- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Malutka jak na parze to bez panierki

edit:
tu masz cos fajnego

saganek.wordpress.com/2013/09/18/schab-na-parze/
albo to:
wsrodkuchennychmarzen.bloog.pl/id,337475...smoybbtticaid=612e95
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Malutka daj znać jak smakował schabik z bazylią

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Hania zrobiłam ptasie mleczko bo moj uwielbia

takie na szybko bo białka miałam zamrozone i biszkopty gotowe i taki na szybko wyszło

A pokaze Wam moj nowy nabytek <ubóstwiam>

Ja miałam dzis udka duszone

Dziewczyny biore sie za czytanie spoilerów bo troszku jest pozniej dopisze bo lece na kawkę z mezusiem

Moja ładnie spi jak narazie godzine juz

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sophie Ty to lubisz kwiaty w donicach i w ogrodzie co nie? widac że bardzo się cieszysz jak cos nowego posiądziesz

ja to lubie jedynie storczyki bo nie trzeba za dużo przy nich robic i jak zapomnę podlac to się nic nie stanie

a z ta garderoba to polecieliście haha

wow wow wow ale ciasto Sophie

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My bylismy na baseniku,pierwszy raz na odkrytym,oski szalal ze glowa mala,a teraz padl i juz pol godziny spi,my z T popijamy kawke a B rozpala grila,tak ze nie dlugo bedzie kielbacha i szaszłyczki

Sophie mniam,mi tez slinka cieknie,wyglada pysznie

Ja tak jak Hania za bardzo reki nie mam do tych kwiatow doniczkowych,chyba ze tutaj tylko tak sie "nie trzymaja",w ogrodzie nam pieknie kwitna

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Hania uwielbiam kwiaty własnie coś mi miejsca brakuje na nie ostatnio mojego nastepnego kwiata giganta przesadzałam i zajał mi poł gościnnego

storczyki sliczne sa ja jeszcze pełno kaktusów mam a na polu w tym roku to chyba przesadziłam ale ubostwiam poprostu

Kochane dodałam przepis na ptasie mleczko mozna dodac oczywiscie innych galaretek :)albo zamiast mleka skondensowanego 36 ale z mlekiem rownie pycha

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
takie pysznosci gotujecie, a ja tu osttanio zrobilam tylko jajecznice, no i elizie gotuje.
seksu nie uprawiam, dlatego chyba jestem mega naerwowa

roslinkami sie nie zajmuje, bo to nie moje.
jednym slowem jakas dupa blada u mnie. jakby nie eliza chyba bym sie zalamala.
moj ma przyjechac za tydzien, ale nawet to mnie nie cieszy, bo wiem, ze za 2 tygodnie wyjedzie znowu i dalej jedna wielka niewiadoma.
ryba moja cos nie chce sama chodzic sie nauczyc, za raczki troche polazi i to chwile i juz. ciagle by siedziala na mnie, jakis przytulasek sie z niej zrobil straszny.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Jestem dopiero bo dziś tez zalatany dzień a na fb jak mam aplikacje to łatwo wejść zobaczyć co w trawie piszczy i wyjść a tu zalogować przeczytać napisać

Wszystkie zdjęcia śliczne na pocztę wejdę dopiero jutro bo z telefonu to ciężko.
Ikunia widziałam na fb foty super roczek!
U nas roczek ok Alanek dostał dużo prezentów : rowerek, samochód na pilota samochód jezdzik, zjeżdżalnie, basenik, stolik z krzesłami, klocki, mate czarodziejska, książki, ciuchy i pieniądze także bardzo fajnie. Impreza udana chociaż na końcu już nerwa złapałam na mojego także koniec imprezy był do dupy. tort mi średnio smakował ale goście mówili że bardzo dobry. Alus wybrał różaniec i kieliszek hehe tatuś niezadowolony bo piłki nie chciał nawet za 2 razem hehe
Ogólnie wyszło super mimo że zaczęło padać ale teściu kupił 2 namioty więc nas chroniły. Jedzenia zostało a stoły się uginały wg gości

Z moim pogodziłam się dopiero dziś noc spędziłam w salonie a dziś już mnie od rana przepraszał bo nie wiedział czemu ja na kanapie

Idę się niedługo kąpać wiec postaram się nadrobić
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z szwagierką ani słowa nie zamieniłam w ogóle to siedziała w drugim pokoju. Tak w ogóle to nie garnę się z nią do rozmowy bo ona ma czasem rozum 10-cio latki.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...ale dowiedziałam się że na to spotkanie co mam iść do UP 12 lipca to mam przynieśc tylko CV i kopię świadectw szkolnych...a to co po firmach to chyba inny termin mi wyznaczą, nie wiadomo kiedy...i że tak te 5 pieczątek mile widziane jest...ufff dobrze, ze nie trzeba 10

bla, bla, bla...takie tłumaczenie do mnie nie przemawia

Gochens nooo to Alanek bogato dostał

Ale najważniejsze że mogliśmy się spotkac z wszystkimi

Gochens mój też nie pamiętał dnia poprzedniego

...jeszcze do wanny mi nachaftał bo do kibla nie trafił i na następny dzień wieczorem jak już trochę odchorował to mi szorował wannę bo tylko wcześniej spłukał to co zostawił blee...sorry za szczegóły

kakaszka no coś Ty ciesz się że Twój przyjeżdża...2 tyg to dużo

musze zaraz szósteczkę oblukać

Lena już śpi od 20 minut

miłego wieczoru
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sophie dzięki za przepis

tatuaż chcesz sobie zrobić ?

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

No na bogato i chrzciny i roczek. Też się z moim zdziwiliśmy jak przeglądaliśmy to co Wika dostała na chrzciny. nie sądziliśmy że aż tyle się teraz daje. Strach pomyśleć co będzie za kilak lat.
Stawialiśmy na jakieś 800zł a dostala 2700zł plus jeszcze do tego złote kolczyki, zloty łańcusze, pozlacane puciki z kryształkami swarowksiego.
Dziś mój dzwonil i zaczał wymieniac co kupil po okazyjnych cenach. Wyobrazcie sobie jakie maja tam przeceny. Buty oryginalne nike kupil mi i sobie za 100 koron para, bo same male numery zostaly. telewizor 40 cali za 1500 koron, fotel z alkantry gleboki z podnozkie i rozkladanym opaciem jak lezak za 50 koron....Tam są ceny szok. Mówi ze jakbym tam pojechala to by musial tira zamowic na kurs do PL

Ale sie wkurzylam. Chcialam zrobic sobie paznokcie rozlozylam sprzet przygotowalam sie i co? okazuje sie ze nie moge znalec primera! To pakuje wszystko spowrotem, zajmuje sie czym innym i przypominam sobie ze przeciez niedawno robilam sobie hybryde i jest w pojemniku z lakierami. wiec na nowo wszytsko rozkladam patrze na zegarek a tu przed 22.... i zrezygnowalam bo wiem ze kolo polnocy skoncze to bedzie dobrze.
Chyba zrobie jutro, zobacze jak Wiki mpojdzie spac.