- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- Renia2108
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
Wyjscie to wyjazd.. tu nic nie ma. Moze ja tez kiedys wyjade jak sie uda.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid

A moja jak zawsze rano dosypia jeszcze z 2-3 godz tak jej się odwidziało dzisiaj.
- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.

Reniu wcale najmniej nie wprowadzasz małej z jedzenia, bo ja też niezbyt wprowadzam. Od czasu do czasu jej coś dam, bo narazie wystarcza cycuś no i kaszka bananowa jest jej ulubionym przysmakiem

Martela - sorki, że to powiem, ale uważam, że troszkę przesadzasz z tym jedzeniem dla małej - a potem czopki musisz dawać - moim zdaniem trochę to głupie. No i też trochę koloryzujesz, bo jak można dać jogurt z otrębami czy z czymkolwiek do gryzienia

A my w poniedziałek mamy jechać na 5 dni do Białki Tatrzańskiej na zimowy wypoczynek. Tak bardzo się ciesyłam na ten wyjazd a właśnie mi mąż zadzwonił, że jakiś pracownik przyniósł mu L-4 i chyba w takim wypadku nie dostanie urlopu

- sloneczko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid

Ja też jestem tego zdania co Gosia lepiej poczekać z dawaniem wcześniej produktów bo to dziecku napewno nie pomoże a tylko zaszkodzi!No ale każdy robi jak uważa!
No złe wiadomości wczoraj tata podobno już był na naradzie rodzinnej z wujkami i ciotkami co do pogrzebu(w razie czego) a ja pewnie nie pójdę bo nie będe miała z kim dziecka zostawić

A tak ostatnio Maja śpi(przekręca się w nocy)
- martela89
-
Autor
- Gość
-
Martela - sorki, że to powiem, ale uważam, że troszkę przesadzasz z tym jedzeniem dla małej - a potem czopki musisz dawać - moim zdaniem trochę to głupie. No i też trochę koloryzujesz, bo jak można dać jogurt z otrębami czy z czymkolwiek do gryzienia
Sorki nie obraź się za szczerość.
A widziałaś Ty kiedyś otręby do gryzienia? To nie orzech tylko coś takiego jak zmielone płatki owsiane.I po tych trębach moje dziecko robi samo kupki.
A co do podawania różnego jedzenia to jak byś nie zauważyła to daję dziecku produkty które rozluźniają kupkę a nie odwrotnie. I radzę czytać uważniej bo napisałam że unikam produktów po których muszę podawać czopki-banany,ryż,marchewka.
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
- poziomka32
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- 12.10.2010 narodziny mojego Antosia...

A ja wracam do pracy 27 kwietnia. Mam już opiekunkę i 7zł na godzinę bierze - wyliczyłam że jakieś 1300zł muszę jej dać....trochę duuuużo ale cóż zrobić!! Trzeba wracać...narazie nie wyobrażam sobie zostawienia mojego Tośka!!!!!!!! Na 9 godzin!! Jak ja to przeżyję????? Sama nie wiem będę w pracy buczeć pewnie po kątach....

- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.

Martela nie chciałam być złośliwa a Ty najwyraźniej jesteś!!!! Sama pisałaś o czopkach, że jej musisz dawać itd Nie pomyślałaś, że to po tym może być???!!! Ja też nie widzialam płynnych otrąb!!! I to wszystko w tym temacie co miałam do powiedzenia!!! Każdy robi jak uważa!!!!
Poziomka ja też wracam do pracy od 7 marca i jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. To będzie ciężki okres szczególnie na początku!!! Mi z małą zostanie bardzo dobra znajoma - mama mojej szwagierki. Na szczęście aż tyle mnie to nie będzie kosztowało. Strasznie drogo te 1300zł. Jakbym tyle musiała zapłacić to w moim przypadku nie opłacałoby mi się wracać do pracy.
- poziomka32
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- 12.10.2010 narodziny mojego Antosia...

- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid
- martela89
-
Autor
- Gość
-
Już napisałam po czym mojemu dziecku musiałam dawać czopki. Bo po tym co ja jej daje nie ma problemów z kupką przeczytaj uważnie.
A złośliwa nie jestem uwierz mi-jeszcze nie jestem.
Po prostu nie trzęsę się nad swoim dzieckiem jak nad jajkiem-moja mama wychowała dwoje dzieci ,a babcia troje i wszyscy są zdrowi i żyją do tej pory ,a też dostawali wcześnie jedzenie.
Z resztą moja pediatra kazała mi podawać córce powoli już wszystko, bo powiedziała że dzieci nie są upośledzone żeby nie można było im dać rosołu,pomidorówki czy sosu.
A otręby to mają konsystencję troszkę grubszą niż kaszka-chyba w taki razie ich też nie można podawać dzieciom.
- martela89
-
Autor
- Gość
-
Poczytajcie sobie co rozluźnia stolec,a co nie a następnie się wypowiadajcie

Bo kluska z SOSEM czy otręby rozluźniają.
- alutka1011
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Maja i Dawid