BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #885885 przez kakaszka
marta mamy identyczny wozek tylko juz troche przezyl, bo jest chyba po dwojce dzieci. raz nim jezdilam, jak w naszym kolo przebilo sie. no nie jestem zachwycona, bo ogolnie najwiekszy problem byl, ze bylam na obcasach ( a zbyr wysyka nie jestem 167cm) musialam zgarbiona isc cala droge, az pozniej wyprostowac sie nie moglam, a musialam jechac, bo mialysmy wizyte i lekarza. wiec mozna sie domyslec, ze prowadzil sie tragicznie :) nie wiem, moze ja mam jakas starsza wersje, ale raczka tam sie nie wyciaga.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #885891 przez cordis
nooo jestem :)
jakoś się nie mogę tu odnaleźć :P

na fb pyk jednym palcem byłam, mi na kompe forum wolno działa hm

Bartek śpi, w trakcie kolacji głowa mu spadła na bok i zaczął chrapać ;-)
Podziękowania: Gochens

10 lata 11 miesiąc temu #885893 przez szósteczka
No obrobiłam sie, no z pomocą dziewczyn bo sama to bym chyba w życiu nie zrobila, juz padnięta jestem. Dziewczyny mi odkurzały i wycierały kurze a ja pichciłam zrobiłam chutney do ryżu u piersi z kurczaka pieczone zupe jutro ugotuje no i ryz, sałatkę warzywną, 3 tapenady do łódeczek z cykorii, jeszcze będzie sałatka z sałaty i pomidorów pati zrobila sernik na zimni, wiolka robi rafaelli a ja ciasto z rabarbarem bezglutenowe a tort kupimy jutro. O i tyle . Jeszcze do rodzicow stol i prezent dla taty zawieziemy .

10 lata 11 miesiąc temu #885896 przez cordis
szósteczka czytam co zrobiłaś i normalnie aż mam więcej śliny przy rabarbarowym przełknęłam :P ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #885900 przez Marta1985
Aleksia :-) nasze oba Bartki to Bartosze :-)

Kakaszka to jakiś model z 2014 więc nowość :-) obadamy :-)

10 lata 11 miesiąc temu #885901 przez Marta1985
Szósteczka :-) to ja wpadan ze swoimi chlopakami na imprezę :-)

10 lata 11 miesiąc temu #885903 przez cordis
Ja już się ewakuuję do wanny i spać. Bartek już się z takim alarmem obudził, że mężu nie dał rady go uspokoić, mam nadzieje, że trochę pośpi a nie zaś pobudek milion sto dziewięćset będzie.

czy któreś dziecko ma już ząbki 4?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885906 przez KaRoLkA
A szkoda gadac moj mnie wkurzyl i tak się poczułam jakbym zła matka była ; ( ja tu wszystko dla Nich poswiecilam , robie wszystko co moge żeby mieli jak należy , posprzatane, ugotowane a moj mi sie odwdzieczyl tekstem "jakbym ja miał taką matke to też bym płakał" do Gabi to mówił ; ( no cholernie przykro mi sie zrobiło :( ehhh życie on mnie kiedys do takiego stanu psychicznego doprowadzi że w wariatkowie wyladuje

Gabi mi sama usnela w łóżeczku :)

Szosteczka ale masz fajnie z tymi dziewczynami swoimi :)

Marta mi sie taki podoba z babydesigne :)
www.sklep-tosia.pl/baby-design-sprint_p169

a awatar ja zmienialam tak ze trzeba wgrac zdjecie pozniej wpisac adres email w pierwszej zakladce a na koniec wcisnac zatwierdz czy zapisz :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885908 przez Gochens
Witam i ja

Cordis zgadzam się mnie to forum jakoś średnio pasuje i chociaż byłam przeciwna fb to teraz wole pisać tam.. tu wszystkiego brakuje!

Zosia super sukienka !
Marta obyś była zadowolona ;)
Karolka nie doluj się :) facet tak ma ze powie a nie pomyśli. przecież Gabi bez Ciebie szybko by tatusiowi pokazała jak to jest ;) nie smutaj juz :kiss:

Byliśmy dziś w Daichmanie i kupiliśmy Alkowi buciki ;) jutro zobaczę czy dobre bo na oko wzięłam. Ja też sobie kupiłam buty ale muszę wymienić na rozmiar większy bo w pudełku były dwa różne buty i musiałam w sklepie mierzyć ten większy ehhhh dobrze ze mam blisko. Alus śpi a ja zabieram się za czytanie Masy :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885916 przez Marta1985
Gochens na oko? ;-)

Karolka - okropnie šie zachowal :-( no jak tak można :-( oni bez wyobraźni są :-(

Wózek też fajny :-)

Dawać tu zdjęcia dzieciaczków :-)

Cordis my mamy 8 :-)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885917 przez KaRoLkA
Brak słów na niego czasami :/ tak mnie wkurzyl że aż mnie głowa rozbolala :/ ide pichcic ciasto zeby sie odstresowac :)
najsmaczniejsze.pl/2013/04/delikatne-ciasto-kawowe/

Gochens pokaz butki :)

Marta my mamy parasolke i wlasnie ma siedzenie podobne do Tej Twojej i szczerze na zakupy jest ok i do wozenia w aucie bo na dłuższe spacery nie wygodna i Gabi wscieku dostaje , wynikiem tego musze ja zpowrotem niesc na rekach:/

Cordis my mamy 3 zabki i 4 w natarciu ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #885919 przez aleksiaa88
Karolka Twemu chłopu tylko po łepetynie się należy ja bym się wkurzyła zostawiła dziecko i wyszła i ciekawe co by zrobił jakby była głodna to sam by sobie musiał radzić i zobaczyłby jak jest super patrzeć na dziecko i robić jedzenie lub w gorszym wypadku trzymać na ręce lub czuć jak owinie się wokół nogi i ciągnie

Robiłam tą śmietanę z biedronki mleczna dolina 30% i ubijałam ją trzepaczką nawet nie 5 minut ładnie zgęstniała i dałam 2 fixy

Powiem Wam, że mały cały czas chodzi na paluszkach rzadko na całej stopie i mąż wziął go złapał za biodra i tak z nim chodził chwilę potem go puścił i na całej chodzi teraz. Trzeba co jakiś czas mu przypominać wtedy idzie powoli na całej - dziwne ale skuteczne

Nadal mamy 4 na dole 2 na górze i na razie cisza nic mnie nie haczy po palcu nowego

10 lata 11 miesiąc temu #885925 przez Agusia83
A ja byłam z dzieciakami na piłkach...Emi się wybawiła a Artuś zakochał się w trampolinie:)...jak go ściagałam to płakał:P

Karolka, nie przejmuj się mężem...głupoty opowiada...mój też mi kiedyś tak powiedział

Aleksiaa, patrzcie by synek nie chodził na paluszkach...jak się tak nauczy, to będzie musiał interweniować ortopeda....

Zosia, ale Ty piękna kwiecista jesteś:)

Aleksiaa,ta śmietana jest bardzo dobra, juz kilka razy jej używałam...nawet bez fixa:)

10 lata 11 miesiąc temu #885927 przez aleksiaa88
Agusia az ortopeda wow nie chce wiedziec jak

Taka biedronkowa a dobra dziwne dziwne

10 lata 11 miesiąc temu #885935 przez Agusia83
Aleksia,nie straszę..ale mojej koleżanki synek tak chodził..aż w końcu wylądowali u ortopedy i by to wyprostować, najpierw musiał mieć założony gips na kilka tygodni a później rehabilitacja..
A jeśli chodzi o biedronkę, to mają tam sporo rewelacyjnych ichniejszych produktów:)..
uwielbiam:
sosy w słoikach: chiński, słodko kwaśny,
jogurty naturalne,
ogórki konserwowe-biedronkowe, kukurydzę i groszek również...nie mówiąc o pieluchach:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka