- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
dzieki Bogu nic sie nie stalo :* a jak w pracy Moniczko?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a w pracy OK szybko zlecialo nawet szkoda tylko ze to nie na stale liczylam ze zadzwonia zebym jeszcze w tyg przyszla ale narazie cisza ide jeszcze w ten weekend i na tym chyba bedzie koniec

u nas sie tak pogoda popsula zimno ze nawet sie z domu nie chce wychodzic

- asia26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
Trochę długo mnie tu nie było, ale jak widzę do poczytania mam niewiele

U nas wszystko w porządku. Po powrocie z wakacji Maja miała kaszelek dość brzydki, ale oskrzela i płuca czyste, więc to poprostu przez zmianę klimatu. Mamy kolejne ząbki

Monia trzymam kciukasy za nową pracę!!! Pewnie będzie to praca na zmiany.
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jak nie pracowalam to nie raz slyszalam komentarze delikatmne ze moze bym sie wybrala do pracy a teraz jak znalazlam to moja tesciowa zaczela komentowac ze taka praca to do dupy ze po co wogole isc ze za malo placa itp a co najgorsze to sie okazalo ze ona mi z Julka nie zostanie a na nia liczylam bo moja mama za pol miesiaca jedzie za granice i nie mam nikogo innego ;/;/;/ jutro ide sie o zlobek pytac ale podobno ciezko o miejsca i bede wtedy chyba m,usiala zrezygnowac!!!!! na nikogo nier moge liczyc i wszystko co ja robie to jest zle mam juz dosc i sama nie wiem co ja mam robic ????? tez teraz nie moge zrezygnowac i do poki moja mama jest to zostane zeby chociaz mieli kogo znalesc na moje miejsce ale tez czuje sie ze to jest hamskie dopiero co dostalam prace i juz musze zrezygnowac...
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja od poniedzialku sie urolpuje przez najblizsze 4tyg:) ale nauka sie zaczela masakra Maja mi nie pozwala na nic tylko chce siedziec ze mna i sie wyglupiac i do tego tak balagani ze nie nadazam sprzatac
- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Iwka to urlopuj się i za dużo się nie ucz! Odpoczywaj

Moja Maja też by tylko ma kolanach siedziała u mamusi i sprzątanie mam nonstop tak rozrabia.

Ale tak śmiesznie teraz się zachowuje hehe śmieszna jej w ogóle tak super zaczyna gadać, że czasem się uśmiejemy z mężem do łez.

A jutro idziemy na roczek do córeczki mojej siostry. Mój mąż jest chrzestnym i kombinowaliśmy co by na prezent dać zamiast kasiorki i wiecie co wymyśliłam: wykupiłam jej sesję roczkową u fotografa z portretem i albumem. Co myślicie?
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Gosiu dla mnie super pomysł i na pewno się spodoba taka sesja jest na całe życie

Monia tak to już jest Mama nie pracuję siedzi w domu z dzieckiem to źle chcę iść do pracy też źle ludziom nie dogodzisz. Tak jak mojemu M wcześniej się umawialiśmy że mała skończy rok i pójdę do pracy. ALe w tym momencie to niemożliwe. Jak się kłócimy to cały czas mi wypomina że miałam iść do pracy, że wymyślam wymówki że pracy nie szukam a ja tłumaczę jak do ściany jak mam szukać pracy i do niej iść jak nie mam z kim zostawić Judyty żłobki prywatne są za drogie a ten muł nie rozumie...
U nas w środę w Lidlu byłą wyprzedaż artykułów przemysłowych co im pozostawało. Wiecie jakie fajne rzeczy pokupowałam Judycie spodnie dresowe, jeansy po 2zł, dwie pary skarpetek, rajstopki po 2zł, bluzy, polarki za 5zł, szlafrok na któy polowałam za 7zł itp obkupiłam moje dziecko i jestem zadowolona

Mojemy też kupiłam skarpetki, t-shirt, takie polówki za 5zł

Oczywiście jak zawsze nic sobie nie kupiłam

My walczymy od jakiegoś czasu z biegunką trwała 4-5 dni przeszło minęły 3 dni i znowu to samo ale już lepiej na szczęście nie wiem skąd się to wzięło byłam u lekarza też nic konkretnego nie powiedziała może od zębów, może jakiś wirus, bakteria itp
Buziaki dla wszystkich :*
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja ostatnio kupilam w ikei rame na zdjecia z gotowa wkladka na 15 zdjec i zrobilam zdjecia od narodzin do teraz z kazdego miesaca wlocznie ze chrztem swietami i roczkim super to wyszlo zrobie fotke to wrzuce wam pokazac:)
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia

a tak z ciekawości ile dałaś za tą ramkę?
szkoda że ikea jest tak daleko od nas
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja wlasnie zalatwiam zlobek musze tylko pieczatki z pracy zalatwic ze oboje pracujemy i moze sie uda niby nie ma miejsc ale dyrektorka powiedziala ze jak szybko zloze to cos pomyslimy

wczoraj wieczorem Julka jakis strasznych bolesci brzuszka dostala taks ie strasznie przestraszylam bo ona plakala przerazliwie i tak moco mnie za szyje trzymala ale na szczescie po espumisanie jej przeszlo praktycznie od razu uff
iwka super ramka a jakies wielkosci zdjecia??10x15 czy mniejsze?
teraz jakis zakrecony czas mam bo w tesco jeszce w ten weekend bede pracowac na tych slodyczach co wam pisalam (chcialam zrezygnowaC a mnie teraz strasza ze bede kare placic choc umowy nie podpisalam wiec juz pojde) i jesczze sie dostalam do komisji na wybory i jeszcze jakies spotkania sa i tak wszystko na arz sie dzieje jak nie bylo pracy to nie bylo a jak jest to w kilku miejscach na raz...super bo kasa wpadnie ale malo teraz z Julka spedzam czasu a z mezem to juz wogole prawie sie nie bede widziec

- Gosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
1.Sesja
2.Album z 12 pozycjami
3.Portret 30x40 czy jakoś tak
4.Wszystkie zdjęcia z sesji na CD
5.Dojazd do domu klienta jeśli ktoś chce taką sesję mieć w domku
Kurcze Paulinko Ty to masz szczęście na takie super okazje! Też jakbym kiedyś trafiła to obkupię małą.