BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 miesiąc temu #816576 przez Gochens
Karolka trzymam kciuki :kiss:

Kakaszka a Twój nie może do niej zadzwonić i jej delikatnie zjebać?!

Lenka gratuluję kolejnego zęba (prawie) :lol:

My byliśmy na 2 godzinnym spacerzeAlan go przespał, piękna dziś pogoda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #816583 przez KaRoLkA
Lenka gratulacje :) jako pierwsza bedziesz miała górne ząbki :)

Malutka to nieźle z tym jabłkiem kurde ale czemu Ci odrazu nie powiedziała ?

Kakaszka to Ci tesciowa ale pociesz się tym
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurde od tygodnia mnie brzuch boli jak na @ wiec moze nadejdzie wkoncu , a śluz taki ze szok:/

I jak na złosc nie znalazlam tego Puka :( jak moge wstawic foty z tableta i jak zmniejszyc ?

O jest to to przed chrzcinami Gabi była grzeczna poł mszy przespała . Ksiadz jedynie z Gabi zrobił chłopczyka bo powiedział"Gabrielu ja Ciebie chrzczę" i nawet po mojej interwencji sie nie poprawił więc wszyscy myśla ze mam syna i w sukiemce do chrztu poszedl :p

11 lata 4 miesiąc temu #816591 przez kakaszka
ja ja delikatnie zjebalalm i powiedziala, ze jak nie zjawi sie natychmiast to klade dziecko spac, w 7 minut przyleciala :) wypindrzona jak na randke, fryz makijaz szpile i heja.
karolka ostatni raz byla na spacerze, hmm kiedy to bylo, napewno jak bylo jeszcze cieplo i staly ogrodki piwne, bo zabrala mala na piwko :)

ale dziwnie byc w domu, a malej nie ma. caly czas zerkam na lozeczko jakby spala :D jestem uzalezniona od dziecka swojego :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #816595 przez KaRoLkA

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #816607 przez aleksiaa88
Karolka a to ci teściowa ona chyba tylko sobie na małą patrzyła a bawiła się z nią coś? Po ciulu jej chyba na odległość albo na zdjęciu

Ksiądz udany :ohmy:

11 lata 4 miesiąc temu #816614 przez Hania84
Dziewczyny górna lewa jedynka juz jest ...teraz czekamy na prawą górną :)

karolka to ci teściowa :huh: A Wy piękni i młodzi :) az nie mogę się napatrzeć :) a Gabrysia cudna w tym wdzianku :) czekam na więcej fotek :)
haha a ksiądz poleciał na maksa :D ja to bym chyba na głos krzyknęła że ma się poprawić i nie robić mi z córki syna :P

kakaszka Ty to zadziorna babka jesteś :D ale jak widac to skutkuje :D haha

Lena śpi od 14 jeszcze...więc ja lecę zrobić sobie kawkę :)

11 lata 4 miesiąc temu #816623 przez aleksiaa88
Tesciowa sie musiała wypindrzyć bo przecież jak pójdzie z wózkiem to będą patrzeć to musi jakoś wyglądać heh

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #816632 przez Hania84
Lena sie rozespała...a ja przeglądam projekty domów i zakochałam sie w takim :blush:
ma dwa wymiary albo 99m2 albo 115m2

edit:

właśnie wyczytałam na necie że w Łodzi doszło do tragicznego wypadku z udziałem tramwaju nr 16 na skrzyżowaniu ulic Piotrkowskiej i Radwańskiej. Ponoć gość był nie źle nagrzany i nie zauważył nawet że spowodował wypadek. 2 osoby nie żyja a 2 w stanie ciężkim sa w szpitalu. masakra co za typ :angry:
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #816649 przez Gochens
Karolka piękne zdjęcie pięknej rodzinki, takie Lubie najbardziej ;)

Ach te teściowe ja na szczęście nie mam tego problemu póki co.

Hania piękny dom, tez mi się taki marzy. widziałam w tv ten wypadek, niedaleko pracuje.. Eh

11 lata 4 miesiąc temu #816708 przez kakaszka
ale ten moj robal kombinuje. znowu z wielka afera zasnela o 18, obudzila sie przed hwila z takim placzem, ze chce spac, no to przebralam ja odpuscilam kapiel, dalam mleko, a wredota teraz lezy i w sufit patrzy. znowu jej sie dzien rozwalil, grr...

ostatnio cos strasznie duzo tych wypadkow popijaku, masakra jakas...

no haniu sliczny domek, tylko, ze ja wole parterowki, bo jakos nie potrzebny mi taki duzy :) pomijajac, ze raczej nigdy nie bede miec domku :)

a i ja wcale zadziorna nie jestem :P jestem strasznie kochana i raczej omijamspiecia, ale jak chodzi o moje dziecko to jest troche inna bajka :)

haha karolka jakbym slyszala swoja tesciowa :) a ksiadz przegial troche.
no i sliczna z was rodzinka, oko sie cieszy :)

niech ta eliza spi, bo ja bym z checia tez sie polozyla, bo cos strasznie slabo sie czuje, glowa boli i spac sie chce niesamowicie, chyba cisnienie niskie.

11 lata 4 miesiąc temu #816743 przez Agusia83
i w końcu mogę napisać z kompa a nie z telefonu :laugh: . U nas zastrzyków ciąg dalszy, musimy wytrzymać do czwartku, ale widzę lekką poprawę. Emi już się nie budzi w nocy, jednak nadal chyrla..Artus to samo, jednak jedna pobudka jest..ale to i tak pikuś...dziś strasznie marudny był, zastanawiam się czy to kwestia tego, że mu glutki rzężą non stop, czy dlatego, że dziąsła go swędzą? A może to i to?

Lenitka, gratuluje ząbków...łał, ile ty już ich będziesz mieć? A my nadal bzy :silly:
A tak w ogóle świetnie wygladasz z tym wałkiem i minka rewelacja :laugh:

Karolka, ale pięknie wyglądaliście :laugh: Jesteś piękną kobietą..i szczerze to bym Cię nie poznała, chyba za mało nam pokazujesz swej osóbki :laugh: A księdzu też bym głośno powiedziała, że ja córę chrzczę a nie syna. Grabrysia słodka :laugh:

Ikunia, Ty jedna chyba możesz zrozumieć B. i jego rodzinę...w końcu przeżyłaś podobną tragedię...bardzo im współczuję...moim zdaniem, czy ktoś choruje, czy nie, to do śmierci nie da się przyzwyczaić...

Kakaszka i bardzo dobrze, tak trzymaj...jesli chodzi o swoje dzieci trza być twardym :lol:

Haniu, super projekt, bardzo mi się podoba...tylko D. chciałby jeszcze super garaż :blink:

Aleksiaa, to ja już nie wspominam ile ważę, ale sporo więcej od Ciebie...wydaje mi się, że każda chciałby mieć inną wagę bądź lepiej zbudowane ciało...

11 lata 4 miesiąc temu #816783 przez Hania84
Agusia zdrówka dla dzieciaków :) niech szybko zdrowieją :) ale jeśli się nie budzą wiele razy w nocy to już pół biedy :)
A ten projekt jest fantastyczny i bardzo nad nim myślimy z moim :) Jest w nim 5 pokoi, 2 łazienki, kotłownia i nawet pralnia (którą można by było wykorzystać na spiżarnię np.) :) My też chcemy garaż ale jeszcze nie wiemy czy przy domu czy za domem...akurat w tym projekcie jest wiata ale to zawsze można jakieś poprawki nanieść :blink:

kakaszka jak długo była teściowa na spacerze? mówiła jak było i gdzie była?

ale tu dziś cisza :blink:

co porabiacie laseczki? :)

Lena już od godziny śpi...ale wiecie co zauważyłam dziś u niej? ma pupkę w rowku w drobniutkich czerwonych krostkach (nie wiem co to ale potraktowałam to sudocremem i wietrzyłam dziś trochę po kąpieli) i jak się obudziła po dłuższej drzemce to nie ładnie jej pachniało z buzi...czy to może być wynikiem tego że zwróciła trochę chrupki kukurydzianej? dwa razy delikatnie zwróciła po czym poszła spać a jak się obudziła to poczułam nieprzyjemny zapach z jej ust. Ogólnie była grzeczna, pogodna, uśmiechnięta i sie dużo bawiła więc raczej nic jej nie dolega...ale skąd takie coś? przemyłam jej wnętrze ust przegotowaną wodą i wacikiem...wypiła mleko i śpi...zobaczę rano czy tak będzie mieć.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #816784 przez Gochens
Kakaszka teściowa długo była na spacerze?

Karolka to Ci ksiądz się trafił... Ja bym mu powiedziała ze to córka nie syn ale nie wiem czy widziałaś jak książę chrzcił Jurka czy jak mu tam to jak młody wyglądał :lol: tez był w sukience heheh

Violcia jak po rozmowie bo my tu kciuki zaciskamy ;)

O Hania razem napisałysmy. a właśnie miałam pytac czy myjecie dzieciakom w buzi jakąś pastą czy czymś??? bo słyszałam że jak dziecko ma ząbki to żeby myć. Haniu wiesz wcześniej piły tylko mleko a teraz już inne posiłki wiec to tak jakbyśmy my zębów nie myly. Tak myślę.
Dom super ale z utrzymaniem czystości było by ciężko :P

11 lata 4 miesiąc temu #816792 przez Hania84
Gochens no właśnie chyba będzie trzeba czymś przemywać powoli (może nie pastą bo chyba jeszcze za małe są dzieciaczki) ale na razie chociaż przegotowaną wodą i płatkiem kosmetycznym. Dziś pierwszy raz się tak Lence zdarzyło i aż się wystraszyłam w pewnym momencie skąd to. Z czasem będzie trzeba się zaopatrzyć w jakieś szczoteczki dla dzieci.

11 lata 4 miesiąc temu #816798 przez Agusia83
Haniu, Gochens ma rację...Artek jeszcze nie ma zębów, więc nic nie czuć, ale jak się tylko pojawią kupię szczoteczkę, którą się zakłada na palec i jest do tego odpowiednia pasta do zębów bez fluoru...bo dzieciaki jeszcze na etapie zjadania pasty/..jak przyjdzie okres, że będą ładnie wypluwać to wówczas mozna wprowadzić taka z fluorem...do tej pory Emi ma bez...bo papa wsio :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka