BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #885406 przez aleksiaa88
www.elefanten.de/elefanten/DE/de/179.jsp

Znalazłam drugie buty tylko że dopiero na niemieckiej stronie mamy te ostatnie granatowe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885424 przez Hania84
Hejka :)

Lenka bardzo dziękuje ciociom za pamięć :) i tą smsową i forumową :kiss: buziaki dla Was :)
Jejku i pomyśleć że rok temu jeszcze się męczyłam :) ale było warto bo mam teraz mojego ukochanego skarba :)
Teraz mój skarb śpi :)

Dziś garnitur mojego odebrany od czyszczenia i kupiliśmy koszulę i krawat :) koszula ekstra bo z podwójnym kołnierzem...delikatnie różowa a kołnierz różowo - fioletowy i do tego krawat śledzik fioletowy :) także tata w końcu też ubrany :)

Widzę, że forum znów zmienione...ale szczerze to poprzednie mi się lepiej podobało.
Na tym jakoś nie mogę się przyzwyczaić do wysyłania wiadomości.

Dziś dla najbliższych na roczek robimy z mamą tartę z truskawkami i kurczaka z rożna :D tak tylko by troszkę uczcić bo prawdziwa uczta będzie w sobotę :)

Wczoraj u dentysty okej :) plomba ruszająca się wymieniona, ale pani znalazła mi dwie dziurki jeszcze w zębach i będę robić na przyszły tydzień dwa od razu na jednej wizycie.

Dziś zamówiłam w aptece tran Mollers baby dla Lenki bo wszędzie szukałam i nie było , tylko na zamówienie. :)

aleksiaa buty fajne :)

miłego dnia :)

P.S. dziewczyny napiszcie mi proszę jak ustawic nowy avatar??

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885496 przez aleksiaa88
Tak sobie myślałam dziś ze jakbym była w ciąży drugi raz to nie chce wiedzieć co będzie ale obstawiam chłopca ale do końca chce mieć nadzieję i niespodziankę

Przez 4 godz nikogo tu nie było ej

10 lata 11 miesiąc temu #885570 przez Agusia83
halo, halo...ja jestem...
Emi mi zasnęła na fotelu o 18...niedawno przebrałam ja w pizamkę na śpiocha i już nyna u siebie w pokoju...a Artus padł w śmiesznej pozycji pół godziny temu:P

mnie sie forum podoba, wydaje mi się, że takie bardziej przejrzyste..tylko buziek nie widzę...

Lenka, sto lat cukiereczku:)

Cordis, pewnie, że pamiętamy....zaglądaj jak tylko będziesz mogła...czekamy na kazde wieści od Ciebie..

10 lata 11 miesiąc temu #885576 przez aleksiaa88
Kobity a reszt gdzie juz Agusia weszła a rzadziej tu bywa, rzeczywiscie nie ma emotków i ukryj tekst zzzzzzzzzzz

10 lata 11 miesiąc temu #885599 przez kakaszka
witam sie oficjalnie :) bo dostalam po pupie na fb, ze przepadlam :P

no jakies dziwne to nowe forum, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia.

agus jakie ty masz sliczne dzieci :-*

lenita wszystkiego co najlepsze zyczymy ci z eliza :-*

u nas deszcz caly dzien, juz mam tego dosc. eliza tez marudzaca do bolu, podejrzewam, ze zaczyna pokazywac charakterek tatusia co mnie nie cieszy. jak cos nie po jej mysli to afera, zaczynam akcje wychowacza, ale jak ja delikatnie olewam, to zasranka sie do mnie usmiechnie tym swoim najslodszym usmiechem i sie rozplywam.
wlasnie sie bawi w sprawdzanie moich nerwow, czyli wyrzucanie smoka, ogolnie tresuje mnie jak psa. nauczyla sie wczoraj ze psu trzeba rzucac zabawke, cwaniara...

10 lata 11 miesiąc temu #885608 przez srenka_918
Pisałam do Was 15 min posta... Wcięło całego... Mam dość... Poddaję się...

Lenka sto lat ;*

10 lata 11 miesiąc temu #885636 przez KaRoLkA
Dzien dobry mamuski :)
U nas noc do d...y znowu placz juz ręce mi opadaja :/
Na pocieszenie sloneczko za oknem :)

Pytanie za 100 punktów : jak przemycić dziecku jajko ??? Bo Gabi jak poczuje jajko tak odruch wymiotny :/

10 lata 11 miesiąc temu #885666 przez aleksiaa88
Może rozkłóć i daj trochę nie całe i co jakiś czas zwiększaj

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885725 przez Agusia83
Karolka,jak będziesz podawała Gabrysi jajka to nic się nie stanie...Artek też za nim nie przepada...oEmi już nie wspomnę...ale jakoś żyjąi funkcjonują...może odpuść...spróbujesz za jakiś czas....

Tak w ogóle, to dzień dobry:)

dziewczynki jakbyście chciały obejrzeć...sprzedaję kilka sukienek po Emi na allegro:
allegro.pl/sukienka-letnia-early-days-9-...4cm-i4272667180.html
allegro.pl/sukienka-letnia-w-paseczki-9-12m-i4272668690.html
allegro.pl/sukienka-letnia-dla-rocznej-d...0cm-i4283823425.html

a może któraś chciałaby zobaczyć na gorset?..używany, ale kilka razy i stan idealny.
allegro.pl/ecru-gorset-triumph-80d-i4280375657.html

10 lata 11 miesiąc temu #885726 przez Hania84
hejka

ale pustki tu u nas :(
jak tak dalej pójdzie to forum umrze :(

Karolka jeśli Gabi nie chce jajka to ja bym jej nie dawała. Po co ją zmuszać i tym samym zniechęcać...smaki dziecku się zmieniają...za jakiś czas może polubi :)

We wlkp. w końcu słońce po tygodniu deszczy :) dziś akcja mycia aut :) kuzynka już umyła swoje...zaraz mój umyje nasze :)
Lenita właśnie zasnęła i pewnie pośpi do 15 :) ostatnio codziennie w dzień śpi po 3h :)

heh i nie dowiedziałam się jak wstawić avatar :(
nie wiem czy dziś uda mi się tu jeszcze wejść...a jutro to już raczej w ogóle nie wejdę...

pozdrawiam Was laseczki...i udzielajcie się bo forum nam się rozpadnie...a szkoda by było :(

Ikunia, cordis, Agusia, Marta, kakaszka, Gochens ! srenka, Malutka ! ...bo z tego co widzę to tu często tylko aleksiaa i Karolka.

10 lata 11 miesiąc temu #885733 przez KaRoLkA
Haniu dziewczyny sa na fb bo przez telefon nie da sie tu zalogowac niestety :/

Zrobie tak jak mowicie nie bede narazie dawała jej jajka , wczesniej zjadala jajeczniczke bezbproblemu a teraz nie i juz ! :(

Haniu ile ja bym dała żeby mi spala 3 h a tak to wstanie o 7 i o 10 drzemka godzine i okolo 14 druga pol godzinna :/

Agusia ta rozowa sukieneczka sliczna :)

Hania udanej imprezki i trzaskaj foty zeby pozniej nam tu pokazywac :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885737 przez Hania84
Karolka nie wiem czy będzie komu pokazywać te foty :( w dwa dni jedna strona na forum to strasznie kiepsko :( tak jeszcze nie było :( :(
ja nie mam fb i mija mnie dużo bo nie wiem o czym tam piszecie :(
forum jednak jest lepsze.
Dziewczyny telefony w kąt i na kompa z powrotem na forum !!!!!
ja wolę tu pisać i tu będę.
Na pierwszej stronie jest wyjaśnienie że już teraz lepiej funkcjonuje...i za chwilę będzie już całkiem dobrze.

Karolka u mnie Lenka budzi się o 7 i ma drzemkę o 12 i śpi tak do 15...a potem idzie spać między 20 a 20.30 :) także nie mogę narzekać :)

buziaki dla Was :)

aha a mnie łapie przeziębienie...leczę się na szybko coldrexami i vickiem żeby się nie rozszerzyło...oby mnie nie dopadło na dobre.

Uwaga !!!

Przeczytałam temat uwagi dot. forum (czy jakoś tak) i tam m.in Gochens pisała ze nie można się zalogować na forum z tel. i pan Piotr odpisał że dziś to naprawią !!!! :lol: jupiii !!!!!
Więc dziewczyny próbować później i proszę mi się nigdzie nie wybierać !!!! :)

10 lata 11 miesiąc temu #885750 przez Sophie25
Hej mamusie :-). Ja jestem :-)

Zrobilam dzis makaronik wiejski Zosi i ladnie di rosolku zjadla trzeba wykorzystac poki wolne mam :-). I piecze sie ciasto z brzoskwiniami bo wieczlrek babski mam z 2 kolezankamj a jedna wpalsnje mi powiedziala ze w ciazt jest wiec bd swietowac :-)

Karolka odpusc na chwile jajco i bd dibrze mojej tez sie odwidzialo a po jakims czasie ladnie jadla nawet w kanapce :-)

Hania no marniutko cis ale ja z tela wczoraj weszlam :-)

Dobra lece Zosie przebrac bo kupsztal :<

10 lata 11 miesiąc temu #885765 przez Gochens
Haniu nie mart się jesli tylko naprawia błędy na dobre to tu będziemy pisać jednak ja tylko w pracy mam normalny komputer a w domu korzystam z tela więc nie mogę sie tu zalogować w ogóle...

Buziaki i do zobaczyska niebawem

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka