BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 miesiąc temu #818168 przez aleksiaa88
Violcia dobrze wyczytałam, że masz nowy fryz pokarz dzieło Karolki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #818189 przez Kasiasia
Hej kobietki :)

Haniu naprawde ten laryngolog był cos nie teges…
A co do płukania gardła sola mam tak samo bleeeeeee
a zakupki mniam mniam....ale bym sobie takiej fasolki zjadła :lol:

Gochens sama nie wiem co obserwowac bo ta dziurke ledwo co widac, jak na razie zadnej wydzieliny nie ma. Ten lekarz tak mowil żeby nic konkretnego nie powiedziec :P

A ten Szpak totalna masakra

Muszę wieczorem wrocic i poszukac tych zdjęć Agusi... Emi zawsze mi się na nich tak bardzo podobała :) Zresztą Agusia tez jest piękna więc ta uroda Emi po mamie. Zawsze podobala mi sie taka jak twoja fryzura Agusia, tylko mi nie pasuje taka :)

Ja dziś znow wstałam ledwo żywa i odpuszcze dziś spacer. Chwile temu uspałam tego mojego rzygaczka i najchetniej bym sama sie położyła ale wtedy nic nie zrobie.
Moj mąż stwierdził zebysmy juz mu nie podawali zageszczacza wiec go nie zamowiłam (na necie jest tanszy) no i kurde teraz rzygnął po godzinie chyba całym mlekiem. Chyba wieczorem zamowie jednak ten zagęszczacz.

zmykam wreszcie zjesc sniadanie

11 lata 4 miesiąc temu #818223 przez kakaszka
nie moge sie nie pochwali, eliza znowu zasnela sama :D

ale mnie moj facet wkurwia. mala pierwszy raz od 8 rano zaplakala bo juz byla glodna i spac chciala, a ja poszlam mleko robic, to ten mi wyskakuje, ze ciagle placz i placz, ze ja ja rozpiescilam, ze nie mozna ja na chwile zostawic, tak samo z noszeniem na rekach ( z czego na rekach jest tylko do odbekniecia lub do przemieszczania sie). jaki debil, teorie on mi tu opowiada, ja mu mowie, ze w praktyce troche to inaczej wyglada i czego on chcial jak sie ma dziecko niestety jest glosno, z czego eliza tak naprawde to aniolek, krzyczacych dzieci glupek nie widzial. ale mnie wnerwil. niech ywpierdala do tych niemiec, bedzie mial cisze.

kasiu olej wszystko i kladz sie odpoczywac, cos nam sie tez nalezy.

a tego szpaka ja w ogole nie kumam, dla mnie jest psychicznie chory.

wlasnie violcia pokazuj nam sie szybciutko :)

11 lata 4 miesiąc temu #818247 przez Sophie25
Kakaszka to witaj w klubie mi rano też robił pretensje i żale wielce umeczony u pokrzywdzony mała płakała bo była spiaca bo ki się zbudzila o 7 a on że ale sobie córeczkę wychowałas a ją mu mówię że to też jego córka i mógłby poświęcić jej więcej czasu a on ją jestem wieczorem w donosi to moja sprawka E ona tylko ręcevi ręce mam go dość ...
Wogóle jeszcze mam jakieś plemienia znowu muszę iść do lekarza dziś boję się znowu :-(

11 lata 4 miesiąc temu #818262 przez cordis
Hej dziewczyny witamy się i my dopiero po chrzcinach, Bartek całą drogę do kościoła spał ale jak usłyszał jak zakonnica wyje tzn. śpiewa rozwył się tak z nią, że aż się w wózku zadławiał, na kolanach u mamy było już dobrze, do momentu jak pingwin znowu nie śpiewał. Na samym chrzcie zaczepiał księdza i ciągnął go za rękaw;). Przyjęcie udane i to bardzo, rodziców mam cudownych. Natomiast teściowe coś tam nosem kręcili. Teściu nawet do teściowej mówił, że skoro moi robią chrzciny to może oni zrobią roczek na co usłyszał " coooo ty sobie myślisz, mają mieszkanie niech sami robią a jak kasy nie mają i ich kredyt zżera to mają pecha" :dry: boska jest nie?? i też co chwilę Bartuś kogo ty jesteś? babusi a mały jak ją ujrzał to w ryk :lol:

a ogólnie od kilku dni jestem nieprzytomna z zasypianiem nie ma problemu bo Bartek zaciąga sobie kocyk smyra się po policzku i zasypia ale noce no klękajcie narody milion sto razy wstaję tak marudzi, dzisiaj już wzięłam kołdrę i rozłożyłam w innym pokoju obkręcał się cały czas aż padł ok 4 a o 6 już wstał :dry: jakby wyczuwał, że dzisiaj szczepienie jak zobaczył lekarkę i pielęgniarkę alarm był na cały ośrodek, a samą szczepionkę olał.

kakaszka Ty to masz przygody, mleczna mnie rozbawiła uwielbiam czytać Twoje posty, no i trzymam kciuki za wyjazd :)
Ikunia współczuję, wspieraj swojego mężczyznę.

Fotki bobasków boskie, jeszcze nie tak dawno takie dzieci nieporadne były a teraz jak widać postępy.

Macie jakieś sposoby na lenia, poza zasadzeniem kopa w ...zad?:) bo coś od kilku dni nic mi się nie chce.

11 lata 4 miesiąc temu #818280 przez aleksiaa88
Sposób na lenia przeczekać ;)

11 lata 4 miesiąc temu #818282 przez cordis
haha no aleksiaa chyba tak też zrobię ;-)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #818320 przez rysa
Witam!

Sophie, Kakaszka mój R. też często ma takie teksty.Czasem jak Filip płacz w nocy to mnie jeszxcze pogania żebym "szybciej to mleko robiła"! Już się pare razy o to pokłóciliśmy więc teraz mam to w d...

Filipowi juz lepiej, no i nistety powróciło nocne karmienie :angry:

zdięcia z przed chwili
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #818329 przez kakaszka
jezu, moja laska spi juz 2,5 godziny, baaaaaaaardzo dawno tak nie spala, ale dzis cisnienie niskie na bank. az sie wynudzilam bez niej i od kompa juz oczy bola :)

dobrze, ze filipkowi juz lepiej, a niech je na zdrowie :)

cordis w dzien lenia trzeba spelniac obowiazki lenia, czyli nic nie robic :D
no i tescowa faktycznie boska... bez komentarza...

11 lata 4 miesiąc temu #818343 przez aleksiaa88
Wow ale stoi kiedy my zaczniemy w ogóle siedzieć dobrze eh i co z tego siedzenia jak ja po sadzam a on 2 minuty wytrzymuje co chwile zmienia pozycje skacze leży pochyla się i tak cał dzień na zmianę. Jedyne co robi dłużej niż 2 minuty to śpi.

11 lata 4 miesiąc temu #818344 przez rysa
Eh chyba wolałam jak nie wstawał, teraz to tylko wiecznie łazi i wszystko ściąga. A ile razy stracił równowagę i się przewrócił, siniaków i guzów ma milion ;)

Aleksia wszystko w swoim czasie :)

11 lata 4 miesiąc temu #818374 przez Hania84
Wow ale Fifi slicznie już sam stoi :ohmy: idzie do przodu w zawrotnym tempie :) a siniaki muszą być :blink: taka kolej rzeczy niestety :)

Lena to na razie tylko stabilnie dziedzi i potrafi trochę dłużej ustac na nóżkach ale i tak musze ją trzymac bo bardziej na palce się wspina niż na całą stopę :P o raczkowaniu nie ma mowy i chyba mowy nie będzie bo jak ją położę na brzuch to 2 minuty i beczy jakby ją ze skóry odzierali... :P

Od godziny śpi...a ja spędziłam w kuchni 2,5h robiąc dwa obiady - mojemu makaron z bolońskim (na 4 dni :P ) a dla siebie leczo z papryki, bakłażana, cukinii, pomidora, cebuli i odrobiny fasolki ... taki misz masz...ale nawet dobre :) Zawsze obiad zajmował mi około godziny...a teraz maskara będzie :P no ale cóż nie ma nic bez poświęceń :blink:

kakaszka :D

11 lata 4 miesiąc temu #818388 przez Gochens
Cordis to fajowa tesciowa !!!
Fifi pieknie sie trzymasz na nogach a o guzach na bank szybko zapomnisz kochany
kakaszka kopnij tego swojego w 4 litery
Hania moze Lenita tez od razu bedzie chodzic ? A obiadek mniami

u mnie dzis kasza gryczana kurczak z papirusa i buraczki :)

Bylam dziś na poczcie odebrałam wezwanie na komisariat jako swiadek w sprawie tego psa co Wam kiedyś pisałam ze go uratowalismy. A biedak ma guza w czaszce i jego ostatnie chwile... no ale przynajmniej spędził je w domu otoczony opieka i kochajacymi ludzmi.

bylam tez u prababci ale byla zachwycona jak widziala jak Alan raczkuje o matko :lol: dla takich chwil warto zyc ♥♥♥
Bylismy tez w carrefourze kupilam mu kilka bodziakow i od razu zapas kaszek i innych rzeczy no i w lumpku tez bylam na szybko heh

11 lata 4 miesiąc temu #818425 przez Sophie25
Byłam u lekarza jest zle ............................................

:( :( :( :( :( :(

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #818427 przez aleksiaa88
Czytam o wprowadzaniu pokarmów i pisze o jajku co drugi dzień ale dobra o co kaman niby jak go podać? Wiecie coś? Bo ja nie kumata czytam i nic nie kapejszyn.
Co ugotować czy jak ?
Przecież chyba nie surowe?
Przecież ja nie jem surowego bo się boję coś złapać nawet w zimnie nie jem, a tym bardziej w lecie salmonella i inne dziwactwa.
Jak słyszę, że ktoś pije surowe jajko to mam obrzydzenie.
Napiszcie mi po polskiemu

Sophie co się dzieje? Będziemy pocieszać

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka