BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 3 miesiąc temu #62907 przez Emme
martela89 napisał:

Nie pouczałam tylko pisałam co sądzę na ten temat z resztą nie tylko ja.
Pisałam,że kobieta karmiąca piersią wcale nie jest zamknięta w domu.

[/quote]
ja nie napisałam, że jest zamknięta w domu, tylko Ty to tak zinterpretowałaś :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 3 miesiąc temu #62908 przez alutka1011
paulina2209 napisał:

tu nie chodzi o to że wszyscy są przeciwko niej. tylko czasem mam wrażenie że zbyt naiwnie patrzy na świat. i umówmy się że własne doświadczenia różnią się drastycznie od tego jak się patrzy jak robią inni. póki samej się nie przeżyje to nic się nie wie

Dokładnie!

14 lata 3 miesiąc temu #62909 przez Madzia89862
goraco sie widze tu zrobilo:)ja tylko powiem tyle ze pracowac kiedys tak czy siak bedzie trzeba..sielanka nie trwa wiecznie;/

14 lata 3 miesiąc temu #62910 przez mariosponge
paulina2209 napisał:
póki samej się nie przeżyje to nic się nie wie[/quote]

więc po co komuś coś wciskać, skoro i tak to nic nie da. jak przyjdzie czas - przeżyje to na swojej skórze. pozwólmy innym pożyć w naiwności, to przecież takie piękne uczucie :)
bo chodzi o to, że jedni mają łatwe życie, inni - nie bardzo. to nie my decydujemy co komu się należy, więc zostawmy cudze życie innym i zajmijmy się swoim.

[/url]

14 lata 3 miesiąc temu #62911 przez Emme
alutka1011 napisał:

paulina2209 napisał:

tu nie chodzi o to że wszyscy są przeciwko niej. tylko czasem mam wrażenie że zbyt naiwnie patrzy na świat. i umówmy się że własne doświadczenia różnią się drastycznie od tego jak się patrzy jak robią inni. póki samej się nie przeżyje to nic się nie wie

Dokładnie!

jest tu gdzieś przycisk "lubię to"?? :silly:

14 lata 3 miesiąc temu #62912 przez martela89
Ale a nie twierdzę,że mam doświadczenie jeżeli chodzi o pracę,nie mam i mam to gdzieś,bo nie potrzebuję iść do pracy. Wystarczy mi doświadczenie w innych dziedzinach i tyle :)

Szybko musiałam dorosnąć,szybko się wyprowadziłam do narzeczonego,wyszłam za mąż i urodziłam dziecko i jestem z tego zadowolona .

14 lata 3 miesiąc temu #62913 przez sylwus136
Nie wiem czemu się kłócicie.Każdy robi w życiu jak uważa i jak chce.
To że Martela nie pracowała prędzej nie oznacza że jest gorsza.Tak jej się ułożyło w życiu że nie musiała.A i mówienie że jeśli ma się tylko 20 parę lat i małe doswiadczenie to bzdura.Ja mam 21 lat a wiem co to życie.Tez zapierdzielałam w każde wakacje żeby mieć jakąś swoja dodatkową kasę.Chodziłam do mojej mamy do hotelu i robiłam pokoje by mieć coś dla sobie.jesli Martela tak miała zawsze to co chciała to tylko można jej pozazdroscić.Wiadomo że każdy ma swoje zdanie na dany temat ale pisanie typu "dziewczynko" jest chamskie ... to że się ma mniej lat od kogoś innego nie sprawia że jest się gorszym i ma sie jakieś mniejsze doświadcznie i już.
To tyle na ten temat.

14 lata 3 miesiąc temu #62916 przez mariosponge
Emme napisał:

my tu sobie dyskutowałyśmy a martela sama się przyłączyła. poza tym jest powiedzenie "uderz w stół a nożyce się odezwą".

Ale forum chyba jest dla wszystkich? Czy się mylę?
Może ja też nie powinnam się dołączać do Waszych dyskusji? Bo zostanę "nożycami" z przytoczonego wyżej powiedzenia?!

[/url]

14 lata 3 miesiąc temu #62917 przez martela89
Też tak uważam.

14 lata 3 miesiąc temu #62918 przez paulina2209
przecież jej nikt nie mówi że jest gorsza. my też wyrażamy swoje zdanie więc jak to jest? to nam nie wolno pisać co myślimy. i ja raczej nie mogę się czepiać że ktoś ma 20 pare lat bo sama mam 26

14 lata 3 miesiąc temu #62919 przez Madzia89862
oj tam klotnie byly na forum sa i beda:Pale czas obecna zakonczyc chyba:)

14 lata 3 miesiąc temu #62920 przez alutka1011
Tak tylko bezmyślność ludzi mnie rozpier...chodzi mi głównie o wcześniejsze podawanie produktów :ohmy: Sylwuś przeczytałabyś kilka postów to byś zrozumiała

14 lata 3 miesiąc temu #62921 przez mariosponge
Już nie pierwszy raz zauważyłam gorsze traktowanie Marteli przez jej wiek. Ja mam tyle samo i odbieram to tak, jakbyście poniżali mnie. A pisanie o czyimś życiu czy tam podejściu do życia "porażka", to już w ogóle dla mnie przesada. Takie zachowanie to dopiero porażka.

[/url]

14 lata 3 miesiąc temu #62922 przez martela89
To też jest moja sprawa nie każę ci robić tego samego,ja ufam swojemu lekarzowi,a ty swojemu. I nie próbuj wszystkich na forum nastawić przeciwko mnie. Zajmij się swoim życiem i uczeniem chodzenia niespełna 7 mies dziecka.

14 lata 3 miesiąc temu #62924 przez Emme
każdego życie doświadcza, jednych lżej innych nie. są młodzi więc się nauczą życia, a much w nosie też mieć nie można. i każdy ma inny pomysł na życie.
poza tym od marteli też można było usłyszeć niemiłe słowa krytykujące (właściwie głównie mnie- że nie chcę karmić piersią, że jak dziecko to nie studia.., ale ja się nie obrażam, więc i ona ie powinna) na forum się dyskutuje i wymienia poglądy, a jak ktoś chce być głaskany po głowie to nie wiem co mu poradzić.

a co do nożyc to mi chodziło, że dołączyła się do rozmowy tzn, że chciała pogadać na temat

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka