- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

Co do częstszych spotkan to ja za jestem

Agusia z sernika wyszedl deser bo za malo zelatyny dałam i się ser nie zastygł

Gabcie chyba boli nózia bo juz dwa razy się budziła z placzem :/ moge jej dac troche nurofenu dla dzieci od 3 miesiaca ?
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oskar własnie teraz tak jeczy tak ze nie wiem co mu jest,mam nadzieje ze zęby ale nic tam nie widze,mam nadzieje ze mu sie poprawi no ale tak juz z dziecmi jest

biedna gabi,nurofen mozesz podac jak ja boli nozka

lece zaraz do lozka,moze dzis sie wyspie troche

dobranoc.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Mój okupował neta i dopiero teraz mi oddał

Lencia zasnęła o 21...zawsze było tak, że wypiła mleko i musiała jeszcze trochę pobrykać zanim usnęła...a teraz robię tak ze jak wypije połowę tej porcji co ma to gaszę światło i resztę wypija po ciemku (jak w nocy) i po skończeniu flachy przekręci sie ze 2-3 razy i spi od razu

Dzięki dziewczyny za troskę

Już mi lepiej trochę...płucze szałwią, biore strepsils, febrisan i psikam tantum...ale doszedł teraz katar i doszedł jeszcze otrivin

kakaszka ale miałaś przeboje rzeczywiście

A mleko podawaj tak jak podajesz..pół na pół na razie z tamtym i stopniowo co 3 dni zwiększaj pepti

Karolka, Violcia - fajnie ze spotkano udane i że randka pociech zaliczona

Karolka oj bidusia Gabi...tak jak Agusia pisała podaj jej lek przeciwbólowy i przeciwzapalny...to jej na pewno pomoże i sie słońce trochę prześpi spokojnie

ach aleksiaa dzis macie 7 rocznice poznania

miłej nocy
Violcia u niektórych dzieci zęby długo, długo przed dają się we znaki

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Wyjątkowo 2 pobudki w nocy ale za to o 2 strzelił kupaka

Srenka wszystkiego dobrego pocieszenia z Pawełka dużo miłości z mężem

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
to ja dzisiaj wczesnie....noc w miare dobrze,nawet ja nie wstawałam bo jak Oskarito sie przebudzał to meżu wystrzelił jak z torpedy,dal mu tez jesc,jakies 3 razy sie budził a o 6 juz po spaniu wiec bawimy sie razem a tatus odsypia

Srenka to ja tez zycze wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,spełnienia marzen

mam nadzieje ze moje dziecko bedzie dzis grzeczne i da mi troche odpoczac.
milego dnia

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0

noc wspaniala tylko 2 razy musialam ez przyczyny podejsc do malej, czyli dac smoka i raz na jedzonko, takze extra. jesli y nie tatus ktory siedzial i jadl slonecznik to kaszlal to pierdzial to jeszcze cos to bym byla mega wyspana. a jeszcze ogladal horror, ja oczywiscie z zamknietymi oczami juz przysypialam i sie balam samych tekstow

srenka 100 lat

oskar masz byc grzeczny, twoja mama chce odpoczac

teraz juz jemy 4 miarki pepti a jedna bebiko i jakos idzie.
milego dnia?
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Violcia super ze maz zajał sie Oskarkiem a Ty troche odpoczełaś

Haniu dobrze ze leki działaja i juz Ci lepiej

Kakaszka daj znac jak tam z wyjazdem

Aleksia jak tam prezent?
U nas noc w miare jakies 5 pobudek bo sie obracała na boczek tam gdzie nóżka spochnieta ale dałam ten nurofen i pospala do 5 na nozi została jeszcze twarda gula :/ ile to sie wchłania?
Dzisiaj musze odwiedzic byłego szefa bo trzeba mi dokument wypełnic ,.
Miłego dnia

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
u nas tez noc ok jak usnal o 19 tak obudzil sie o 24 dostal mleko bo p r zeciez nie jadl od 16 i pozniej dopiero o 6.30.
za to ja jak sie obudzilam o 6.30 to nie moglam spac do 8
Haniu nie lykaj tyle tych srodkow bo w koncu sie uzaleznisz

Srenka najlepszosci

kakaszka czyli moze to uczule j ie nie dawalo jej spac

karolka milej wizytacji u szefcia

musze jechac dzis na pocztę i kupic przy okazji jakies ciuchy dla Alana bo juz mu sie pokonczyly a te co ma sa uwalone w marchewce

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
karolka napewno dam znac jak bede cos wiecej wiedziec

a wredotka moja zasnela sama w lozeczku teraz, ale jestem z siebie dumna

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena zasnęła wczoraj coś o 21 i obudziła się dopiero o 6 na mleko

kakaszka może faktycznie te kiepskie spanie Elizy było od alergii, moze ją swędziała skóra i to ją wybudzało...plus wypadający smoczek bo będe uparcie twierdzic że po części od smoczka pewnie to też było bo jest mocno od niego uzalezniona

Gochens ...a jak...trza sie troche naszprycować

srenka wszystkiego najlepszego

karolka powodzenia u szefa

miłego dnia

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ta nasz rocznica poznania to wyglądała tak. Poznaliśmy się na czacie i pisaliśmy gdzieś od listopada a akurat 8 stycznia były moje urodziny więc zrobiłam sobie prezent i się poznaliśmy w realu. I to był najlepszy prezent jaki sobie zrobiłam bo zobaczyłam go i wpadł mi w oko i już chciałam się znów spotkać, tak mi było miło z nim siedzieć na pepsi byliśmy pamiętam to i chyba też coś jedliśmy ale tego już nie pamiętam. Zauroczył mnie porządnie.
A prezent

A ja się i tak czuję na 24 hehe zawsze pare lat mniej mam w głowie niż w dowodzie
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Srenka sto lat niech ci sie bąbel dobrze chowa a facet dba o ciebie, wspiera i obsypuje różami.
Kakaszka fajnie ze wreszcie sir poprawiło i mleczko i syropki pomogły
Haniu super ze juz choć ciut lepiej moja kolezanka twierdzi ze rozwuj choroby zwiastuje jej koniec wiec głowa do góry.
Właśnie sie okazało ze mój brat w sobote ma poważna operacje na kolano jakiś czas temu obciążył sobie w górach trochę go bolało potem mu przeszło i przed świętami zaczelo go znowu pobolewac a jeszcze podbiegał do tramwaju i mu cos przeskoczyło i zaczęły sie cyrki bo zbierała mu sie woda wiec na biopsję i kazali mu oszczędzać a oni jeszcze pojechali do Olsztyna na swieta i on oczywiscie prowadził niby tam oszczędzał ale jak wrócili do domu nie było poprawy wiec znów na dyżur a oni ze łękotką mu wypadła i trzeba na zabieg a najpierw rezonans i dzis był z wynikami w Konstancinie to taki jeden z lepszych szpitali ortopedycznych i stwierdzili ze trzeba jak najszybciej operacje bo ma tam cos zmiażdżone przy tej łękotce i pogruchotane i w sobote ma operacje juz nawet szczepień na żółtaczkę mu nie robią. Nozesz kurcze co za bałwan z tego mojego brata żeby z taka kontuzja do tego Olsztyna sie pchał jakby nie mogli do rodzicow przyjsc tylko koniecznie musieli do teściów sie pchać i sie dorobił. Teraz siedzi na zwolnieniu a nie wiadomo ile jeszcze rehabilitacja potrwa i za ile będzie mógł do pracy wrocic i czy nie będzie mieć w firmie z tego powodu problemów a tu kredyt na dom a on jedyny żywiciel rodziny bo bratowa z 3 dzieci siedzi a poza tym ma mocna cukrzyce niby jest pedagogiem u pracowała w laskach z dziećmi niewidomym i ale jak wróciła z macierzyńskiego to ja zwolnili bo juz mieli zastępstwo na jej miejsce i nie poszla juz nigdzie do pracy mozliwe ze teraz będzie musiała szukać nowej pracy. Ale sie zaczął ten rok juz teraz to juz chyba będzie tylko lepiej.
Sory ze tak nawrzucałam ale martwie sie o brata i musialam sie wygadać a mojego jeszcze nie ma mam dodatkowo kupe roboty bo i piec musialam ogarnąć i jeszcze po butlę z gazem musze jechac bo sie skończyła a na dodatek dostalam @ wczoraj i jestem wypruta teraz wypije kawe i dalej do roboty narazie dziewczyny.