- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- cordis
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
- Otrzymane podziękowania: 9

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
A dzis z Zosia bylam w przychodni calą noc nie spała ma angine ropna

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Martusia extra ze tak wszystko fajnie wam sie uklada. Podobno im wiecej obowiązków tym łatwiej jest wszystko ze sobą pogodzić ale najwazniejsza jest współpraca i pomoc męża. A Twoj to chyba jedyny na medal zasługuje. Az mi sie wierzyć nie chce ze sa na świecie jeszcze "prawdziwi" mężczyźni:p
No i gratulacje dla Bartunia za gimnastyczne umiejętności, trenuj robaczku :*
My wróciłyśmy ze spacerku i biore sie za obiad bo mloda śpi pozniej odkurzanko i lezymy i pachniemy:p a po 15 jeszcze podrzuce Zośke na górę do babci i bede słuchać muzyki i malowac paznokcie a co

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja dzis bylam na spotkaniu w sprawie kolektorów ciepła i dotacji na nie moze trzeba to przemyśleć zawsze będzie to taniej zobaczymy potem na zakupach a teraz położyłam Pawla i sama jem śniadanie a w zasadzie prawie obiad i sie relaksuje a zaraz będę szla po przedszkolaka.
milego dnia.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
My już po spacerku i po obiadku. Teraz Filip łobuzuje a ja piję kawke.
Karolka fajnie że znalazłaś koleżanke na wspólne spacerki. My z Polsce jesteśmy a takiej nie mamy. Jak się w sierpniu wprowadzaliśmy do tego mieszkania to na przeciwko mieszkała para z dziewczynka w tym samym wieku co Filip i tak się cieszyłam,alesię wyprowadzili po dwóch tyg.
A Gabi wykombinowała z tym kojcem

Marta super że już masz mnw wszystko ustabilizowane z pracą. Ja sobie nie wyobrażam jak to będzie u mnie bo moja mama pracuje do 14(póki co)i R. mama też. Więc czekają mnie głownie drógie zmiany

Ikunia dzięki że pytasz o prawko. Narazie musiałam się wstrzymać bo z kasą krucho ale w marcu odpada nam dużo opłat, będziemy jakieś 300zł do przodu więc wtedy się za to wezme bo domyślam się że min dwa egz. mnie jeszcze czekają no i dodatkowe godziny jazd musze sobie dokupić.
Agusia gratuluje wygranej.
Tez musz spróbować pomidorówki z przecierem.
Czekałam na to aż Filip sam się przytuli do mnie i wyobraźcie sobie że jak na niego nakrzycze bo cos psoci to najpierw się buntuje i płacze a potem przychodzi się przytulić i daje buziaka

Sophie trzymaj się kochana

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
narazie biegamy z dokumentami by zrobic elizie, dzis idziemy do dermatologa za szyjka, wiec moze w koncu sie czegos konkretnego dowiem.
eliza caly dzien nie chce spac, za duzo nowych ciekawych rzeczy w kolo

uciekam, moze wieczorem jak mala zasnie to was nadrobie

buziaczki dla mam i maluszkow :-*
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Łooo matko dziecko mi strajkuje od wczoraj nie chce spać
Wczoraj dzień wyglądał tak wstał o 8 i szalał do 10:30 o 11 jakoś udało mu się zasnąć i obudził się o 13 potem znów szalał do 17:30 zasnął na chwilę i 18 znów zaczął wojować i wojował tak do 22:58 o równej 23 padł jak mucha.
W nocy pobudka o 2, 3:30, 5 zjadł ostatni raz i odechciało mu się spać w końcu koło 6 padł ale już ze mną w łóżku. Jak mu się nie chce spać to od razu ciągnie go do wstawania.
A dziś to samo wstał o 9 chciał spać jęczał ale jak kładzie się do spania to moment pręży się cały fika jak oszalały na kolana pyk pyk i już stoi w łóżeczku i się cieszy.
Dziś mąż ma z nim dzień niech wie, że wczoraj się mordowałam, żeby go ululać a on nic, jemu tez dziś nie chciał spać jak wstał o 9 tak poszedł spać o 13 opuścił przedpołudniową drzemkę. A tak w ogóle to ostatnio wszystko mu się poprzestawiało chodził spać koło 11 wstawał koło 13 jadł bawił się i koło 15 znów spał potem jeszcze czasem miał drzemkę przed 19-stą taką 15-sto minutową.
A teraz to najlepiej by spał tylko raz 2 godz i to tak koło 17 a potem szaleje do 23.
Ja już obiad zrobiłam małemu brokuł dziś dostał z dynią i makaronem ale oczywiście pociamciał bo był śpiący.
Nam obiad tez zrobiłam w domu ogarnęłam jeszcze tylko podłogi umyć, w piecu rozpalone to się teraz bycze.
Oglądałam gazetkę z tesco od 13-tego cała gazetka jest poświęcona dzieciakom wszystko jest proszki zupki wózki foteliki od piernika ale to nie dzień dziecka hmmmm
A to się spisałam ale dawno już coś długiego nie napłodziłam to sobie dziś pozwoliłam.
Dziś świętujemy 2,5 roku po ślubie i jutrzejsze walentynki a tak za razem.
My tez trądziku jako takiego nie mieliśmy i tez mam tą maść co ikunia z ziaji
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Agusia gratuluję CI z całego serca

