- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena od pół godziny śpi

Ikunia upsss to nie ładnie zrobił

Super że mama już zaakceptowała

A gdzie reszta dziewczyn?
Gochens usprawiedliwiona bo roczek wyprawia...a reszta? Malutka ! Karolka, Sophie, Agusia, Cordis, aleksiaa, Rysa, srenka (jak się czujesz?) szósteczka ? (chyba też ma dziś imprezkę?, kakaszka! violcia! DO JASNEJ CIASNEJ PISAC MI TU !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Haniu a Tobie to nasze rodzinne klimaty służą i Lence zresztą też bo ona przybrala ładnie a mama zgubila - również należą się gratulację

No i śliczne torty, i Lenka i podobna do taty- w ogóle śliczni Wy wszyscy. A takie pytanie poza ochami i achami

Ślicznie sobie Bartoszek śpiocha i widzę wymemłany zagłówek... u nas też jak psu z gardła tak go molestuje

Ika a Ty będziesz mieć drugą psiochę nie?
Moja też nyna już z 30 minut. Szybko padła bo co prawda w dzień od 13 do 14:30 spala ale to tylko 1,5 godz

Mam jeszcze do was pytanie. Jak mierzycie maluszki? Bo ja zmierzyłam tak że postawiłam pod ścciane odkreśliłam kreseczkę i zmierzylam odległość metrówką i wyszło mi 75 cm, a jak teraz zmierzyłam tak jak mierzą przy porodzie- czyli od czubka główki po tyłek i zaginają nózki pod kątem 90 stopni i dalej do stópek to wyszło 79cm! Gdyby 1 cm różnicy to spoko ale aż 4 cm? Niby bluzkę na 80 cm zakładam i jest ok ale rękawki śięgają jej połowy dloni więc nie wiem...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...a Wiki ekstra z tą wypiętą dupką

co do mierzenia dzieci to ja się nie wypowiadam bo co zmierze to mi inaczej wychodzi

a to moje dzisiejsze ciasto

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Ale jak to mowia co wisi nie utonie bo jeszcze nieraz nie dwa bedziemy w tym pieknym miescie za kazdym razem jestem nim zachwycona

Cordis a moze przejezdzalismy nawet niewiedziałam jaka to miejscowosc hm ?

Ale piekne zdjecia widziałam Zosia piekne zdj z roczku,Bartuś słodki Lenka przepiekna sukieneczka i troty cudne a dupcia wypieta Wikuni faajnie spi malenstwo musi to słodko wygladac

A co do mierzenia i tabelki to moja to dopiero wysoka ale nie dziwne jak miała przy porodzie 61 cm

Mierzy teraz 82 cm i 9400 i widac nawet na zdj jakie dlugie nozki jak ogladam jej rowiesnika dziecko sasiada ten sam wiek a krociutkie nozki w porownaniu do Zochy

Ja tak dawno zdj nie pokazywałam ze pokaze Wam pare

Zabawa z mikim

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
malutka Wiki z Zosia podobne do siebie w spaniu

kiedyś ppewnego popoludnia postanowiła zrobić pokojowe rewolucje jak byłam w WC

zawsze jak zrobie Zosce zdj to sie odwraca

HAnia ale ciachooo

Zosia była grzeczna takze miło spedzilismy czas

Brat dzwoniól da rade przyjechac w urodziny Zosi

Nadrabiam bo czytałam przelotnie

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9
ja już padam na gębofon a ten bryka dobrze, że już padł i śpi jajecznica z 2 jajek i 3 kromki wsysnął w minutę

Ikunia wyoglądałam Was gdzie Ty to dziecię masz, zero brzucha!

aaa masz cierpliwość do Twojego ale pewnie szykujesz już "rozmowę"

Hania ale torty smakowicie wyglądają a na ostatnim foto Lena chciała dzielić tortem ?

Marta no faktycznie na tym zdjęciu to Bartuś grzeczniutko wygląda

i fajne butki, po ile jeśli można wiedzieć?
Malutka pozy Wiki były zawsze obłędne, no jak się nie uśmiechnąć widząc taką dupinkę?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sophie fajnie, że wypad udany.
a Zosia piękne porządki Ci robi

Kurcze ale Wasze dzieci ładnie ważą mój to ładnie w tyle jest z tym, jest strasznie drobny ma dni że cały czas je a niekiedy jak mała sroczka dziubnie, jak pójdziemy do lekarza muszę się o to wypytać i o to spanie jego?!?!
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Hania tort ładny ten na roczek bardziej mi wpadł w oko. A dzisiejszy placek jak zobaczyłam ten środek biały aż w ustach poczułam słodko.
Ikunia jak ja bym byłą z Twoim chłopem to raczej bym nie byłą dawno dostał by opierdol albo by się zmieniła a jak nie to bym nie dała rady z nim żyć. Człowiek innych poglądów niż ja.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cordis jak to Bartuś mało waży? przeca zjada taaaka kolację że hej

Bartolini ekstra

aleksiaa mnie tez się bardziej na roczek podobał

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ale dobra nie świruję, ważne że dzidzia zdrowa jest

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

A w foteliku cudny jestes

Dziekuje za komplementy w imieniu ZOski

Cordis przepraszam nie popatrzylam ma miejscowosc juz bede pamieyala

Powiem wam ze mpja tez ma takie dni ze ladnie je a niekiedy masakra wtedy myale ze moze zeby albo cos pare dni raz tak miala ze zupa bleee i wszystko dziubmela troche o tyle pol parowki ledwo :\
I zauwazylam ze wiecej spi odkad taka ruchliwa jest wszedzie sama cgce chodzic drze sie na pole caly czas chce byc i lazic i po kapaniu ryk ogromny i bunt nogami robi odpycha sie i drze a wasze tez tak male bunty czasem robia mpja strasznie...musze ja tego oduczyc bo rzadzicielka sie robi

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sophie Lena też pokazuje różki

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
Wagą się nie przejmuj. Mi lekarka powiedziała ze dopoki ma wyniki ok, zdrowo i ladnie sie rozwija, nie choruje i przybiera to jest ok. Ze dobrze jak centyle sa przez caly czas na podobnym poziomie oczywiscie moga znalezc sie odchyly. Moja od samego porodu jest miedzy 50 a 10 centylem czyli około 25

A i ponoc spanie na brzuchu wspomaga trawienie i przemiane materii, ale co ma z tym wspolnego to nie wiem
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bobo czasem ma dzień że je podczas chodzenia ja siedzę a ten przychodzi łyżka w dziub i idzie do swojego celu jak przemieli to wraca i tak jemy. Czasem na tyłku nie może usiedzieć więc niech już chodzi jeśli ma zjeść.
Zośka się wyszalała z psem i kto był bardziej zmęczony?
Szczerze to Wam powiem, że w ogóle nie patrzę na te siatki słabo je rozumiem szukam szukam i nie mogę się odnaleść więc dałam spokój z tym. Nie jest mi to potrzebne. Zaczął raczkować potem chodzić. Mówić mówi. Potrafi już niektóre rzeczy pokazywać więc się rozwija i git
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1

Mam ksiazke z pisenkami i wierszykami dla dzieci klade jej na jej stolik i ona sama sobie ja oglada, pokazuje kotki, dzieci, motylki itp a ja w tym czasie lyzeczke przy buzi i otwiera buziala nie przerywajac lektury i tak potrafi cala porcje i dokladka