BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #885020 przez Hania84
Hejka :)

U nas pogoda też do tyłka. Pada cały dzień.

Lenka śpi....obiad zrobiony :) dziś robiłam ja - kaszę gryczaną z kurczakiem, cukinią, papryką i pieczarkami :)

Na chrzest i roczek mam wszystko załatwione...tylko ciasto i torty odebrać w sobotę. W sobotę też na 11 fryzjer :)
A dziś jadę do stomatologa brrr...muszę z przodu nową plombę wstawić bo mam ruchomą :lol:

Zła trochę jestem bo z mojej rodziny 4 osoby odmówiły przyjazdu. Najpierw w niedzielę mojej kuzynki córka z mężem (bo ona ma zjazd w szkole a on walczy w KSW - a wiedzieli wcześniej to nie dali znać tylko na ostatnią chwilę) a dziś mojego ojca brat z żoną bo ma gorączkę 39 stopni. Dla mnie dziwne bo do soboty na pewno mu minie...ale kij...dziś odmawiam w restauracji te 4 osoby bo 300zł piechotą nie chodzi.
Jak będę kiedyś robiła jakąś imprezkę to nie zaproszę i niech nikt nie ma potem pretensji.

Sophie fajna dziewczynka śmiejąca się :)

Gochens przesyłam dużo dobrego humoru :)

Marta to się działo :blink:

A mi się @ spóźnia 2 dni (ostatnio miałam po 30 dniach) ale ciąża to nie jest bo miesiąc (czyli od ostatniej @ nic nie było) ...pewnie zmiana klimatu, stres itp. mi się udziela. Dziś rano bolało mnie jak na @ ale przeszło teraz. Może się niedługo rozkręci.

trzymajcie się :)
buźka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885024 przez Marta1985
Hania tak bywa z tymi gośćmi .... u mnie na weselu z 20 osób mniej było ... cześć ok bo nie wszyscy szukali na sile osób towarzyszących ale reszta ...!!! Kij z nimi :) Teraz tez czasami ktoś dzwoni ze znajomych że np nie przyjadą bo mają katar i nie chcą Bartka zarazić :p

Hania sama zmiana klimatu już wpływa na okres ... ale aż miesiąc bez przytulańców ja bym nie wytrzymała :(

10 lata 11 miesiąc temu #885075 przez szósteczka
Hej dziewczyny u nas tez pogoda deszczowa ale ciepełko zdjecia z basenu będę cykać i wstawiać na poczte. Wlasnie sprzedałam lóżko stare Fauci za 50 zl wiec jestem happy bo raz grat zabrany zawalający mi miejsce a dwa zarobiłam wiec supcio.
Chałupę ogarnęłam i zaraz będę brać sie za obiad.
Haniu super ze wszystko juz załatwione nie przejmuj się ze ci parę osób odmówiło zawsze ktoś sie znajdzie dobrze ze mogłaś wycofać zamówienie na nich i bie będziesz musiała płacić.
Te sandałki chłopięce z Deichmanna ekstra może takie Szymkowi kupie.

10 lata 11 miesiąc temu #885102 przez Kasiasia
heja

Marta to ci prasowanko :woohoo: mnie tez wtedy lepiej pisze się prace :evil:

Hania fajnie ze sie odezwałaś. goścmi sie nei przejmuj - wszystkim nie dogodzisz. my tez sam roczek chcielismy mały. potem nastraszyli najazdem rodzina meza. wiec my stres jak sie pomiescimy i o knajpce zaczelismy myslec. a wczoraj jedni mowią ze jeszcze nei wiedza czy bedą mogli (dzien wczesniej sie okaze) a jedni dadza nam znac tydzień przed :woohoo: Pewnie kiedys bym sie denerwowała a teraz zlewam.
Bedzie w domu i już :) kto bedzie to bedzie. Bede płacic w kanjpie a potem mi 5 osób odpadnie i co?

Dziewczyny kończe pierwsza prace :)!!!!!!
Jupiiiiii

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885104 przez Agusia83
hejka...u nas od 14 leje i non stop burza...o 15 Emi stwierdziła, że idzie spać...więc jej ubrałam pieluszkę i nyna..Artusia tez uśpiłam, zdarzyłam usmażyc nalesniki i właśnie kończę pić kawkę:).
Muszę Wam powiedzieć, że od 2 dni Emi na polku jest naprawdę grzeczna...dziś jak szliśmy do domu w nagrodę dostała jajo kinder niespodzianka...oczywiście dla niej najlepsza czekolada niż zabawka:P

Jeśli chodzi o buty, to ja uważam, że nie ma co wydawać niewiadomo ile kasy w bartku, bo tak naprawdę dziecko pochodzi 2-3 miesiące i już trzeba kupić nowe. A w ccc i diechmanie można znaleźć naprawdę fajne i dobrze trzymające buciki.

