia bedzieiec pamoatke chociaz ma zdjeciach ja swoich prad zd iadkow wogole nie poznalam tylko prababcie jedna. I mowie mu ze nie usmiercam jego dziadka bo nie o to chodzi ze tak samo moi moga wykitowac mowiac potocznie albo ja przy porodzie a dziecko trzeba ochrzcic. To mi powiedzial ze ma w dupie czy umre czy nie. Dzis o 13:30 mam usg powiedzialam ze nie zycze sobie zeby ze mna byl ze tak samo mial w dupie mnie jak chodzilam z zoska. Wiem ze powiedzial to w zlosci i cjlhcial sie odgrysc no ale to mimo wszystko bylo nie na miejscu.
Milego dnia i trzymajcie kciuki zeby byl tylko jeden groszek:*
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
U nas noc ok obudził się o 7 z kawałkiem teraz drzemie a ja idę zrobić kawę
Ika powodzenia na usg!! Nie kumam tego twojego ukochanego przecież macie Pieniądze specjalnie odłożone wiec nie trzeba robić jakiegoś wystawnego przyjęcia żeby ochrzcic dziecko. A za ten tekst powinien dostać po mordzie

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
według tabeli moje dziecko z ta waga wpisuje sie w 11-sto miesieczna dziewczynke
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

chyba będę na dwa fronty

piszę póki mały śpi max 10 min mu daję jeszcze.
Ika Maryjko święta ale Ty masz babo cierpliwości do tego Twojego, weź nim tyrpnij raz a porządnie niech się ogarnie chłop.
Pisz po usg jak tam!!!

aleksia poka którą tabelkę

srenka w ogóle zero sugestii ale --- Małgorzata ----!! jest ładne

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
pierwsza lepsza strona na innych też się łapię na lalunie
Wasze dzieciaczki umią wstać już bez trzymania tylko z podparciem od podłogi tzw przysiad? Jeszcz pare dni temu się chwiał a dziś bez problemu stabilnie wstaje
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Mój wstaje ale jak ma coś obok czego może się delikatnie złapać

Srenka a może Nel od Stasia i Nel

Ja juz się nie mogę.doczekać usg o jak się dowiem na bank o płeć bo wciąż.gdzieś w podświadomości siedzi mi ze to może być.dziewczynka

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
siatkicentylowe.edziecko.pl/
tzn, sprawdzałam, do momentu jak nie zaczęłam świrować że za mało waży ale lekarka mnie do pionu postawiła, że jest zdrowy i wszystko z nim ok i żebym nie panikowała, że mało od urodzenia go przybyło.
aleksia mój sam nie wstanie, musi się czegoś trzymać i nie puszcza , chyba za wcześnie dla niego.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
baby?
gdzie Wy?
Tu nie ma Was, na fb też ?

czekam
bo zacznę gadać sama ze sobą...
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Artuś potrafi stanąć na środku pokoju bez trzymanki, ale boi się jeszcze zrobić pierwszy krok...chodzi jedynie za rączki.
A jeśli chodzi o te tabelki,to u aleksii jesteśmy z wagą w 12miesiącu (11700g) wzrostowo też w 12 miesiącu (84cm),...a w tabelce Cordis, waga między 90-97 centylem a wzrostem wychodzimy z progu:)
Ikunia, ale Ci pojechał...rozumiem,że chrzciny to wydatek..ale można naprawde zaprosić tylko rodziców waszych i chrzestnych i nic specjalnego nie robić....mnie się wydaje, że on jeszcze boi sie tych wszystkich zmian,,,bo niby chciał drugie dziecko..ale to go chyba przerasta...musi jeszcze bardziej dojrzeć...
Mniam mniam...co to za piękny placek upieczony??
Cordis,ja jestem:)
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
dobrze Agusia bo już zaczynałam się o siebie martwić

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
D. jest w pracy, a ja mam taką chcicę...że hej:P