Zośko dużo zdrówka, nie daj się chorobie

Szósteczka zrób nad drzwiami znak "zakaz wstępu chorobom" bo chyba u Was jedno się wyleczy a drugie coś złapie?
Kakaszka jeszcze trochę i wszystko nabierze spokojnego tempa

Lenitka śliczna

Zosia z wujkiem fajnie się prezentują

Gabcia fajną kryjówkę znalazła

(chyba wszystkie zdjęcia)

Pawełek czuje się dużo lepiej, jeszcze trochę ma odrywającego kaszlu, ale ten przechodzi i czasem mu coś z nosa pocieknie ale za to jest radosny że cho cho

Dziewczyny co pracują, gratuluję że ogarniacie wszystkie zajęcia

Pawełek też ma czasem napady tulenia się

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny moje szykują sie na dyskotekę ale nie przebierańców tylko zwykłą walentynkową przyszly do nich koleżanki i sie razem stroją tyle że powiedziałam im że jak nie odrobią lekcji to nigdzie nie pójdą wiec teraz pędzą z odrabianiem, dyskoteka dyskoteka ale lekcje to podstawa i musza byc odrobione a później zabawa, a i koleżankom przyda sie żeby miały juz odrobione a nie później po nocy zwłaszcza że to z sąsiedniej wsi i musza czekać na busa szkolnego po dyskotece i dojechac do domku.
Paweł raczkuje po całym dole i wszędzie zagląda najgorzej ze wciąż wstaje a nie zawsze przy stabilnych rzeczach i sie giba i wywraca.
Lece robić obiad tym dyskotekowym pannom dostana szybkościowy makaron z sosem serowym i mięskiem
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Byliśmy u chinola walentynkowo...objadłam się masakrycznie...więc zaraz ten grzech musze choć w części zgubić na steperze

Lena obkupiona we fotelik i we wiosenną czapę

A fotelik mamy taki

www.tomi.pl/romer-king-plus.html?gclid=C...i-ybwCFSvHtAodG1oAVg
...kolor jak na obrazku

Pani tylko zdziwiona że tak małe dziecko chcemy do fotelika...a jak jej powiedziałam że mała ma prawie 9 miesięcy to az oczy przetarła ze zdziwienia...bo jej się wydawało że ma góra 6 miesięcy

Byliśmy w tej wyprzedalni Caritasu i kupiłam mojemu na walentynki ławeczkę do brzuszków

szósteczka prawidłowo wpajasz zasady dzieciom

rysa na pewno uda się w końcu zdac...a marzec to już praktycznie wiosna więc na pewno będzie lepiej przy wiosennym słonku

Fifi już przytula i buzi daje ????

Zdrowia dla Zosi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Milady
-
- Gość
-

U nas remont,remont,remont i jeszcze raz remont przerabiamy sobie pokoj i wszystko sie papra na biezaco mycie i mieszkanie w innym pokoju,ale widać juz prawie koncowy efekt wiec jest wspaniale

Nastka wszedzie łazi a IWo grzecznie za nia jaki był ryk ostatnio jak palca mu do oka łobuzica wsadziła

Nadrobiłam was troche ...
Sophie pozbierasz sie pomału po kazdej stracie potrzeba czau na zagojenie rany i pustki

Agusia gratulacje wygranej

Dzieciaczki piekne wszystkie,jak ja lubie na zdj patrzyc Albercik dziekuje za zdj dla ciotki

Cos miałam pisac i kurcze wogole zapomniałam nadrobiłam i zapomniałam co miałam napisac