Widziałam Alanka w baseniku...jaki przystojniak:). Wikusię...Malutka, jaka ona szczuplutka, taka smukła jak mama:) Sophie, fajna krówka śmiejąca się :laugh:

Aleksiaa, zazdroszczę Wam takiego spontanu..ja tez bym chciała...ale u nas to różnie z tym..

Haniu, ten wujek to na 100% chciał się wykręcić, bo przecież do soboty jeszcze trochę czasu...no chyba, że go jakies grypsko dopadło, to się zgodzę....

Szósteczka, super, że sprzedałaś łóżeczko :laugh: fajnie jak kaska leci do rąk...
Ja ostatnio sprzedałam matę edukacyjną...też byłam szczęśliwa...teraz muszę chodzik:P...no i ciuchy dałam też na allegro...

zaraz Wam wstawię kilka fotek z dzisiejszego spaceru.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wiecie, co jest najśmieszniejsze?...ze jak dzieciaki długo śpia, to zaczyna mi się nudzić i chcę by już wstały:P

halo....co się dzieje? Dlaczego nikogo nie ma?

10 lata 11 miesiąc temu #885239 przez Ikunia1910
Kasiu gratuluje koncowki;) i masz racje ja tez na poczatku chcialam wszystkich a teraz to juz szczerze mowiac mi to wisi wszystko najwazniejsze zeby byli najblizsi rodzice i dziadki.

Szósteczka fajnie ze wyrko sprzedane.

Agusia ale masz.sliczne dzieciaki. Emilka ma niezla ta hulajnoge :) i tez mam cos w podobie jak zoska dlugo spi a ja ze wszystkim sie obrobie.

Lece lulu

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu #885251 przez Kasiasia
Agusia :)
dzieciaki ekstra!!!!!! i super że tak maja siebie..... jak się za rączkę trzymaja to az mnie cos ścisneło :blush:

Dziewczyny słyszłam o tym nudzeniu sie jak dziecko śpi..... ale ja tego nie miałam jeszcze :laugh:

Wysłałam całość pracy do sprawdzenia. Trzymajcie kciuki zeby nie było za duzo poprawek. Bo tu trzeba sie brac za druga prace jutro :angry:

lece myć sie i spac bo wy juz wszystkie pewnie słodko śpicie :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #885267 przez aleksiaa88
I znowu coś kombinują na forum

Buty kupione aż 2 sztuki w daichmann czy jakoś tak się pisze tylko tam były wszędzie najmniejszy był 20 dopiero

Jem i lecę jeszcze się zdrzemnąć

Artuś śliczny tylko czemu tak ubrany u Was zimno?
U mnie skwar jeszcze do wczoraj był dopiero dziś ochłodzenie

10 lata 11 miesiąc temu #885269 przez aleksiaa88
Jesteśmy na fb póki co

10 lata 11 miesiąc temu #885278 przez nooia
Forum będzie forever-non-stop online. Wszystkie poprawki będą na bieżąco.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885338 przez Marta1985
Lenka :) Jeszcze raz wszystkiego naj :)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #885356 przez Sophie25
SLiczne to forum takie przejrzyste!

Lenka 100 lat!

A ten tort Marta piekny !

10 lata 11 miesiąc temu #885363 przez KaRoLkA
Lenka sloneczko duzo zdrowka i samych radosnych dni :****

10 lata 11 miesiąc temu #885368 przez Marta1985
Aleksia ;) dla Alberta też upiekę :)

10 lata 11 miesiąc temu #885380 przez cordis
Witam!
Pamiętacie mnie jeszcze??
Wreszcie mam kompa,mężu tak grał że zepsuł :/, dobrze, że chociaż na telefonie mogłam sobie na fb wejść bo inaczej kontakt ze światem marny byłby.

Nadrobiłam Was ufff 145 postów nie było prosto ;-).
Dobrze, że u Was i dzieciaków wszystko ok.

Dla wszystkich solenizantów buziaki :*:*:

U nas jakiś masakrikos z nockami jest, chyba od 5 dni co noc pobudki co 15-30 min z kwękaniem, nic nie pomaga, dwójki na dole nie mogą się przebić i góra zapuchnięta i mega czerwona- nie wiem czy to możliwe żeby już 4 szły?!?! w każdym bądź razie boli Bartka i to widać.

U mnie dzisiaj pada i zimno a mam taką ochotę wyrwać się z domu gdzieś.

jakoś tak pozmieniali, nie podoba mi się.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka