BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 3 miesiąc temu #63173 przez martela89
Nie ja piszę ogólnie,że powinno się wychodzić z takiego założenia,a nie z takiego że rozwód...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #63176 przez alutka1011
Kiedyś oglądałam jakiś program i wg badań co 4 małżeństwo się rozpada-masakra!Tylko gorzej jak na tym dzieci cierpią bo syn tej koleżanki ma 5 lat a byli z sobą 10 :(

14 lata 3 miesiąc temu #63177 przez martela89
Mi też jest najbardziej żal dzieci :(

14 lata 3 miesiąc temu #63222 przez paulina2209
strach się odezwać żeby nikt nie pomyślał że się go czepiam ale realia są takie że ludzie często się rozstają macie racje. moi przyjaciele rozeszli się po paru latach małżeństwa (wielka miłość doskonale się dogadywali) jak mąż pojechał do holandi za pieniędzmi. i to ich zgubiło

14 lata 3 miesiąc temu #63224 przez Goss_
Moja kuzynka ze swoim mezem rozstala się po 12 latach małzenstwa. Ale to nie reguła że sie rozstają po jakims czasie. ja znam malzenstwa ktore sa ze soba 18 a nawet wiecej lat i sa nadal szczęśliwi, nigdzie nie jest idealnie ale zawsze wspolnymi siłami mozna sie starac zeby bylo jak najlepiej. ;) wiadomo nigdzie nie jest cudnie i niektorzy sie rozstaja po jakims czasie ale maja dobry kontakt ze soba. Ja tam na moj zwiazek nie narzekam nie jest idealnie ale nie jest zle ;) najwazniejsze to czuc oparcie w drugiej osobie i milosc :) a dziecko czesto wynagradza wszystkie troski :)

14 lata 3 miesiąc temu #63227 przez mariosponge
alutka1011 napisał:

Mariosponge jak z paleniem dalej palisz?

Ale Ty jesteś złośliwa. Powiedziałam o swoim problemie Ci na gg a Ty to piszesz na forum. Nie nie palę, zresztą zdarzało mi się zapalić tylko jednego tygodniowo. Teraz się ogarnęłam na dobre i dałam sobie spokój z tymi papierosami, z czego jestem bardzo dumna, bo strasznie źle się z tym czułam.

[/url]

14 lata 3 miesiąc temu - 14 lata 3 miesiąc temu #63230 przez paulina2209
widzę że się robi zbyt złośliwie. mam pomysł. wklejamy najnowsze zdjęcia małych kruszyn

i mam pytanie do dziewczyn co już przeszły lub zaczęły ząbkowanie. kiedy się tego spodziewać i jakie są początkowe objawy?

14 lata 3 miesiąc temu #63236 przez Madzia89862
co do zabkowania to zabki moga wychodzic roznie niektorym po 6 lub 9 mies zycia innym po 4 nam wyszly ledwo jak skonczyl Fifi 3 mies.takze w kazdej chwili mozesz sie tego spodziewac:)a o objawach powiem jak u nas bylo,podyzszona temperaturka,spuchniete dziasla,slinotok,paluszki w buzi lub wszyskto inne i kupka luzna

14 lata 3 miesiąc temu #63238 przez paulina2209
my jutro kończymy 3 miesiące i mała strasznie się ślini i nagle zaczęła wkładać wszystko do buzi. a byłam pewna że to za wcześnie. zobaczymy

14 lata 3 miesiąc temu #63240 przez Madzia89862
zazwyczaj przed samym wyrzynaniem sie zabkow jest temp i rozwolnienie

14 lata 3 miesiąc temu #63245 przez mariosponge
O, to może też niedługo będziemy mieli ząbka. Od nocy co założę pieluchę Andrzejkowi, po kilku minutach już jest luźna kupka. Suche pieluchy z kupką wyrzucamy. A dzisiaj mąż zwrócił uwagę, jak Andrzejek leżał na brzuszku, że strasznie się ślini. Normalnie kałuża była pod nim. Do buzi prawie całe rączki wkłada i ssie. Ale nie marudzi i nie ma gorączki.No czekamy co będzie dalej.

[/url]

14 lata 3 miesiąc temu #63247 przez paulina2209
to może coś tam się zaczyna kluć :laugh: mam nadzieję że jeszcze trochę mamy spokojnych nocek

14 lata 3 miesiąc temu #63251 przez mariosponge
haha kto ma ten ma, ja chodzę spać codziennie nad ranem. np dzisiaj o 7 usnęłam, bo moje dziecko jest przestawione i całe dnie śpi, dobudzić się go nie da, a w nocy chce się bawić :D

[/url]

14 lata 3 miesiąc temu #63252 przez paulina2209
mariosponge o rany współczuje ci!!! to ja zaczęłam ostatnio nosem kręcić bo mała zaczęła się budzić raz w nocy. aż mi wstyd

14 lata 3 miesiąc temu #63255 przez mariosponge
już się przyzwyczajam, tylko męczy mnie to że na spacery wychodzimy późno, bo wstajemy ok 14-15. zanim zjemy, ubierzemy się, wyjdziemy, już 16 czy 17 i ciemno.

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka