- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zauważyłyście takie podobieństwo bo jak patrzę na dzieci to większość synków do mamusi podobna a córeczki do tatusiów. I dużo takich przypadków jest zauważyłyście? taki przykład mój bobo - do mnie , Karolki córeczka- do tatusia, teraz patrzyłam na Cordis Bob budowniczy- do mamusi.
Oczywiście są wyjątki Zośka - do mamuśki.
Tylko Bartusia nie mogę rozgrść - Marta czy tatuś hmmm?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Zoska spi w kojcu ...Jeszcze:p a e mna jak spala tu u mamy to 6, 7 juz pobudka. Czyli eniosek prosty dziecko nauczone spac samo nie umi tak samo jak mamuska spac z kims. Juz sie boje co to bedzie jak pozna jakiego faceta:p jak tylko sama spi tak dlugo to z facetem bedzie odwalac chyba jak aleksia z ranca haha

Haniu ja sercem za ESP no ale raz na wozie raz pod wozem

Dzis mamy w planach z mamuska strzelic pare sloikow dzemu z truskawek, nie przepadam za truskawkowymi no ale kilka slojaczkow moze byc. No i sie kupi odrazu na mrozonki tez, to nie wiem z 10 kg chyba

Malutka oczywiscie ze sie ryplam z cyferka i to nawet taki czeski blad bo na odwrot. 9,7000;) o tera dobrze, dzieki ze czowasz

Brrrrr za oknem.

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Moi rodzice na pogrzeb pojechali na weekend, mąż w szkole a potem na zakupy jedzie wiec siedzę z Bartoszkiem w domu

U nas ogólnie dni miasta są to popołudniu dziś i jutro sobie skoczymy bo akurat u nas w dzielnicy najwięcej atrakcji

Wczoraj się nie odzywałam bo dużo roboty w pracy a potem jakaś zmęczona byłam i okres dostałam i nic mi się nie chciało

Ja też mundialowa

Idę na kawkę póki łobuz śpi

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
odwiedziliśmy już działkę i mielismy isc na spacer ale co chwila pada- przelotnie ale porządnie.
U mnie dzień miasta pod koniec miesiąca będzie - raczej zawsze był ale czy w tym roku będzie...
Za to 10 km ode mnie dzis impreza w innym mieście i ma byc o 18:30 Big Cyc a o 20:30 Weekend. Może bym pojechała ale zimno i deszczowo to nawet się nie chce
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

ja dziś tez zalatana od rana

Mam już posprzątane, pranie zrobione i wywieszone i kruche ciasto w zamrażalniku się robi.
hehe swoją droga aleksiaa Ty je gotujesz a ja mrożę

robię ciasto kruche z masa budyniową i malinami

Lenka śpi od godziny

obiados się robi...dziś mizeria i pyrki

a co do guzów to Lena ma teraz wybitnego na czole na samym środku

aleksiaa Bartuś od Marty to cały tata

Lenka to też tatusiowa...ale nie zawsze tak jest bo bratanica mojego A. na mamę a syn na tatę i tak samo ta dwójka dzieci mojego z poprzedniego małżeństwa.
U nas były dni miasta jak byłam na urlopie i była Sylwia Grzeszczak i Blue Cafe.
miłej soboty...
...u nas dziś tak akurat 21 stopni

edit :
Ikunia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zdjęcia ekstra na fb

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
ja dopiero siadłam teraz na dupsku przed kompem.
Gochenes ale Ty big imprezkę szykujesz:)
i dziękuję za przepis wypróbuję

Ikunia fajny ten kojec ja oglądam na tablicy od kilku dni ale ceny w mojej okolicy takie jak nowe

ja w ogole nie mundialowa mogą se chłopaki latać za piłką w każdą stronę mi to lotto

aleksia a zadek Cię nie boli? ja zawsze jak po zimie wychodziłam pierwszy raz na rower to siadać nie mogłam potem
aleksia mój to jest mieszany

Bartoliny mi się widzi bardziej do męża Marty podobny zwłaszcza po tych ostatnich fotkach z parku

Marta masz rację możemy do Gochenes skoczyć chyba nie zrobi jej różnicy 15 osób w tą czy tą hihi

a u nas dzisiaj brak dostawy snu był dziecko obudziło się o północy i do 4 !!! tak 4 nie spał, pojękiwał przy mnie usypiał a jak go do łóżeczka odnosiłam to na równe nogi i dawaj zabawko ale zdziwko miał jak mu dałam mleko z butli w nocy

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Haniu dzięki za Lajki:D haha a brzucha ni ma, z Zocha jak chodziłam to tez dopiero koło 6 mca było coś widac, tera na wieczór wyglądam jakbym się dobrze najadła o tyle na 4 mc ciąży

My byliśmy w Realu po pampki

Teraz ciasto kruche sie chłodzi ja ide kroić rabarbara i trusie taki mixik zrobimy a później dzemy.
A guzy to chyba nieuniknione u mamy mam w przedpokoju zakret a na samym rogu szafe i dzidzia jak sie pospieszy z zakrecaniem to zawsze w ta szafe wyrznie i tez ma juz rogi na łepetynce.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bartuś śpi

Mielismy uiść na te dni miasta ale co chwile leje i ooo ... byliśmy na zakupach na szybko i w ccc chłopaki sobie buty kupili i się będą elegancko prezentować

Ja się idę zaraz wykąpać potem małż i będziemy się relaksować

Ikunia zdjecia sliczne

miłego wieczorku

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mi w PL spadło 2kg a teraz się zatrzymało znów.
Dostałam dziś list z UP mam termin spotkania na 12 lipca

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marta u nas tak samo cały dzień leje:( poka butki
Aniołek niezły a moja jeszcze buszuje chociaz spała dzis tylko godzine w dzień ale to dobrze zmeczy sie to da mamuni pospać zjem kolacje i idziemy na wspólną kąpiel.
A zaraz jeszcze wstawie Zośkę z marketowych "zabawek" bo robiłam jej fotki w realu jak byliśmy taki był kącik dla dzieciów:P
Ja na kolejna noc zostaje u mamy miałam dzis wrócic ale sie wkurzyłam i o i nie wracam:P Mój Pan i tak na kawalerski poszedł ciekawe tylko czy do domu wroci sam czy w towarzystwie....eh...i bedzie sie głupia baba nakręcać

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ikunia daj spokój , nie nakręcaj się

a jak mama ? juz zaakceptowała drugiego wnuka/wnusię w brzuszku?

Lenka właśnie wykąpana, jeszcze się bawi...zaraz mleko i spanko

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Haniu mama już zaakceptowała, na szczęście i jest ok:)