BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 miesiąc temu #819523 przez Hania84
Ale tu dziś ciszaaaa :lol:

Lena zjadła dziś fajna zupkę krem warzywną :) i poszła spać a za chwile będzie jadła deserek - banan, jabłko ze serkiem :)

Gochens Ty to masz te sposoby na tequilkę :blink: rozumiem że z tym cynamonem i pomarańczem jest tak samo jak ze solą i cytryną tak?
Fajny taki licznik spalania kalorii co nie? Mi by się przydał licznik zjadanych kalorii :lol: ale już niedługo...i będe miała ustalona profesjonalna dietkę :)

rysa fajny taki prezencik :) a body pasują na Filipka? Miałaś możliwość wybory rozmiaru?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #819553 przez Gochens
Licznik jest rzeczywiście bardzo fajny bo przynajmniej wiem czy trening był intensywnie przeprowadzony :lol:
A jeśli chodzi o tequile to ja zawsze "maczam" pomarańcze w cynamonie siup kielicha i przegryzam :)
Haniu napewno juz teraz nie będziesz musiała liczyć kalorii bo dietetyk tak Ci ułoży menu ze będzie super ;)

Rzeczywiście pusto tu dziś?!?!

Alan wykapany śpiący mega ale oczywiście walczy bo po co iść spać. Mężu sprząta ja się kąpie i może jakiś film obejrzymy

11 lata 3 miesiąc temu #819558 przez kakaszka
alanek mam skleroze i nie pamietam, czy zlozylam ci zyczonka. duze buziaki dla rozrabiaki :-*

no gochens fajowy ten licznik, a takiego sposobu na tequile nie slyszalam, moze bym kiedys sprobowala, bo ogolnie nie przepadam za nia.

ja juz prawie dwie godzine zabawiam krolewne, bo chce spac, a ta godzina juz nie w te nie we wte, wiec musimy wytrzymac minimalnie jeszcze 20 minit, ale juz nie wytrzymalam jekow i dalam smoka, bo pomyslow na zabawe zabraklo, rece bez sil, nogi tez, bzia cala boli, a szkoda gadac :P

dzien w porzadku, duzo latalam po miescie zalatwialam sprawy. bylam zalatac dziure w dedce dla spacerowki, teraz tylko kolo na stacje napompowac i bedziemy jezdzic tam i z powrotem :D

szosteczka jak tam brat sie czuje?

rysa rozerwij sie kochana, milej zabawy i braku kacu nastepnego dnia :P

ika mialas sie odezwac rano, a my czekamy juz caly dzien :P

11 lata 3 miesiąc temu #819559 przez Gochens
Kakaszka tylko to musi być złota tequila ;)

No to mój podobnie tylko póki co walczy 40 minut... mam nadzieję że niedługo usnie! pokaż no swój nowy wózek!

11 lata 3 miesiąc temu #819565 przez Agusia83
Alanku 100 lat.

Zaraz ide wykapac Artka i polozyc go do lozeczka...pierwszy raz jadl dzis jablszko z ciasteczkiem rrozkruszonym za pomoca drewnianej lyzki...haha..myslalam,ze brak zebow bedzie mu przeszkadzal,ale gdzie tam,zasuwal az mu sie uszy trzesly.
Widze,ze inhalacje duzo mu daja..mial trzy a juz nie kaszle jak wczesniej.

Pozniej musze wykapac Emi,bo D.na uczelni do pozna.

11 lata 3 miesiąc temu #819618 przez aleksiaa88
Boje sie połozyc do łózeczka zeby mi sie na brzuch nie odwrócił jak nie usłysze jak sie odwraca bo jemu nie przeszkadza takie spanie a ja sie boje :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819623 przez Hania84
Witam wieczornie :)

Lena przed chwilą wypiła mleko i zasnęła.
W poniedziałek ide z nią do lekarza bo ma pełno krostek pod nosem i na brodzie :dry: stopniowo wysypuje jej się coraz więcej...i tak już od jakichś 3-4 tygodni...zaczynało sie od jednej krostki...a teraz ooo...zaraz Wam wstawię zdjecie i zobaczycie. Mam nadzieję że to nie alergia...bo sama nie wiem na co...ma te krostki tylko pod noskiem i na brodzie (głownie po lewej stronie) smaruję oilatum baby na zmianę ze zinalfatem i nie widze poprawy...a nawet bezpośrednio po posmarowaniu jakby były bardziej czerwieńsze :angry:

No i wstawię Wam też Lenkę piżamkową z dzisiaj :blink:
a tu te krostki :dry:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #819625 przez Marta1985
Halo :)

Alanek buziak od Cioci :*

Melduje, że chałupa doprowadzona do porządku :) Nawet jedno okno przetarłam :) teraz czekam aż mąż się wykąpie i idziemy jakiegoś filma oglądnąć :) A potem .... :)

Bartuś dziś znów nic w dzień nie spał :) No masakra :) Spać się mu chce jak 150 ale jak go położymy gdziekolwiek to ryk :P

A tu mój Chose Armando :P

Miłego wieczoru kochane :*
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #819629 przez Marta1985
Ale Lenka cudna w tej piżamce :kiss:

A krostki zginą zobaczysz :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819634 przez Hania84
Marta powiem że Lenka ma przystojnego narzeczonego :silly: :lol: faktycznie mały Chose Armando Alfonso Meneses Meneses :blink:
tak mi się skojarzyło z tym Meneses...bo w pracy miałam kolumbijczyka który nazywał się Hugo Alfonso Meneses Meneses :blink:

mówisz że znikną te krostki? kurde sama nie wiem...ale profilaktycznie przejdę się do lekarza w poniedziałek bo pod nosem to już jej sie zlały w jedno. Nie wiem od czego to...
a ślini się też teraz mniej...hmmm sama nie wiem :dry:

11 lata 3 miesiąc temu #819637 przez aleksiaa88
A ten Armando mnie rozbawił dobre
Kurcze pisałyście, że też Wam się obraca na brzuch ale jjjaa nie pamiętam miałyście jakiś sposób?

A Lenka jak dla mnie to jakieś uczulenie mi to bardziej wygląda, a może bawiła się jakąś nową zabawką albo coś miała w buzi i tak sobie tą śliną wysmarowała i wyskoczyło jej? hmmm

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819643 przez Hania84
żadnymi nowymi zabawkami się nie bawi
...ale tak sobie myslę że nasiliło jej sie to jak wprowadziłam mleko nr2 a ono nie jest już HA. Czy mogłoby to być od tego? No chyba ze na jakies owoce...bo warzywa starałam się wprowadzać od początku po jednym i po żadnym nic jej nie wyskakiwało.

Szukałam czegoś o alergii i znalazłam to:
Co powinno nasuwać podejrzenie, że zmiany skórne mogą mieć podłoże alergiczne ?

· Swędzące zmiany skórne utrzymujące się lub nawracające przynajmniej 6 miesięcy

· Zmiany skórne w następujących miejscach: zgięcia łokciowe, za kolanami, na kostkach, na nadgarstkach, pod pośladkami, wokół szyi, uszu lub oczu

...

a ona w tych miejscach nic nie ma :S

11 lata 3 miesiąc temu #819651 przez Agusia83
Lencia słodka jak zwykle...i jakie pysie ma fajne...Haniu, to może być jakaś alergia, ale nie wiem czy od mleczka...musisz faktycznie pójść do lekarza..

A Bartuś..cud miód i orzeszki...latynos jak się patrzy :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #819662 przez Kasiasia
Hej
Lenka bidulka z tymi krostkami ale jej to chyba nie przeszkadza co? bo taka szczęśliwa :)
Bartus z dnia na dzień przystojniejszy. Tez mojemu fryzurkę stawiam ale te jego piórka sie nie dają :)
Gochens ja swego czasu tylko teqile preferowałam i po pewnym sylwestrze nie moge patzreć juz na cynamon w proszku :blink:
Popołudniu myslałam ze przeziebienie mnie opuszcza ale teraz znow czuje sie do d... Mąż dziś spi z małym... ciekawe czy da rade... bo jutro idzie do pracy ale ja nie chce z nim spac bo ciagle kicham prycham a siąkanie nosa małego budzi.
Kłade się już... tylko nie wiem jak dam rade spac z tym zatkanym nochalem
dobrej nocki

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #819720 przez Gochens
Dzień dobry!

Ależ że ja pierwsza? :blush:

Noc taka se... Niby o 2 się obudził dostał soku z wodą później o 5:30 ale pampers mu puścił i nie dość ze on cały mokry to jeszcze łóżko wiec wzięłam go do nas a ten zamiast spać to zabawa :huh: wiec mąż go zabrał kolo 7 on pojechał na piłkę a ja pospalam do 9 Alan bawił się w pokoju a później padł i słyszę ze się obudził.

Haniu idź do lekarza i zapytaj o te krostki najlepiej... mój znów jest wysypany :angry: nie wiem już po czym głupia jestem B)
A poza tym niunia jak się patrzy :blink:

Bartuś super fryzurka :silly: będziesz chłopaku rwac dupeczki :laugh:

Mieliśmy dziś jechać do manufaktury na orkiestrę i chyba pojedziemy bez synka bo kurde pogoda paskudna :S

Wstawać!!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka