BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 10 miesiąc temu #891889 przez Gochens
Marta w środę idę bo jutro zobaczyć ;)

A zdjęcia dopiero dostałam wiec musze w domu zgrać ze strony i wkleić Wam także będą chyba wieczorem akurat jak malz będzie mecz oglądać :)

Aha czyli 13 msc to jeszcze msc musze poczekać :) dziękuję

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #891890 przez aleksiaa88
My już byliśmy zaraz po urodzinach mieliśmy przyjść po roczku w jakąś tam środę to poszłam zaraz i spokój.
Następne szczepienie w październiku i będzie 3 razy kłuty tak jak za małego to było.

Pytanko co można kupić w prezencie na mieszkanie kobita ciotka pop 40-stce na pewno nie kwiatek to odpada.

10 lata 10 miesiąc temu #891900 przez Gochens
A to na gruźlicę czy na Odrę?? bo czytałamze ggruźlica w 12 msc a Odra w 13...

Aleksia ja kupowałam taki przybornik kuchenny tam masz otwieracze, obieraczke i inne pierdoły ;) możesz też stojak na winko kupić razem z nim może jakieś dobre noże Ceramiczne to na bank się przyda ;)
Podziękowania: szósteczka

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #891905 przez aleksiaa88
teraz była gruźlica
później odra rózyczka i świnka wtedy 3 kłucia

tatus trzymał ja nie chciałam, teraz dopiero bedzie ryk

10 lata 10 miesiąc temu #891914 przez szósteczka
Aleksia my ostatnio jak szliśmy na parapetówkę to kupiliśmy zegar taki fajny dizajnerski ala kolejowy w jusku są fajne rzeczy w miarę normalnych cenach.

10 lata 10 miesiąc temu #891986 przez KaRoLkA
Jestem na chwile ale zupelnie nie w temacie , wiec nsjpierw o sobie a jak nadrobie to reszta :)

My w sobote bylismy na grilu u znajomych i bylo super dzieciaki sie w baseniku popluskaly , Gabi byla w niebo wzieta szalała z Krisem , On ja zaczepial i uciekal a ta sie caly czas hihrala . Wróciliśmy o 23 i Gabi pieknie noc przespala z jedna pobudka a w niedziele to odsypialismy do 14 w pizamie hihi :D. Pozniej znajomi wpadli na kawke a wieczorkiem telekonferencja z rodzicami , Gabi zasnela po 19 tylko byl mecz Szwajcaria-Niemcy i kibice mi szaleli pod oknami ze szczescia ze wygrali i trabieli , krzyczeli tak ze mała mi obudzili i do 22 z głowy :/ A dzisiaj to zalatana bo sprzatam , zmienialam posciele i prałam , obiad na 2 dni bo jutro ide na cały dzien na staż wiec zeby mi mężu z glodu nie padł , jeszcze litanie musze napisac co i o ktorej ma Gabci dac az sie boje jak to bedzie wyglądało :/
I idzie jej gorna prawa dwójka wiec chyba przez to te ryki były.

Rysa bedzie dobrze zobaczysz wylecza Fifiego i bedzie lobuzowal jak do tej pory wiec głowa do góry zeby mame usmiechnieta widzial :)

Haniu powodzenia w walce z UP , nie wszyscy chca dawac pieczatki , mi do teraz tylko 2 osoby odmowily wiec nie tak źle , Torciki sliczne :)

Wogole wszystkie zdjecia boskie nie bede wymieniac zeby nie pominac ktoregos babla :)

Widzialam pozy podczas spania i u Nas podobnie to wyglada i spi z glowa w nogach :)

Tesciowe poprostu bezbledne no ... Corfis a Twojej to bym cietej riposty nie szczedzila bo jej sie należy . Ja to rzygam już jak slysze "cały Łukaszek , oczka jego nosek jego tak samo chodzi takie same miny aaaa bleeee " musze chyba przed czwartkiem cale opakowanie Valerin mite zjesc hehe dam rade 10 dni wytrzymam :)

Gochens i Ika fajnie ze imprezki udane :)

A i szczepienie my mamy w prxyszly poniedzialek wiec 2 dni przed roczkiem

Reszte bede czytac jak Gabcia usnie

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #892003 przez Hania84
O Karolka jestes :) fajnie spędzony weekend widze :) i Gabi jak wymęczona na maksa to i lepiej śpi ;) a Szwajcaria wczoraj nie grała z Niemcami...nie są w tej samej grupie ;) Niemcy dzis grają i naród niemiecki szaleje haha :D za każdym golem petardy odpalaja koło nas :D

My właśnie na meczyk patrzymy i piwko babskie z kuzynka popijamy argus Lidlowy :D a mój jakies niemickie :D

Karolka to u mnie jest gorzej z tymi pieczątkami...bo byłam w 5 miejscach i we wszystkich mi odmówili pieczątki....zasrańce ;/

10 lata 10 miesiąc temu #892036 przez Ikunia1910
Heloł .

Ja dzis byłam w sądzie z kolejnym wnioskiem i w UP sie odhaczyć. Byłam z Zośką a Pani mi powiedziała ze na nastepna wizyte mam przyjsc bez dziecka. Spojrzałam na nią i powiedzialam jej ze jakbym miała z kim to dziecko zostawic to nie byłabym osobą bezrobotną. Spojrzała się jakbym jej z liścia przyjebała. Co za ludzie. A młoda nawet nie pisnęła...

Jutro lece na morfologie i siuski znowu...strasznie mnie te badania męczą, nienawidzę, tyle czasu...no ale co mus to mus.

a z chłopem...tak jakby ok, wycofałam sie troche. Wczoraj nas mama przywiozła do domu to ten spał jak weszłam i pierdaknęłam fotelikiem o podłoge jak podskoczył na tym łóżku to miał minę jakby ducha zobaczył. Kazałam mu wykąpać Zośke i dac jej mleko i wyszłam sobie do galerii tak poprostu. Powiedziałam ze ide po mleko. A wróicłam bez i takjakby był zaniepokojony wypytywał a gdzie a po co czy na pewno w galerii...hihi...dobrze niech sie troche pomartwi. :evil:

Gochens na gruźlice? Szczepienie na gruźlice robią raz zaraz po urodzeniu. A teraz nie jak skończy 13 miesiecy tylko w 13 miesiącu czyli 13 miesiąc idzie już teraz bo 12 już skończył wiec spokojnie możesz Alka iść kłuć i jest to świnka, odra, różyczka w jednym zastrzyku ;)

Ryska, Fifi trzymajcie się:*

Przepraszam ze tak o sobie ale narazie nie mam czasa napisac wiecej.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #892046 przez Gochens
Malutka waga 9500 a wzrost 75 chociaż rusza się więc ciężko ;)

Później napisze bo kąpie Alka

10 lata 10 miesiąc temu #892063 przez aleksiaa88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #892065 przez Hania84
I Deutschlandy wygrały z Portkami :D ale im natrzaskali goli matko i córko :P

Ikunia ja w ciąży miałam siuśki co wizytę badane i uważałam to za norme...ale dobrze, ze badają bo stany zapalne są nie dobre w ciąży :S
bardzo dobrze zrobiłaś :) a jak tak się wypytywał to mogłaś mu powiedzieć że też masz prawo gdzieś wyjść SAMA.
a tej w UP elegancko powiedziałaś hihi :lol: bezbłędnie :) sama bym tego lepiej nie ujęła. Co im dziecko przeszkadza, i w dodatku spokojne :blink: powaliło już do reszty tę ludność.

heh to Alanek waży tyle co Lenita :P babcia mi utuczyła trochę dziecię :P

Lenka już wykąpana od 20 minut i zasypia :)

haha a pisz aleksiaa na zdrowie i zdrowe nerwy pisz, po to tu jesteśmy by się wygadac jak nas cos zezłości . Ale widze po opisie, że musiała nie źle wnerwić :D hihi :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #892070 przez aleksiaa88

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #892072 przez Hania84
Niekiedy tacy ludzie się trafią aleksiaa, nie ma co się nimi przejmować bo szkoda na nich czasu. Widocznie jest nieszczęśliwa w życiu skoro interesuje się innymi. Mogłaś jej powiedzieć że zaraz zaczniesz na nią niestworzone rzeczy wymyślac i po wsi gadac i zobaczy jak jej będzie miło. Albo coś w stylu jak to kiedys Ikunia napisała " Krzyżem w kościele , z dupą na wierzchu" :D Wiem, ze czasem można wyjść z siebie...bo nie raz jedne rude babsko mi za skórę włazi...ale stwierdziłam że nie ma co...lepiej udawac że się tych szaleństw nie widzi i byc nad wyraz spokojnym i pokazywać jeszcze bardziej że jest wszystko w najlepszym porządku i ludziom się wtedy nudzi bo nie osiągają tego co chcą. ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #892075 przez aleksiaa88

Koniec tematu

Ikunia no nie ładnie powiedziała przyjdź bez dziecka może i ja bym poszła heh. Chamsko sie zachowała to niepies ze mozna przywiazac do drzewa dziecka nie zostawi gdziekolwiek

10 lata 10 miesiąc temu #892086 przez Hania84
No nie ładnie robi ta pani...fakt. Pamiętaj kto mieczem wojuje od miecza ginie...jeszcze i na nia pora przyjdzie ;) a jeśli Wasz spokój na nia nie działa to załatwcie ją jej metodą :P rozpowiadajcie o niej plotki :P albo niech ktoś (mężczyzna) twardo jej wyjaśni gdzie jest jej miejsce ...bo pewnie z uświadamiania przez kobietę sobie nic nie zrobi.

a gdzie reszta lasek? e jo laseczki chodźta tu :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka