BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #819131 przez Hania84
Karolka no faktycznie wieczorów nie bedziecie mieć wspólnych i to smutne troche...ale na razie najważniejsza Gabrysia i jeśli Twój w ten sposób będzie mógł zostać z małą to takie rozwiązanie pracy męża jest super :)
Nasza parka urocza...a Gabi ewidentnie podrywa Oskarka :) a na drugim zdjęciu ma baaaardzo długieeee nogiiii chyba modelka nam się szykuje :)

Lena spała do 17.30...zjadła deserek i chrupkę...teraz sie bawi...a za pół godziny idziemy się kąpać a spać koło 20.30/21 bo dziś długo spała po południu.

brawo dla Pawełka za pierwszy krok :)

fajnie ze Elizka taka rozgadana i że szyjka wraca do normy :) pewnie małej też ulżyło :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #819136 przez KaRoLkA
Dzięki dziewczyny ze jestescie ze mna :) sama to bym fioła dostała he he a ta praca to super rozwiazanie bo mala z tata zostanie i tatus sie wykaze :)

Kakaszka obraziła sie bo ja rano z tata zostawiłam i mnie opiepsza cały dzien :p

A tu Oskarito zaczepia Gabi :)

11 lata 3 miesiąc temu #819146 przez szósteczka
Ale ślicznie sie bawią.
Haniu ciuchy sliczne uwielbiam dziewczynki w różu.
Mój malz wlasnie wrócił przywiózł wesołe wiesci ze jego kuzyn z sopotu spodziewa sie drugiego dziecka to ten na którego synka chrzest jechaliśmy prosto z gór nad morze w minione wakacje chłopczyk ma 2 latka a drugie urodzi sie pod koniec czerwca.
Bardzo sie ciesze ze Pawelek zaczyna raczkować chętnie podraczkowuje do telefonu biżuterii itp więc trzeba go zachęcać i wtedy rusz na podbój swiata.
Karolka trzymaj sie jesteśmy z tobą.

11 lata 3 miesiąc temu #819167 przez Marta1985
Albercik super :-)

Pawelek gratuluje :-) no i fajnie ze kolejny bobas w rodzince :-)

Oskar i Gabi :-) slodziaki :-) oskarek gentelmen :-) po rączkach całuje ;-)

Haniu udane zakupy :-)

Ja sprzątłam 3 pokoje - a w jednym nawet okno przetarłam ;-) ale jutro gorsza robota :-( kuchnia i łazienka bo salon i przedpokoj to tylko kurze i podłogi :-( ale to jutro :-(

Nam dziś przyszły miseczki z Tomme i nagiczna mata do nich ;-)

Ide šie kapac chyba.

No i Karolka fajnie ze twój maz šie zajmie Gabi - zawsze to tata :-) i zrozumie jak to jest zajmowac šie dzieckiem ;-)

11 lata 3 miesiąc temu #819239 przez szósteczka
Marta daj zdjęcie tych miseczek i tej maty zaintrygowałaś mnie co to za magiczne cudo.
Do jutra panienki.

11 lata 3 miesiąc temu #819240 przez Ikunia1910
Dziewczyny nadrabiam pomału ale straszny zapierdol mam więc narazie tylko podczytuje jestem jakies 4 strony w tył ale humor jakis dupny tez mam eh..
Buziaczki

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #819246 przez cordis
właśnie Marta daj fotki :)

randka Oskara i Gabi udana co?:)już matki za młodu swatają ;-)

a mój śpi i przez sen pojękuje już nie wiem o co chodzi, ciekawie się noc zapowiada kolejna.

11 lata 3 miesiąc temu #819248 przez violcia00
ja juz pocwiczona i wykapana,dzis juz moje cialo lepiej zareagowalo na ten balsam,bylo lepiej :P

karolka przykre to ze nie bedziece miec teraz wspolnych wieczorów,ja tez nie lubie siedziec sama wieczorami a co dopiero spac :dry: ale masz nas :blink: ,sliczne te nasze dzieci,a kroliczek słodko wyglada i jak zwykle usmiechnieta niunia :blush:

Brawo dla Pawełka za raczkowanie :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #819257 przez Agusia83
to ja witam się wieczorową porą...
Emi na szczęście już zdrowa, ale Artuś nie :( musimy się inhalować 2 razy dziennie mukosolwanem i do tego dziś musiałam mu postawić bańki bezogniowe i w poniedziałek też bedę musiała..oby szybko wyzdrowiał

Kakaszka, jeśli chodiz o plasterki na katar, to faktycznie są, ale zalecane dopiero od 3 roku życia,,.,mogę Ci jednak polecić:
nasivin 0,001 do noska,
maść majerankową pod nosek,
krople olejku eukaliptusowego nakropione na pieluszkę..wówczas wieszasz ją na szczebelkach, tak gdzie Elizka ma główkę i już jej sie lepiej oddycha,,
i depulol masc do smarowania plecków i stópek....ta maść rozgrzewa i tez pomaga w oddychaniu..

Aleksia, ale masz słodziaka...super Tu nasz solenizant wyszedł :laugh: I mogę szczerze powiedzieć, że cała mama z niego :laugh:

Ojojoj...jaka parka...jak się bawią :laugh:

Ja też się nie mogę doczekać powrotu do pracy....może nie dlatego, że super ją lubię...ale chodzi mi o kasę, teraz mam 80%...a jak wrócę będzie 100%...a to zawsze kilka stówek do przodu,

Haniu, super łowy :lol: rajtuzki pierwsza klasa...

Gratulacje dla Pawełka :lol: Szósteczka zobaczysz jak zaraz śmignie..i go nie złapiesz :silly:
Trzymam kiucki za operację brata.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819260 przez Marta1985
To taka mata która kładzie šie na stolik czy stół itp i šie ńie przesuwa i na tej macie jest przylepiec do którego šie przykleja miseczke i šie nic ńie rusza ;-)

To miseczki

To magiczne maty

A to zasada najmniej działają
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #819286 przez cordis
marta ale fajny bajer,ja ciemna nie wiedzialam ze takie cos jest. Agusia zdrówka dla małego.Ja juz w lozku a co 2,3min wstaje do Bartka bo zaczyna płakac.Dobranoc

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819288 przez KaRoLkA
Marta fajne te miseczki :)

Violcia. dobrze że już Cie nie parzy bo miałabym wyrzuty sumienia że Ci taki kupiłam i musisz się katowac

Biedny Artus , wracaj nam do zdrowka robaczku :kiss:

Mała usnela po batali , ja po kąpieli i siedzę przed tv ale jak na złość nic niemal ciekawego :/ zezarlam paczkę krakersow pomijam herbatka i niech idzie w dupsko o! jakoś muszę się pocieszyć :silly: tylko zebym po miesiącu pocieszenia nie była 10 kg ciezsza więc muszę dawkowac :p z tego co wiem to sobotni wieczór ma wolny więc dobry i jeden w tygodniu. :) tylko ta praca to 50 km w jedną stronę więc niewiem czy nie trzeba będzie się przeprowadzić bo na benzynę wszystko pójdzie :cheer:

lecę spać bo ta moja zwajda obudzi się koło 2

Dobranoc :)

11 lata 3 miesiąc temu #819315 przez Ikunia1910
Nadrobilam ale uciekam spac napisze rano:* dobranoc.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 miesiąc temu #819353 przez kakaszka
dzien doberek :)

u nas noc fajna, jedna pobudka na jedzonko, ale juz o 6.30 zaczela nawijac, wiec o 7 juz trzeba bylo wstac, bo sie nudzila.
teraz chce tylko siedziec, wiec jest prawie ciagle w foteliku na jedzenie. sama usiasc jeszcze nie potrafi i ryk jak lezy, wredota mala.
ja podejrzewam, ze eliza szybciej pojdzie niz zacznie raczkowac. wczoraj jak ja trzymalam jak stala lozku, zaczela przybierac nogami jak do chodzenia, a zaciesz przy tym miala niesamowity ;)

moja mama jednak chyba w tym tygodniu nie przyjedzie, bo tatcie boli noga. uwaga od czego!!! 1 stycznia imprezowali dalej po sylwestrze, a tato wlazl na fotel od tylu jakby usiadl na koniu i zaczal skakac na nim :D krzeslo jest na kolkach, wiec pojechalo i sie wywrocilo i moj tato tez i troszke sobie noge skrecil. ja sie pytam i to jest dziadek ????? :D jak dzieci naprawde :)

z tymi niemcami dalej czekamy, strasznie to jest irytujace nie wiedziec na czym sie stoi.

artur dawaj zdrowiej mamie szybciu, przeciez twardziel jestes ;-*

te talerzyki zaraboste z ta mata, ja tez nie wiedzialam, ze cos takie istnieje.

oskar z gabi super parka, pasuja do siebie, a jak sie nawzajem zaczepiaja :) jeszcze chwila a w doktora beda sie bawic :P zartuje oczywiscie...

ikunik opowiadaj co tam u ciebie kochana?

11 lata 3 miesiąc temu #819355 przez szósteczka
Marta ale fajne te miseczki, jeszcze takich nie widziałam co chwila cos nowego wymyślą.
Agusia super ze Emi już ok trzymamy kciuki za Artka na pewno bańki mu pomogą fajne są te bez ogniowe kiedyś od bratowej pożyczałam i rzeczywiście pomagają.
U nas noc dziś spoko Pawełek obudził sie około 23 ale to jeszcze nie spaliśmy potem o 1 i później juz dopiero o 6 jak K zbierał sie do pracy to go zniósł poszalał z godzinę i jeszcze poszedł spać teraz wstajemy powoli bo mam zawieźć Patrycję do koleżanki i szykuje obiad na przyjazd bąbli mojego brata. Rozważamy wyjazd na ferie czy nas stać czy wyślemy tylko starsze dziewczyny na obóz narciarski czy pojedziemy wszyscy mam nadzieje ze uda sie to drugie ale musimy sie policzyć i zobaczymy fajnie by było no a 15 K ma ostatni etap konkursu zaczynajcie trzymać kciuki żeby awansował. Dzis modle sie za brata a jutro zobaczymy moze pojedziemy do kina jak K będzie na siłach. Milego dzionka papa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka