- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Cordis Twój miał4300 przy urodzeniu a my tylko 2500 więc się kobito nie stresuj ja to powinnam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

hania moja identycznie mowi nie wolno a ta sie przutili mamusce wtedy serce mięknie i przechodzi

aaaa czytałam Was i powiem Wam ze macie racje coreczki do tatusiów a chlopcy do mamusiek moja to cały tata wszyscy zawsze "Cały Jaruś cały Jaruś "

do mnie ani trochu moze nos bo ma taki jak ja

Moja raz jeszcze tak spała ze nozki miała miedzy szczebelkami i jej zwiasały a ona sobie spała

albo całkiem w nogach

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

lece powoli spać
dobranocka
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Mloda spi za to mnie od 2 meczy brzuch jakos mi ciezko i zgaga lapie:( do tego nerw o tego mojego.
Aleksia my zaczelismy od glebokiej wody z kawalera stal sie od razu glowa rodziny nagle bo nie chcial przeciez zoski i przez okres ciazy sue nie kontaktowalismy. Jasna rzecz ze nie bede go wiecznie ze wszystkiego tłumaczyć ale powiedzmy ze pierwszy rok musimy sie sieboe nauczyc.nie mam lepszego pomysla.
Sophie fajnie ze wyjazd udany, zosia ladna ale jak na ten wzrost wazy mniej od mojej a nie widac zeby byla szczuplejsza

Nie martwcie sie tak o dzieciaczki z tym jedzeniem. Ja wychodze z zalizenia ze jak zglidnieja to jedza. Ja nie wyobrazam sobie ganiac za nia z lyzeczka. O nie. Jest obiad siada je, jak grymasi wlaczamy jej teledyski, (kaczuszki, mucha w mucholocie, cztery słonie) i zjada a jak nie chce to nie zje za godzine dwie jak zglodnieje.Zreszta my dorosli tez nie zawsze mamy apetyt.
Haniu fajowy placek, widac ze pracochlinny. Swoją drogą ja nigdy nie pieke spodu samego bo mi szkoda czasu hihi i odrazu z owocami wsadzam

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Ika te zdj pozami w łozeczku były juz jakis czas temu w basenie jest najnowsze zdj mam jedno zdj jak widać jakie ma długie nozki musze Wam pokazac to wtredy porównasz

Moja wstała o 6 i juz buszuje znowu rewolucje robi i załozyłam blokady na szuflady i szafki

Mam ochote na jakiegos placka i musze chyba coś zrobić Hania Ty mi smaka zrobiłaś !

Dzis bedzie rosołek i udka w sosie musztardowo miodowym wpadnie kuzynka z synkiem Zosia sie ucieszy bo strasznie ja do dzieci ciagnie i raczki wystawia

Srenka jak u Cb? Wszystko ok? Jak sie czujesz ? :*
Ciekawe jak po imprezce Alankowej

Moja znowu rano bunt zrobiła i machała nozkami

Wczoraj jak przyszedł kolega meza to tak wpadła w ryk strasznie na obcych reaguje ale to chyba normalne jak nie zna płacz ogromny wasze tez tak ?

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Gochens czekamy na fotorelacje

Bartuś zasnął

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra wygadałam się

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u nas znow grzeje,moze dzis sie troche opale w koncu,wczoraj troche chlodniej bylo a nad jeziorem tak wialo ze myslalam ze nas wywieje

Hania wow torty super Lenka miala i slicznie wygladala w tej sukieniusi a ciasto wczorajsze wyglada apetycznie,az slina leci

Ikunia fotki urodzinowe sliczne i Ty mlodziutka i sliczniutka,brzuszka nie widac wogole,wloski krecone fajne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gochens wszystkie tu czekamy na relacje i fotosy

Szosteczka basen wypasiony maja dzieciaki,strazak przystojniak

Zdjecia dzieciaczkow,spioszkow boskie,wszystkie ,nie bede wymieniac bo nie chce kogos pomninac

Sophie Oski wczesniej reagowal placzem na obcych teraz cos mu sie poprawilo i troche pomruczy ,poprzytula sie do mnie ale po chwili juz jest zadowolony

Marta nie denerwuj sie ,odpoczywaj dzisiaj bo jutro znow praca

Ja na obiad dzisiaj kapusniak i miesko jest z wczoraj to zro
ie do tego ziemniaczki i surowe,a t mi duzo pomaga,ogolnie to mamy dobry kontakt to narazie nie mam co narzekac,

Milej niedzielki kochane

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

ja dzisiaj chłopa wygoniłam do innego pokoju spać a brzdąca do siebie no przecież tak się wierci, kręci i goni na śpiocha po łóżku że by mi się sturlał a łóżko wielkie jest.
Dobrze, dobrze dziewczynki nie panikuję widocznie moje dziecko taki egzemplarz antyjedzeniowy jest

Sophie niunia w tym łóżka taka długa jest:) pozycja też dobra dospania

i jak będziesz jechać to zapraszam, poważnie mówię kawę i ciasto zawsze mam

Marta ja Ciebie doskonale rozumiem, nic tak mnie nie wkurza jak podejście takie męczennicy pańskiej jak Twoja t.To po co w ogóle zajmuje się dzieckiem jak potem taka zmęczona? ? a ile ona ma lat, bo chyba to młoda babka jeszcze, nie?
to i moja kolej
Sophie u nas podobnie ale nie na każdego jest reakcja płaczem na jednych się śmieje a na niektórych od razu podkowa na buzi i płacz na końcu nosa i od razu mamamama

violcia to dobrze, że masz pomoc w t. zawsze mniej na głowie i małym się zajmie, pozazdrościć

Malutka nie będę zaśmiecać
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja wysłałam mojego z Lenka i kuzynka na spacer

a ja zaraz obiad robię...dzis piers z kuraka z młodymi ziemniaczkami i do tego sałata z pomidorkami i ogórkiem polane sosem vinegret

Ikunia to super że aż tak źle nie wyszło i że coś pokazało z drugiej strony bo przynajmniej wiecie w którym kierunku iśc teraz i go leczyć

To dzis rozmowa z Twoim?

Marta hmmm to sa T. trzeba na nie bata uszykować

Sophie a co za ciasto chcesz zrobić?

aleksiaa a Ty robiłaś tego gotowanego wczoraj?
Gochensie foto prosim

srenka byłaś wczoraj i ani słowem nie zagadałaś

Co do jedzenia dzieci to jestem tego samego zdania co Ika , jak zgłodnieje to samo przyjdzie

miłej niedzieli:)
u nas dziś jak na razie fajnie...20 stopni i lekki wiatr

edit:
Cordis to dietetycy tacy sami

współczuję niewyspania. Lena tez się wierci ostro w łóżku...ale na szczęście swoim

- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

nie wiem czy to od tego ale ja nawet się lepiej czuję i cera insza

a Lenka nie przykrywa się czymś? mój też zawsze w nogach się budzi tylko jeszcze głowa w kocu :/
a u nas pizgawica i kropi.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hania dziś rano robiłam bo to szybko się robi już się studzi nie bój żaby wstawię fotkę tylko go ozdobię hahah a niech wam ślina cieknie
Dziś migracja do teściowej hehe haha sle chce mi się po pieronie na dodatek wspaniała szwagierka przyjechała hahahah bleeeeeeee
Do wieczora
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

A teraz tak żeby nie zajmować miejsca a przeczyta kto bedzie chciał

Co do T. i pilnowania maluchów:
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malutka przeczytałam

aleksiaa aaa co mi tam jak ozdobisz to dawaj fotę...popatrzę chociaz sobie

miłego teściowania

cordis jak jest teraz tak ciepło na dworze to niczym jej nie przykrywam...spi w samych bodach i ma cienkie skarpetki i wsio.

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Mała śpi już godzinkę- w kosciele nawet oka nie zmrózyla choc ledwo je trzymala otwarte za to 50 m od domu zasnela tak ze ja rozebralam i polozylam i spi

Obiadek wstawiony. U mnie mlode pyrki, schabowy i mizeria, ale schabowego to zaraz na parze chyba zrobie.
Jak na parze to tez optacza sie w jaju i bulce czy bez?