- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gabi na tych ostatnich zdjeciach słodko wyglada

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Hania domek śliczny

Gratulujemy Alanowi postępów

Lenka gratulujemy zębolka

Co do tej pasty z fluorem to kiedyś właśnie czytałam artykuł o tym i tak jak ze wszystkim jest milion pięćset opinii różnych

No nic idę brać sie za pranie bo sterta taka że szkoda słów ;P
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Noc ok obudził się o 4 na mleko wstał o 8 a razem z nim ja. odkąd pelza po całym pokoju to trzeba mieć uszy jak radary albo siedzieć z nim cały czas. niania włączona wiec obserwować muszę

Bartuś to Ty z Zosia niedługo na spacery będziesz chodzić kolego

Violcia na co czekasz?? Aż z łóżka nie wstaniesz? sio do lekarza!!
Zosieńko najlepszego

Idę zaraz jakieś śniadanie zrobić i kawy się napić, dziś przyjeżdża moja mama wiec trochę się pobawi z wnukiem. ja może do solarium pojadę
Miłego dnia!
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
noc tragiczna, ale to juz nie nowosc, pol nocy byla w bujaczku kolo mnie, a ja pawie cala noc spedzilam na szukaniu smoka i wkladaniu elizie do buzi, porazka.
ale nie jest tak tragicznie, bo sie zarejestrowalam do pediatry wiec idziemy dzisiaj na 14,30, bo mam serdecznie dosc. godzina lipna, bo akurat eliza ma drzemke o tej godzinie, ale trudno jakos wytrzymamy, ale ja musze sie czegos w koncu dowiedziec, co mam z ta szyja robic.
co do szczoteczki tez slyszalam ze odraz trzeba kupowac jak sa zebacze i specjalna paste, wiec jak przyjedzie moja mama, a to jzu w przyszlym tygodniu, bede musiala ja ponaciagac troche na kaske dla wnusi.
spacer wczoraj byl jakos 1,5 godziny, akurat bo mala juz byla glodna.
gabi jaka naburmuszona na zjedciu, czym ja obraziliscie

milego dnia.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena obudziła się na mleko o 4.30 wypiła i poszła spać jeszcze do 8

Czytałam na jednym forum u mamuś że na czerwone krostki na dupci u dzieci kobietki też smarowały clotrimazolem (7 miesięcznym) i ponoć wszystko ładnie zniknęło. Wczoraj smarowałam sudocremem i zrobiło sie bledsze ale nie zniknęło nic...dziś potraktowałam to clotrimazolem i zobaczę. W piątek powinnam dostać paczkę z oilatum soft i linomagiem i zobaczymy jeszcze to jak nie zniknie do tego czasu...ale mam nadzieję że tak.
kakaszka współczuję takich nocy...z tego co opisujesz to bardzo a nawet może i za bardzo jest przywiązana do smoka i potem są tak czeste pobudki. Staraj się w dzień nie dawać jej tyle go...a w zamian coś innego do possania. Namów mamę by kupiła ci taką siateczkę na owoc dla małej , włóż jej jabłuszko i niech to ssie. Może w jakiś sposób taka zamiana pomoże i Elizka nie będzie już tyle potrzebowac smoka a co się z tym wiąże będzie ładnie przesypiać noce.
I fajnie że się dostałaś do pediatry. Niech coś konkretnie zaradzi na szyjkę i te placki

A gdzie Natalii, Kasia i Klara? Tak mało ich tutaj...a natalii to juz w ogóle...znów nam kobitka zniknęła

cordis jak tam chrzciny

My zaraz idziemy na zakupy. Ciekawe czy zdobędę jakąś fajną szczoteczkę i pastę

miłego dnia

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zauważyłam, że nad ranem ma dłuższy sen niż w nocy. W nocy budzi się do 2-óch godzin a nad ranem i do 4-rech potrafi spac
Ładnie świeci wiec dziś spacerniak
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia

Gabrynia ślicznie wygląda. Kolce w uszach się ładnie prezentują i mini suknia ślubna też czaderska. No i Wy cudowni tak wszyscy razem

Haniu Zośka jak miała grzybice od pampersów na cipuli to mi doktor kazała smarowac przy kazdym przewijaniu tym c-zolem i po jednym dniu było widac odrazu poprawe a ta grzybica to wyglądała jak odparzenie takie krostki czerwone i lekko wypełnione płynem. Teraz już nic nie ma ale jeszcze smaruje do końca tego tyg żeby nie bylo nawrotu. Może Lenusia ma to samo? Doktor mówiła że bardzo często się ta grzybica wkrada u dzieciaczków używających pampersów.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Alanku Zośka też tęskni królewiCu Ty Nasz

No i Zośka już 7 ma. Za to ja już się nie starzeje:P DZięki za przypomnienie

A mam taki pomysł ja coprawda sie nie odchudzam ale mogę wam pomóc byc takim motorkiem dopingującym:) Mogę prowadzic tabeleczke z pomiarami. wiecie o co cho? waga wzrost bmi obwód tali uda ramienia... wiem ze comiesieczne pomiary motywują ale to od was zależy czy pomysł się spodoba wrazie co to wyrażam chęc na prowadzenie:) tylko bede musiala się dowiedzieć od malutkiej jak to jest z zamieszczeniem tego tj. tabeleczki do wglądu.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Haniu to potraktuj krostki crotlimazolem i zobaczysz

Dziewczyny co myślicie o rajstopkach do raczkowania? Chyba powinny się sprawdzić nie?
Ikunia nie ma nic lepszego niż wsparcie najbliższych osób także dobrze, że jesteście razem

Do figloraju to chyba za rok jak już będą biegać hehehe spoko Alan rozumie i czeka na swoją kolej

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
gochens mi sie wydaja takie rajstopki fajne jak sie ma panele, bo jak sa dywany to tam za bardzo nie trzeba.
lepiej zeby nie zasnela, bo mam przychodnie dwa bloki dalej

ikunia bardzo fajny pomysl, moze bym i ja dolaczyla do odchudzajacych jakby mnie ktos pilowal

zosiek 100 lat

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ikunia współczuję dobrze ze jestes przy B i go wspierasz to tez na pewno wzmocni wasz związek.
Haniu ja nie widzialam takiej siateczki na owoce dla dzieci gdzie to dostałaś i jak to wygląda moze bym kupiła.
Dziewczyny mi pawel chyba z dwa mies budził sie często zanim sie na nowo poprawiło teraz dwa razy sie budzi tez myślę o tym żeby oduczyć go jedzenia w nocy ale jakoś nie mam siły. Narazie przeprowadzka chyba dobrze mu służy jest zadowolony i ma tam chlodniej wiec lepiej spi trochę bałam się ze dzieciaki będą go budzić jak sie bawią bo on nie ma drzwi jeszcze ale jest ok i sie nie wybudza.
Podajcie mi namiary na nasza poczte bo miałam w tablecie a na Tel nie mam a nie wiem kiedy uda mi sie naprawić tablet a chcialam wysłać przepis.
Zdjecia z chrztu sliczne i w ogóle przepiękne wszystkie.
Sto lat jubilatce i całej reszcie.
Miłego dzionka.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
jeśli chodzi o pocztę wysłałam Ci wiadomość prywatną

Aluś pospał 1,5 godzinki teraz bawi się kuleczką a ja czekam na mamę, rosołek na pomidorową wstawiony i się pyrtoli od 10

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

kupiłam szczoteczkę...ale taka normlaną od 0-2 lat bo tu nie ma takich na palec

Oprócz tego kupiłam jej trochę obiadków, deserków, danonki od 6m-cy,ciasteczka od 8 m-ca, pampki, mleko nr 2 - zobaczymy jak będzie pić...ale na razie będe mieszac z nr1. , baterie,płyn do mycia butelek, gumki

I kupiłam proszek Ariel bo był w promocji 7kg

Była piękna pogoda , słonecznie cieplutko ...plus 11 stopni...ale teraz widze ż ecoś się chmurzyć zaczyna .
Ikunia myślę że ona ma to co Zosia więc clotrimazol bedzie git

szósteczka - Gochens dobrą siateczkę na owoce Ci przedstawiła

gochens takie rajtki fajna sprawa. ja mam jedną parę ale na razie nam nie potrzebne ( mam nadzieje ze Lena z nich nie wyrośnie zanim zacznie raczkowac o ile w ogóle bo nawet na brzuchu 5 min. nie poleży

lece robić obiad (dziś ryż z warzywami) i dac Lenicie jeść bo mi juz marudzi