BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 6 miesiąc temu #191157 przez MoNiaaa
ja bym radzila kupic rowerek juz po zimie bo teraz i tak juz dlugo sie nie bedzie korzystac a przez zime tylko miejsce bedzie zajmowal.Julka na urodziny dostala rowerek ale w sumie tylko 1 raz na nim byla bo on jest u mojej mamy bo wlasnie nie mam go teraz gdzie trzymac :( my mamy taki zwykly na 3 kolach z raczka do prowadzenia ale bez tych wszystkich baldachimow i muzyczek taki najzwyklejszy z pasami mysle ze na takim dluzej pojezdzi w sumie teraz troszku na nia duzy ale za rok bedzie w sam raz

a oto nasz rowerek

http

]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #191206 przez Gosiaczek31
Dzięki za rady. Kuba dostał na roczek kasę od babci właśnie na rowerek. I głupio mi trochę że z tym zwlekam ale Monia masz rację, teraz będzie tylko zabierał miejsce.

Chyba się zaraziłam od Kuby. Od rana boli mnie głowa i cieknie mi z nosa. Najgorsze, że Kuba cały czas marudzi. Nie wiem czy to przez te zęby czy katar.

Wyjęłam mu szczebelki z łóżeczka i fajnie sobie już sam wchodzi i wychodzi :side: Nie mogę wyjść z podziwu jaki się zrobił samodzielny :woohoo:
Teraz śpi więc zabieram sie za sprzątanie i prasowanie :dry:
Miłego dnia mamusie :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #191561 przez paulinkaaa2202
My od wczoraj zmagamy się z biegunką kupki są po 8-9 razy dziennie masakra...
Dałam Judycie jagody później dostałam lekarstwo miejmy nadzieję że przejdzie
buziaki

13 lata 6 miesiąc temu #191684 przez Edyta
Hej Mamusie :) dopiero teraz sie ogarnelam i wchodze pochwalic sie ze juz urodzilam 26.08.2011 :) o 8.47 :) przez cc bylo fajnie milo i sladu po cc juz nie widac slicznie tu po za krajem zszywaja :) jestm zadowolona corcia zdrowa dostala 10 - punktow jedno co mnie martwi to to ze gaworzy przez sen czy to normalne moze wiecie jako doscwiatczone Mamusie :) a ty dodjae fotke Mojej Silvi :) pozdrawiam
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #191685 przez Edyta
i jeszcze jedna focie :silly:
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191953 przez MoNiaaa
Edytko super ze wpadlas i do nas podzielic sie wspaniala nowina:) ogromnie ci gratuluje pieknej corci:* a chyba duza bynajmniej na 2 zdjeciu wyglada na strasznie dluuga :P

JUlka nie gaworzyla prezz sen ale nie sadze zeby to cos zlego moze po prostu cos sie jej sni a kiedys bedziesz miala gadule :P buziaczki dla was :kiss: :kiss:

my juz po szczepieniu rzeczywiscie teraz bylo to bezplatne a ja bylam swiecie przekonana ze to platne :huh: ale ze mnie ciemnota :P
Julka plakala troszke i wogole chyba od poczatku czula ze cos sie swieci bo jak zawsze do wszystkich sie smieje macha i zaczepia to byla taka powazna... pielegniarka wlasnie mowila ze moze goraczka wystapic nawet po 5 dobie troche sie boje ale mam nadzieje ze bedzie OK
Jula wazy 10,5 a zawsze jak ja w domu wazylam to wychodzilo ze ponad 11 :blink:

mnie tez jakies chorubsko bierze od 2 dni kiepsko sie czuje i mam strasznie migdalka powiekszonego ze sliny nie moge przelknac do tego Jula daje popalic;/ dzis niby spala do 5 u siebie w pokoiku ale chyba z 10 razy do niej wstawalam :ohmy: do tego mi tez sie zle spalo przez to przeziebienie i co ja zasnelam to ona sie budzila;/ lekarka powiedziala nam wczoraj ze ida jej z tylu zabki wiec pewnie to nie koniec tych nocnych pobudek :angry:

za to dzis kolejny zabek sie pokazal dolna prawa dwojeczka-Julka ma juz 8 zabkow :lol:

http

]

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191976 przez paulinkaaa2202
A to biegająca Judysia ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #191994 przez MoNiaaa
slicznie :) jak te nasze dzieciaczki szybko urosly :P sa takie samodzielne niesamowite :)

http

]

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #191996 przez monami
hej wszystkim,

Zuzia udoskonaliła swoje chodzenie i biega lol...szalona moja mała. Właśnie śpi..dlatego mam czas, żeby zerknąć co u Was :)

W temacie rowerków..
Zuzia dostała od chrzestnych na roczek taki rowerek:

jest super :) Zuzia go uwielbia :)
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #192247 przez Edyta
monami :) obiecalam to wpadlam no moja corcia nie wiem ile teraz mierzy ale moze byc i dluga po Tatusiu jak sie rodzila to mial tylko 49cm 19 wrzesnia idziemy na kontrol to sie dowiem ile wazy i mierzy :) Paulinkaa sliczna Judytka pozdrawiam was dziewczyny... :)

13 lata 6 miesiąc temu #193207 przez MoNiaaa
monami sliczny ten rowerek :)

ja znalazlam prace ale taka tymczasowa narazie do konca miesiaca chcialabym zeby pozniej sie to przedluzylo choc szczerze mowiac juz sie boje jak to bedzie sie rozstac z Julka :(

za to pogoda u nas ostatnio dopisuje i wykorzystujemy jeszcze ostatnie chwile w parku :) Julka szaleje po calym placu zabaw i nie idzie nadazyc za nia najchetniej to by sie wspinala wszedzie gdzie sie da :side: oj za rok to sie bedzie dzialo w lecie pewnie mala lobuziara z niej bedzie :)

http

]

13 lata 6 miesiąc temu #193283 przez asia26
Moniu ja wspolczuje Ci rozstania bo wiem co dzieje sie codzien w moim domu :( duzo sily i wytrwalosci zycze :* a my 2 dzien bez piersi :D

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #194037 przez MoNiaaa
my dzis karmilysmy golebie a wlasciwie probowalismy i w rezultacie karmilismy...Julke :side: do dostala chlebek zeby rzucic to pakowala go do buzi hehe

u nas ostatnie dni ciepla chyba bo juz takim chlodem powiewa :( a szkoda bo fajnie wyskoczyc do parku i na plac zabaw

a tu Julka karmiaca sie :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #194142 przez asia26
Fajna z Niej laleczka :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #196234 przez MoNiaaa
no zebym ja musiala naszego watku szukac na 3 str to nie do pomyslenia :ohmy: :ohmy: co tu taka cisza??

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka