- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!

My już na nogach bo gwiazda stwierdziła że jest wyspana

idę ogarnąć chałupę i Mała a po południu jedziemy do znajomych

Kakaszka to dziadek imprezowy hehe usmialam się z tego fotelowego konia ale życzę mu powrotu do zdrowia

szosteczka. dużo zdrowia dla brata , oby Wam się udał wyjazd na ferie wspólny i żeby Twój awansował

miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

A synowi coś się nudzi w tym łóżku i odwraca mi się na brzuch w nocy tylko, że to mu nie przeszkadza i śpi tak. Ale mi to przeszkadza i odwracam
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.

Karolka Bartek też właśnie do północy śpi ładnie a potem zaczyna się cyrk ale jak mu daje butlę to alarm od razu jest i foch na cały świat, nie ma czasu jeść.
Kakaszka - ojciec ma moc

szósteczka powodzenia dla brata. mi się marzy też odpoczynek ale na razie to nierealne ze względu na finanse

a ja w związku z tym, że nie śpię już nie wiem od której to wreszcie cały dom wysprzątałam, dwa wsady prania zrobione, poprasowałam a miałam już tego taką górę jak Kasprowy i idę robić jakąś babeczkę do kawki.
miłego dnia

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Znow zaniedbalam Aws ale nie mam czasu... caly czas cos. Sprzatanie, gototwanie, bawienie sie i jestem padnieta. teraz odstrajam mieszkanie by wykorzystac ostatnie chwile meza w domu. Dodatkowo nadal malo spie, nic jej nie mija i po prostu nie mam sily.
W niedziele wieczorem bede was nadrabiac bo az 103 posty, a w poniedzialek na pewno sie odezwe.
Mala poki co ok, duzo posuwa sie na czworakach, spodobalo jej sie siadanie a ostatnie dwa dni czego sie nie zlapie to podnosi dupke do gory na proste nogi, przez co na sekunde nie moge jej samej zostawic nawet na podlodze.
W srode mamy szczepienie wiec nastepne podejscie do proby zdiagnozowania czego tak brzydko spi w nocy.
A wiec do wieczornej niedzieli.
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Lena zasnęłą wczoraj juz o 20 i spała ciągiem do 5...o 5 mleko i jeszcze do 8 pokimała...ale że mi się chciało jeszcze spać ( bo dziś szaro, buro i ponuro i pada) to wzięłam ją do łożka, obłożyłam zabawkami i spałam jeszcze do 9.30

Zaraz muszę wziąć się za odkurzenie chatki
kakaszka

szósteczka - kciuki zaciśnięte za Twojego K. niech mu się uda awansować

Marta miseczki fajne...a mata widac przydatna pod nie

Agusia zdrówka dla Arturka...ojej ale mu się przyplątało

miłego dnia

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
ja tez na szybko

szósteczka trzymamm mocno kciuki za wszystko:vbrata, awans, wyjazd...
Kakaszka za przyjazd twojej mamy też

marta miseczki ekstra. Ja ma taka juz z przyssawką ale nei mam do czego przyssawac bo wojuje dalej z tym facetem z allegro. Mowie wam co za buc. Allegro daje mu ostrzezenia a on ma to w d... i moje pisma do niego tez. I chyba jest świadomy ze ja z powodu 200 zł nie pojde ztym do sądu.
Mnie wczoraj wieczorem w ekspresowym tempie rozłozyło. Na szczeście skoro świt przyjechała mama i zamuje sie małym, żebym go nie zaraziła. Z nosa mi cieknie, zimno mi ciagle i głowa peka. Teraz wyszli na spacer to wziełam piguły i przespie się.
wczoraj dostalismy używany wozek spacerowy. Bedziemy miec poki czegos fajnego nie znajdziemy a potem bedzie u mojej mamy jak wroce do pracy. Miałam go dzis wyprac rano ale bedzie to musiał moj mąż zrobić jak wroci z pracy.
Hania u nas te z nieciekawa pogoda. Haniu wiesz ja tydzien przed wigilią priorytetem wysłałam listo-paczkę do mojej cioci do niemiec. Miała do wigilii dojść, a doszła dopiero wczoraj

Ja w domu mam nieposprzatane co mnie wnerwia strasznie jak to widze leżąc.... Cordis a Ty kochana dziś juz tyle zrobiłaś...
Ja tez dzis miałam takie plany... i dupa blada

Miłego dnia

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Zdrowia dla Ciebie...mi tez dzis gorzej...wczoraj łaziłam bez czapki bo "ciepło" a taka pogoda zdradziecka jest...niby słońce i plus 12 ale jednak styczeń.
Lena ogląda teraz teledyski i bardzo jej sie podoba piosenka Rihanna feat. Eminem "Monster" ...a najlepiej jak śpiewa Rihanna...ma bardzo charakterystyczny głos i chyba to ją przyciąga by spojrzeć w ekran

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

ale u mnie to normalka zawsze przed świetami mamspozniony zapłon. Swieta zwykle kojarza mi sie z zarywanymi przed nimi nocami a potem z lenistwem juz podczas nich..... no w tym roku troche Tomuś pokrzyzował lenistwo ale to alurat mi nie przeszkadza

Nie wiem czy pisałam juz ale synek moj woli tulic sie z mężem

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Jestem wczorajsza i dogorywam w łóżku

Ale ładnie wyszła nasza parka!
Marta fajne te talerze i do tego praktyczne wiec w ogóle super
Kasia zdrówka!
Kakaszka a to tatko pobalowal, gdyby kózka nie skakała...
Haniu super łupy

Albercik jak ładnie "stoi"

Alan u dziadków ale niedługo po niego jedziemy bo się steskniłam no i musze go wycalowac w jego święto

Wczoraj tak walnął głową o panele że szok... siedział i nagle bach... Chyba musze jakiś kask mu kupić ponoć są na allegro bo juz kilka razy tak było

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Dzieki dziewczyny mój brat o 13 pojechał na sale operacyjną, dzieciaki poszły na placyk kolo szkoły tylko maluchy zostały i najstarsza mojego brata chciała pooglądać tv. Faucia mi sie tez troszke rozkłada kaszlała do tej pory a dzis dostała gorączki leczę ja tym co mam i mam nadzieje ze wydobrzeje bo we czwartek ma dzien babci i dziadka w szkole i bal karnawałowy szkoda mi by jej było gdyby nie mogła iść.
Haniu banki bez ogniowe to takie z papką wygladaja jak zwykłe tylko na górze maja dziurkę i odsysa sie pompką powietrze musza sie mocno przyssać żeby dobrze zadziałały są fajne bo nie trzeba używać ognia i są bezpieczne a dzialanie w zasadzie to samo co ze zwykłymi bo chodzi o pobudzenie krążenia za pomocą baniek.
Obiad ugotowany zaraz będę podawac dzieciakom tylko dryndnę po te co na placu są . Papa.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Alanek

Mnie dogorywanie czeka jutro bo idziemy na urodziny i postanowiłam że Filip zostanie z babcią u nas, a my u mojej mamy na noc bo mieszka na tym samym osiedlu co solenizant

Gochens uwielbiam Tequile, my mieliśmy "tequilowego" Sylwestra

Haniu słodkie rajstopki, no i mamuśki jak się wystroją...

Filip też zawsze ładnie śpi do północy a potem zawsze coś, ale musze go pochwalic bo dzisiaj tylko dwa razy do niego wstałam, a potem wypił odrobine mleka o 5 i spał dalej do 7.30.
Malutkamilka, trzymaj się i jedz dużo bo nam znikniesz

Właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam małemu szczoteczke do zębów i deserki bo w rossmanie była promocja dla posiadaczy karty Rossnę, oprócz tego dostałam też body z napisem "Rossnę bo przytulam"

Kakaszka niezłe wygibasy Tata wyczynia

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Właśnie skończyłam ćwiczyć, ciężko było ale 440 kalorii poszło.. więc warto

Odebraliśmy już Alka mieliśmy jechać na obiadek do karczmy ale po drodze zostawiliśmy psa u teściów a teściowa mówi że obiad nam zrobiła bo wiedziała że na kacyku będziemy więc wypiłam rosołku zjadłam kotleta i sałatkę

Szósteczka daj znać co tam z bratem
Ika gdzie Ty się podziewasz??
Rysa to udanych urodzin no i napij się teksi za mnie, też bym chętnie powtórzyła ten trunek