BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #812789 przez Agusia83
Malutka tez dawno nie zagladała...
Dominik zawsze potarza, że synuś przystojny po tatusiu :laugh: cos w tym na pewno jest :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #812794 przez Hania84
Agusia super miejsce :) piękne widoki będziecie mieć :) i raczej cisza i spokój :) zazdroszczę takiego wspaniałego wypoczynku :) bawcie się dobrze :)

11 lata 4 miesiąc temu #812800 przez Agusia83
Haniu, tam jest pięknie...a zimą uroczo...3 lata temu bylismy w Szczawie na sylwestrze i było fantastycznie :laugh: tak więc nie mogę się doczekać, choć wiadomo, że będę teskniła i martwiła się o dzieciaki...

11 lata 4 miesiąc temu #812810 przez Ikunia1910
Agunia zazdroszcze wyjazdu. Dzieciaki beda w dobrych rękach postaraj sie odpoczac i skupic na mężu;) napewno dobrze wam zrobi taki czas tylko dla siebie.

A B. Nie jest urodziwy jak to moja prababcia mowila facet jak jest choc troche ładniejszy od diabła to jest dobrze haha ;)
Tez go wolę z zarostem bo ostatnio schudl strasznie. Całe dnie w robocie:/
No i dziekujemy za te miłe słowa:*

Ja Zośce od malego pralam wszystko w proszku normalnym (bryza, persil, bonux, ariel) a do płukania plyn z biedry. I jest ok. no ale co kraj to obyczaj a co dziecko to inne problemy i reakcje. tak samo zoska nie je w nocy ostatni cyc kolo 20-22 i następny dopiero o 8 rano.

Biore sie za nadrabianie:*

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 4 miesiąc temu #812814 przez Agusia83
Powinnam pójść spać, a oglądam "zieloną mile"

11 lata 4 miesiąc temu #812815 przez Ikunia1910
Klasyk Agusia :)
Ja mialam leciec wstecz zeby was nadrobic ale tez pacze na filma :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #812817 przez Agusia83
haha...teraz widzę, że na TVP1 leci dobry film, a ja powinnam już spać...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #812825 przez Ikunia1910
Zeby bylo jasne jest godzina 2:26 a ja zamiast spac to was czytam i udalo mi sie nadrobic :lol:
W sumie to same "pierdoly" byly haha :p ale przeczytac musialam.

My tez mamy ciemne slepia. Tzn. ja mam brazowe a Zoska ma jeszcze ciemniejsze ode mnie takie czekoladowe:)

Zdjecia cudne Eliza pobila wszystkich cudne to foto tylko tak sie zastanawiam co ona je na tym zdjeciu?

Martusia nie ma.co wracac do tych niemilych wspomnien zobaczcie jakiego macie dzielnego silnego i pełnego zycia synusia:) nie moglo byc inaczej. No i prezenty czadowe super ten domek jest ;)

Lece spac bo padam na cycki juz.
Buzi buzi :*

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #812835 przez violcia00
dzien dobry.

u nas noc okropna,wstawałam chyba z 10 razy,co chwile sie budził,darł sie strasznie,przytulałam go,bujałam i zasypiał ale nie na długo :( ,jedna pobudka na mleko a reszta to chyba mu sie cos nie podobało albo stwierdził ze juz nie bedzie spał,od 5 juz wstałam bo nie było go co na siłe usypic,a ja strasznie nie wyspana,nawet kawa tu dzis nie pomoze,taki mały rozrabiaka sie z Oskara zrobił,przez kilka dni jest bardzo nie grzeczny,na dodTEK MAM ZAKWASY PO WCZORAJSZYCH CWICZENIACH,tak ze czuje sie jakby czołg po mnie przejechał :angry:

ikunia zdjecia sliczne,na tym pierwszym wygladasz bosko i super ze z B coraz lepiej sie układa :kiss: ,oby tak dalej :blink: ...i zazdroszcze tego ze Zosia w nocy nie je.

agusia zazdroszcze sylwestra,fajne miejsce,baw sie dobrze i nie martw o dzieci napewno beda w dobrych rekach :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tyle mamy sniegu w górach :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #812842 przez Kasiasia
Hej mamuśki :)

Staram się troche ponadrabiać czytanie...
Wszystkie jestescie takie ładniutkie i chudziutkie:) Gochens ty to laska naczelna!!!

Jeśli chodzi o księży to ja na samych fajnych trafiam. Niestety tez jak mieszkalismy razem juz z moim męzem jeszcze nie mężem to nie mogłam zostac chrzestną ( bo zyłamw związku nesakramentalnym) ale rozumiałam to. Na kolędzie też ksiądz nam nic nie zarzucił bo powiedzielismy że dążymy do ślubu. Moi rodzice tez nie mieli ślubu koscielnego a mimo to bardzo uczestniczyli w zyciu parafii i nikt ich tam nie potępiał:) także ja mam same dobre wrażenia...

Gochens mojemu ostatnio taka czerwona plamka wyszła i potem zamieniła sie w suchą łuszczaca sie skórkę i to u nas jest AZS zwiazane ze skazą bialkową (pijemy Nutramigen) Lekarz powiedział ze zimą czesto sie te plamki mogą pokazywać... smarowałam krem ememolium i zeszło
szybko.

Violcia moj tez bez zębny.
A oczy ma codziennie inne i nie mozemy ustalic koloru :)

Marta twój synek musiał byc bardzoooo grzeczny ze dostall tyle prezentów.
o do kumpla od piłki to widze ze Bartuś juz trenuje, to i my chyba musimy zacząć... ale moj to chyba sie bedzie specjalizował i łobuziakowaniu :) wiec sie zastanów czy chcesz zeby ci synka na złą droge sprowadził ;)

Szósteczka świeta u ciebie musza byc bardzo radosne :) wyobrazam to sobie :)

Coraz rzadziej do nas przychodzi moja mama (jeżdzi zajmowac sie babcią) i przez to jestem ciągle w tyle. Wczoraj sciągnelam pranie (dopiero jutro poprasuje bo mama przyjedzie i sie zajmie małym) i stos się pietrzy a ja nawet nie mam go gdzie wcisnać a chyba dzis gosci bedzimy mieli. Jak jutro mama przyjdzie to zrobie kilka zdjęć z moich świąti wstawie:)

No i musze wam powiedziec ze znalazłam cos w uszku Tomka i mamy skierowanie do laryngologa.. Niestety teraz laryngologa dzieciecego ppod koniec roku nie uświadczysz. Cos tam mama załatwia. Do takiego szpitala co mają super sprzet i ufam im bo sama tam lezałam to dopiero mają termin na czerwiec. Ale lekarz mowił ze to nic pilnego....

Co do ciązy nastepnej to ja tez bym chciała bardzo ale przeraza mnie to co was czyli ze mogłoby byc coś nie tak.... no i ze te pierwsze miesiace koszmaru z Tomkiem mogłyby sie powtorzyc a to było straszne i mogłabym odejsc od zmysłow naprawde...

Kiedys pisałam wam ze znajoma w ciązy i cos wyszło jej na prenetalnych nie tak... i nie wiem czy pisałam ze poszła na badanie kolejne i się okazało ze dziecko zmarło (w 4 miesiącu) :(

Wpadne potem bo mój rozbojnik mi w laptop kopie nie miłosiernie...
miłego dnia kobietki B)

11 lata 4 miesiąc temu #812845 przez KaRoLkA
Czesc Mamuski ;)

Mam chwilke to do Was zagladam i podczytuje czasami ale brak czasu zeby cos napisac :)
Zdjecia dzieciakow sliczne i choinki i cala reszta ;)

U Nas ogolnie dobrze tyle ze mamy katastrofe w nocy bo budzi sie co godzine i placze przez sen :/ i jak na zlosc w dzien wszyscy by ja nosili a w nocy niema komu :/ no ale jeszxze tylko tydzien i wracamy do domu i wszystko wroci do normy :) Gabi jeszcze bezzebna i nic nie wskazuje ze sie to zmieni niedlugo , sama tez jeszcze nie siedzi bo sie gibie na boki i w nocy jemy jeszcze raz badz dwa , wczoraj bylismy w trojke na sesji zdjeciowej :) a jutro chrzciny takze trzymajcie kciuki za Gabi :)

Mam nadzieje ze swieta sie udaly u kazdej i brzuszki pelne :)
Pozdrawiam i caluje ciotka mocno w pysie wszystkie dzieciaki :kiss:

Milego dnia :)

11 lata 4 miesiąc temu #812862 przez Hania84
Witam i ja :)

Lena spała fajnie bo do po 8 z przerwa na mleko o 3.

Kasiu jego strata...ale dziwnie postępuje bo z tego co piszesz to mama fajna jest :) Jesli nie potrafi tego zrozumieć to Ty bądź taka do jego mamy i niech zobaczy jak to fajnie jest.
A co do drugiego dzieciątka to niekoniecznie musi byc takie jak Tomuś :) przeważnie jest tak że jedno inne od drugiego...tak jak każda ciąża jest inna ;)
Szkoda tej Twojej koleżanki :( na pewno musiała to bardzo przeżyć. Współczuję.
I fajnie ze się odezwałaś :blink: bo dawno Cię nie było :)

Violcia faktycznie macie sporo śniegu wow :ohmy: no ale co się dziwić ...prawie styczeń mamy :)

Karolka kciuki zaciśnięte , będzie dobrze i od jutra katoliczka nam przybędzie :)

Ja już mam chatke ogarnięta na przyjazd rodzinki...została mi tylko łazienka i będzie wsio :)

miłego dnia :)

11 lata 4 miesiąc temu #812880 przez Marta1985
Halo ;)

My na 9 bylismy w Kościele bo msza za maluszki była potem poszliśmy na spacer i do lidla po pieluchy :) Dziś przesiedliśmy się do spacerówki :)Teraz biore sie za ogarniecie chaupki a mąż z Bartusiem będzie się bawił :) obiad z głowy bo resztki świateczne :)

Kasia Bartuś też troszkę musi polobuzowac :)

11 lata 4 miesiąc temu #812881 przez Marta1985
No a Oskarek cudny ;)

11 lata 4 miesiąc temu #812889 przez Gochens
Dzien dobry

u nas noc rewelacja spalismy z mezem do 11 ;) achh te czasy kiedy przesypialo sie cale noce.

później wszystkim odpisze a teraz lecimy z mezulem na spacer i kręgle a później jedziemy odebrać Aluska.

miłego dnia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka