- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Dziewczyny nie dogryzajcie sobie. Na forum zawsze beda zgrzyty, bo kazdy inaczej patrzy na swiat i normalne, ze czasami bedzie "wrzalo", ale zeby az tak- na tyle stron

No wlasnie violi gdzie Ty jestes, wiem, ze chcesz sie Hania nacieszyc, ale moglabys choc pare zdan do nas napisac- nie badz taka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****

ja tez mam 25lat i odkąd skonczylam LO zaczelam studia wieczorowo i podjelam prace w "Policji"

skonczylam studia zdecydowalismy sie na dzidize dostalam umowe na stale i teraz luzik macierzynski potem wychowawczy i spokojny powrot do pracy ale wiadomo kiedy dziecko zaskakuje to jest inaczej - ja sobie poukladalam wszystko i sie udalo ale nie wszyscy maja tyle szcescia dlatego nie krytykuje!ale rozniez nie wyobrazam soebie byc na utrzymaniu meza i prosic sie o glupie 2zl - koszmar!
ale niegdy w zyciu nawet lekarz by mnie nie namowil zey dac 2-3 miesiecznemu dziecku cos innego niz mleko albo mleko 3,2 - szoooookkkkkkkk!jestem panikara co prawda ale mysle ze to przesada i wiekszosc z was tez tak twierdzi!
nigdy tez bym nie chciala na sile zrobic z dziecka nie wiadomo jakiego doroslego bo kazde rozwija sie w swoim tempie!
i mysle ze zwiazek w ktorym tata jest daleko i widuje sie zadko z dzieckiem zona partnerka to nie to samo co byc ze sobą 24h!moj maz pracuje na 3 zmiany i wkurzam sie jak np. ma pop gdzie caly dzien praktycznie go nie ma!a nie wyobrazam sobie jakby moj maz pracowal zagranica chyba nie dalabym rady jestem za duzy pieszczoch i musze miec moje milosci tuz obok

ja karmilam malego piersia ok 2-3tyg i strasznie zaluje ze tak krotko ale los zdecydowal za mnie - mi tez lecialo z piersi a jak zaczelam sciagac to lecialo 40ml albo 20ml wiec to nie jest regula ze jak kapie z piersi to jest duzo mleka ....
a co do Dawidka to tez bedzie mial w czym wybierać tyle laseczek hihi:P
- martela89
-
- Gość
-
ale rozniez nie wyobrazam soebie byc na utrzymaniu meza i prosic sie o glupie 2zl - koszmar!
Tak dla sprostowania nigdy nie prosiłam się o pieniądze bo mamy z mężem jedno konto,na które przychodzi jego wypłata i kupuję co chcę.
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mariosponge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
Moglabym pracowac najwczesniej od h 19stej. I rozgladam sie za czyms, ale jak narazie ciezko o taka prace. Jednak mam nadzieje, ze wkoncu mi sie uda
ja właśnie też takie pracy potrzebuje. mogła by być nawet od 17. ale nie wiem czy by się opłacało zostawiać dziecko za te marne grosze, bo przecież normalnej pracy w zawodzie po 17 raczej nie znajdę, a taka dorywcza - to jakiś pub czy coś w tym rodzaju, pewnie długo by to musiało trwać, a mąż przecież też w nocy musi się wyspać, więc chyba bez sensu.
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja tez moge wyplacac z konta meza jak chce ale ciesze sie ze mam tez swoje konto i swoje pieniedze na ktore ciezko pracowalam- u mnie to raczej kwestia ambicji i chec niezaleznosci!dzisiaj sa takie czasy ze nigdy nic nie wiadomo - niby wielka milosc a nagle koniec milosci i co zostaje z niczym ... nigdy w zyciu!
- martela89
-
- Gość
-
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
Mariosponge jak z paleniem dalej palisz?
- martela89
-
- Gość
-
- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
broń Boże nie mysl ze ja sie akurat ciebie czepiam pisalam ogolnie ze lubie niezaleznosc i ciesze sie ze udalo mi sie wszystko tak poukladac ze teraz nie musze sie o nic martwić bo wiem jak jest ciezko z praca - dobra praca zwlaszcza kobiecie z dzieckiem!
- martela89
-
- Gość
-

- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
- sunaja21
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
az strach sie bac ... ale martela masz racje jakbsmy mieli tak myslec to po co wogole byc razem... ale niestety takie czasy ...