BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #890658 przez Hania84
Kasiu jeśli dajesz radę wszystko na czas ogarnąć to znaczy, że też zorganizowana jesteś...masz poplanowane, robisz i już :)
a te podziękowania to pewnie jest to cuś takiego, że jeśli komuś w czymś pomogłaś to ten ktoś klika w podziękowanie i masz :)

Nom my już po obiadku...a Lenka jeszcze nyna :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #890661 przez Marta1985
Kasia to podziękowanie to takie "Lubię to" z fejsbuka :P

12 lata 1 miesiąc temu #890669 przez Gochens
Hej witam się i ja

Tomuś najlepsze życzenia przyjmij od nas :kiss:

Ja dziś totalnie nie mam weny wczystko mnie wkur**a a dokładnie to urzadzanie roczku wszystko oczywiście na mojej głowie, jeszcze moja kochana teściowa sobie zaprosiła koleżaneczkę która u nich nocuje bo przyjechała do PL a ja jej nie lubię i oczywiście nie raczyła mnie o tym poinformować :dry: inna znów parka miała mnie w dupie przez cały msc żeby napisać czy bedą czy nie wiec juz przestalam ich liczyc a dzis zamawiajac tort niestety musialam zadzwonic do niej zeby laskawie mi powiedzieli czy beda bo jest tort albo na 4 kilo a pozniej juz na 5 wiec pierdziele to i zamowilam akurat najwyzej ktos nie zje mam to w dupie. Ogólnie jestem zla i iprzestaje sie tym wszystkim przejmowac najwazniejszy jest mój syn

Ide do domu pozniej pewnie wpadne

12 lata 1 miesiąc temu #890672 przez Marta1985
Gochens ... piernicz wszystkich .... najważniejszy aLANEK i Ty :kiss: a małża kopij w tyłek ... spoko mój też się mało angażował.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #890676 przez Sophie25
Hej mamusie :-)
U nas goraco straszne oranie teraz zrobilam wywiesilam ale cos mowia ze znowu burze maja byc ale trudno najwyzej zdaze teraz okna zamknac i pranie zebrac :-)

Gochens nie przejmuj sje i racja Wy najwazniejsi :-* moj tez pewnie powie zebym sama wymyslila :p ale na zalupy to jebo wysle zawsze tak robie a on pojedzie :-D

Tomus 100 latek! Rosnin zdrowo! :-)

Zosi wyszedl 5 zab :-O marudna byla w nocy strasznie :\
A duchota okropnaa byla :{

Karolka to super oby Cie ta babka zostawila i zeby Ci sie podobalo tam :-)

Co jeszcze mialam pisac hmnm aaa jutro wyjezdzamy do Krakowa do ciotki wiec znowu tam bede i vos jesze pozwiedzamy :-) mezu mowi ze moze zodtaniemy do ndz ale watpie no ciotka upierdliwa :<

Zosia super masz rowerek ! Pannica ulalala :-)

A ja wam powiem ze nigdy w tesco nie bylam nirwiem czemu ale jakos nie chodze tam :P ale zajrze z ciekawosci bo kiedys mialam ale jakos zawsze lidl wygrywa :cheer:

Moja nie luni fasoli sprobowala i wyplula :sick:
Ale trusjawki strasznie wcinaaaa :ohmy: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #890689 przez Hania84
Gochens rozumiem Twoją złość. Nie ma to jak mówienie czegoś na ostatnią chwilę :/ ...ale dziewczyny mają rację...olej to bo w Twoim stanie nie wskazane nerwy ;) pójdzie wszystko gładko zobaczysz :) Ty i Alanek najważniejsi :) a masz juz zaplanowane co podasz? grill i jakieś sałatki? plus ciasto ? więc ogólnie fajna sprawa i roboty dużo nie ma :) będą wszyscy zadowoleni :)

Sophie to odwiedź Agusię jak tam będziesz hihi :D ;)
ja muszę właśnie zaraz iść zebrać pranie bo na pewno juz dawno wyschło...ale nie chce mi się na ten skwar wychodzić :sick:

Lena nadal śpi :D

12 lata 1 miesiąc temu #890695 przez cordis
jestem
Kasia?!?! weź jaki Rambo z Ciebie?! wyluzuj i strzel sobie drina na wieczór ;-)
Ikunia Zosia fakt wygląda tu na starszą o wiele :) fotelik chyba się pannie spodobał co?
Gochenes weź to obsiuraj i już. Jak jeszcze strawiłabym tych co znać nie dali to gorzej byłoby z koleżanką teściowej ( pewnie moja ma takie jak i ona... hmm o ile w ogóle ma).

Mój padł zjadł sznycla ziemniaki trochę ogórka startego i padł :)
ja jak gadałam z moim o roczku to w ogóle był zdziwiony i tak samo t. bo u nich nie ma takiego zwyczaju i nie było żeby takim małym dzieciom robić urodziny więc ich uświadomiłam, że póki co to jesteśmy tu u mnie a nie u nich i roczek będzie z nimi lub bez nich.
Podziękowania: Gochens

12 lata 1 miesiąc temu #890697 przez cordis
Marta? jak zmieniłaś awatara bo u mnie coś się nie da??

12 lata 1 miesiąc temu #890707 przez Hania84
cordis jeśli mogę podpowiedzieć to wchodzisz w PROFIL potem w EDYTUJ (takie małe coś z prawej strony do góry) i tam masz "wybierz zdjęcie" czy cuś w tym stylu...i możesz wybrac sobie swoje jakieś z kompa wtedy :)

Lena się obudziła :) idziemy jeść ziemniaczki z brokułem :)

12 lata 1 miesiąc temu #890709 przez cordis
tylko u mnie na razie nie ma opcji edytuj :))))))))))

12 lata 1 miesiąc temu #890715 przez cordis

Marta1985 napisał: Zarządzam że na Avatarach mają być zdjęcia dzieicaków :) ewentualnie mamuś z dzieciaczkami :)

oto masz, całą rodzinę :))))

12 lata 1 miesiąc temu #890717 przez Gochens
Cordis uwielbiam Twoje posty o teściowej ;)

Zosia ale masz boski prezent! i jeden o drugi :)
Macie racje nie będę się przejmować :lol:

HHaniu do jedzonka robie grill ( kiełbasa, kaszanka, karczek plus tzatziki) do jedzenia będzie wiejski stół ( wędliny, kaszanka, pasztet, kabanosy, kiełbasa, smalec ogórki chleb i jakieś inne dodatki) papryki faszerowane,sery plesniowe, owoce (arbuz, winogrono i coś jeszcze pomyślę) plus dwie sałatki jedna gyros a druga z ananasem a na deser tort napoje alkoholowe to bimber na wiejski stół i piwo jakieś smakowe kupie typu reds czy coś podobnego napoje plus woda do picia i tyle

Jestem juz w wannie, Alan śpi czekam na mojego i jedziemy po stoły i krzesła na działkę

12 lata 1 miesiąc temu #890721 przez Sophie25
No chetnie bym sie spotakała i Zosia z Artkiem :D

patrze a tam juz 6 zab wyłazi i teraz wiem skad ten humorek :/

Zachaczyłam do biedronki i kupiłam Zosi mus owocowy strasznie jej smakował i body były sliczne 3 pary w opak. i napoje bo moj mowi ze susza w domu a kompotu on sie nie chyci chyba ze powyjadać owoce z niego :D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #890741 przez Hania84
Cordis chyba jednak masz tę opcję skoro dałaś nam tu całą rodzinę :D

Gochens to masz sporo tego jedzeniaaaa , na pewno starczy i zostanie :)

Gratki dla Zosi za zębolki :)

a ja lecę na trochę przed domek bo mamy cień a w cieniu nawet przyjemnie jest dziś :)

12 lata 1 miesiąc temu #890758 przez Gochens
Gratuluje Zosi zząbków ;) Sophie pokaż łupy

Leżę sobie z Alim a M pojechał po stoły i krzesła na działkę.

Jutro mam wolne i lecę do fryzjera a w sobotę żeby trochę się dopiescic zamówiłam pedicure i manicure hybrydowy z dojazdem do domu!! nie wiedziałam że takie rzeczy istnieją :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka