- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Na początek dla wszystkich solenizantow i solenizantek spóźnione życzenia i buziaki

Dla Was Mamusią również dużo dobrego w Nowym roku i żeby te Wasze postanowienia się pospelnialy będę trzymać mocno kciuki za wszystkie odchudzajace się

Ikunia duży buzka i trzymajcie się :*
zdjęcia wszystkie cudne , mamy tu niezlych akrobatow

Wasze dzieciaki już takie piękne ząbki mają i ślicznie siedzą same a my jeszcze w tyle o zębach to nawet czaszki nie cwierkaja nawet a przy siedzeniu się gibiemy do raczkowania też daleko ale to wszystko przez dziadków bo przez 3 tygodnie to bardzo mało się sama na dywanie bawiła więc nie miała możliwości uczyć się czegoś nowego bo jak na rękach

Co do spania w nocy to u nas też katastrofa i stwierdzam że to od nadmiaru wrażeń było bo dzisiaj śpi już od 20 i ani razu się nawet nie zajakla a w PL to jeczala albo płakała przez sen i lulanie na rękach a tu sama usnela bez ceregieli .
Violcia jechaliśmy 14 w jedną stronę i 15 godzin teraz z powrotem

Marta ten dywan extra a Bartus boski

co tam jeszcze a
Agusia wygladalas mega sexi w tej czerwonej kiecce.

Gochens twoje przebranie czaderskie , istny kicz

Aleksia współczuję gorączki ,życzymy zdrowia no i żeby ten zabek już wylazl całkiem , a co do tych niby boczkow to zgadzam się z Hania jesteś szczuplutka a nie jakiś salceson

Haniu fajnie że po wizycie rodzinni super i się udało wszystko trzymam kciuki za tego dietetyka a Lenka ma śliczne białe perełki i te jej minki

Sophie Zosi fryzurka mnie rozlozyla na łopatki i jak kuka cz pod kołdry

Bartusiowi udanych chrzcie życzę

ją jutro będę opisywać nasze razem z fotkami także miłej nocy i uciekam do łóżka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Violcia kalendarz

Brawo dla Alanka

Ide spac

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
noc nic nowego, w pewnym momencie nie wytrzymalam i dalam ja do bujaka i w sekude spala i sie nie budzila, ja nie wiem co ona ma do tego lozeczka.
ja mam chyba jakiegos dola, nic mi sie nie chce, wstaje rano z mysla, kiedy juz wieczor, nawet przyjazd niedlugi mamy jakos nie cieszy, a wszystko za sprawa finansowa, zygac juz sie chce od tej biedy, ale juz nie marudze na ten temat, bo to bez sensu.
kurcze a mi sie snilo, ze bylismy nad morzem, gdzie ylo pelno imprez itd, wynajmowalismy domek, zgubilam elize ( we snie byla chlopczykiem

karolka fajnie, ze juz w domciu, teraz to niech gabi sie przyzwyczaja do szarej rzeczywistosci

aleksia 52 kg????????????? ja tyle wazylam w samym chudszym moim momencie zycia

violcia trzymam kciuki za rozmowe z szefem

eliza zajada smoka i jeczy przy tym, ten dzwiek juz nie moge sluchac, bo mnie irytuje.
milego dnia i dobrych humorkow

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
dziewczyny was tez irytuje kiedy dzieci was targaja za wlozy, ja histerii dostaje, chociaz zawsze mam zwiazane, a eliza i tak daje rade mi wyrwac ostatnie klaki.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Noc o dziwo ok obudził się o 6 i do 7 wojował aż dostał mleko i odpłynął. teraz czołga się po całym pokoju także trzeba go pilnować

Kakaszka jak Alan mnie ciągnie za włosy to mówię stanowcze NIE i on puszcza o dziwo rozumie bo juz kilka razy tak było i za każdym razem puszcza

Rzeczywiście brak kasy jest chujowy a Twój pracuje? bo teraz chyba w domu siedzi? przytulam kochana i nie mniej doła

Bartuś zalotniku buziaki

Karolka czekamy na foty

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A o salceson mu chodziło, że ja w ciąży i po ciąży miałam mniejsze uda bo wchodziłam w spodnie tylko teraz mi się tak powiększyły, że wygląda jakby miały strzelić na szwie bo są rozciągnięte na maksa.
A brzuch po ciąży miałam parę cm mniejszy i powiększył mi się jakoś na jesień i jak siedzę to ładny fałd jest tłuszczu. I boczki mi się wylewają ze spodni a tak to poza tym to super wyglądam.
Mi waga 52 nie przeszkadza tylko jakby trochę tłuszczyku było mniej.
Karolka widziałam na fb zdjęcia malutka wyglądała ślicznie w tej sukience mikołaja rzuć coś jeszcze
Bartolini udany uśmiech strzelił
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Noc super Lena dopiero na mleko obudziła sie o 6

Bartuś fajnie kuka z kojca

kakaszka współczuje braku kasy

karolka tez czekam na fotki...ale z tego co dziewczyny chwalą to musza być bombowe

Gabrysia wie że w swoim domu rodzinnym jest...co swój dom to swój.
Dzieci tych par które mieszkają za granicą uznają swój rodzinny dom właśnie tam...nie wiem jak Wy (karolka, Violcia) ale mnie ciągnie do PL i jak tam jestem to nie myślę od domu w Niemczech...a nasze dzieci pewnie tak.
kakaszka moja też mnie ciągnie za włosy...ja jej po prostu zabieram rękę i mówię że nie wolno...wiadomo za jakiś czas znów to zrobi ale małymi kroczkami do celu i zrozumie

miłego poniedziałku

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
U nas noc tez jak zwykle przespana nawet dluzej niz zwykle bo o 19:30 juz nynała po kąpieli przebudzilam ja na butle o 21 i wstała dopiero o 8 pociumkala troche cycy zjadla kaszke o 9 i wróciła do krainy snów.
Zaczynam tracić pokarm cycka daje juz tylko rano i wieczorem z jednej strony dobrze bo jakos w lutym trza bedzie isc do robala ale z drugiej troche mi przykro choc tłumaczę sobie ze juz nie wnosi to większej wartości w zdrowie Zośki.
Ale śmieszy mnie bo jak chodze po domu bez stanika w samej koszulce to mi ciagnie za deeeekold i sie do mnie dobiera maly wampir.
Łóżeczko od dwóch dni mamy obniżone na średni poziom. Ale jakos nie zrobiło to na niej większego wrażenia. Stoi trzymana za rączki a wczoraj postawilam ja na swoich stopach i tak zwiedzalysmy mieszkanie" chodzac".
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nasza mala :
co do wagi chce wazyc tyle co Aleksia ! To moje marzenie. Ale narazie stres goni stres więc zobaczymy moze kiedys...narazie 47 po świętach na wadze, oby nie spadlo:(
Agusia sliczna mamuska z Ciebie. Nie moglam sie napatrzec na was:)
No i dzieciaki slodziaki tez piekne wszystkie bez wyjątku dlayego nie wymieniam bo nie chce nikogo pominac.
Cordis to moze wrzuć zdjecia na nasza poczte na interii?

Udanego dnia kochane:* lecę robic omlety trzeba cos wcisnac do zacisnietych żałobą żołądków.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zosia śliczna pannica i chyba niedługo na spacer bez wózka będziecie mogli chodzić

Hania wszędzie dobrze się w domu najlepiej

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

mała ucina drzemkę i mogę być dumna usnęła w lozeczku sama

Gabi od 5.30 już wojowala bo tak ją babcia naczyla że jak wstawala to ją brała i zabawa ale to musi wrócić donormy bo po godzinie zabawy pada i śpi do 9 .
chciałam Wam zdjęcia wstawić i doop a bo 3 razy wpisalam zły pin do neta a za h..nie wiem gdzie ten swistek z pukiem :/ jak przeszukam mieszkanie i odblokuje to Wam pokaże , pochwałę się tylko że zmieniłam fryza i kolor

dzisiaj na 16 idziemy na szczepienie także trzymać kciuki

Ikunia przykro mi bardzo bo z tego co pisałas to babcia fajna osobą była , tule

Violcia trzymam kciuki za rozmowę , oby poszło po Twej myśli. i zapraszam na kawke i po rzeczy, chyba o niczym dla Ciebie nie zapomnialam

miłego dnia , idę szukać tego PUKa
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
ikunia nie fajna sytuacja, ale trzeba to prztrwac jakos, u nas bylo podobnie 3 lata temu ja pare dni po swietach zmarl tato mojego faceta, sylwester byl tragiczny i ja jedyna osoba ktora wszystkich uspokajala, to bylo cos strasznego.
zoska cudna w tej czapuli

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4

Szósteczka bardzo bym chciala aby to było przejściowe ale u mnie to trwa już od nocy z 1 na2 listopada wiec gdzie to przejście? Juz tyle rzeczy próbowałam ale nic nie dało... Dzisiaj nawet chciałam nie klasc jej spac koło 10 ale po 12 zrobiła taką histerię że daliśmy za wygraną i położyliśmy ją spać...
musi być już dobrze jak mój A. dziś mówi że jak to możliwe że przez ponad dwa tygodnie jak jest w Polsce ona nie przespała nawet pól nocy ciurkiem - chyba dopiero teraz do niego dotarło że jak mówiłam że nie śpię to nie wierzył ale teraz uwierzyl.
na moją poskutkowało obniżenie łóżeczka nie podnosi się.
Kakaszka to super że T. w końcu się obudziła, my ostatnio pojechaliśmy zrobić przegląd i zakupy i zostawiliśmy mala u T. oj myślałam że odbiorę ją z kupą i innymi cudami ale nie - dopiero parę dni później teściu przyznał się że teściowa dala kawałek jabłka żeby drapala sobie dziasla i kawałek ugryzła i się zakrztusiła.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
A Zosia śliczna pannica

Słuchajcie !!!! Lenie przebiła się dziś lewa górna jedynka

Violcia jak rozmowa?
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
ja posprzatalam mieszkanie, nie wiem jak, ale sie zmusilam, bo mysle, przeciez nie bede sprzatac jak malej nie bedzie, bo szkoda wolnego czasu, wiec ogarnelam teraz

wow lenita idziesz jak burza z tymi zebami

malutka haha nie ma to jak zostawic dziecko tesciowej