BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #989583 przez zoi
malutka ja nic nie podnosiłam, ale leżałam jeszcze trochę, widać wystarczy. Stwierdziłam, że nie ma co kolegom za bardzo pomagać :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #989633 przez martyna_z
Natkka mam EM50 z tym że przez pierwsze dwa tygodnie mam brać po pół tabletki. Później przez dwa tygodnie całą i zrobić TSH. Dobrze że się uspokoiłaś :)
Ja do ginekologa chodziłam na NFZ w różne miejsca. Niektóre nawet dość daleko od miejsca mojego zameldowania ;-)

10 lata 4 miesiąc temu #989685 przez Helena16
hej'
Posłuchałam rad i założyłam sobie dziś zeszyt w którym wklejam testy owulacyjne i mam zamiar zapisywać temperaturę i różne inne obserwacje.
w tajemnicy wam powiem że od jutra zaczynam biegać hihi (kto ze mną?) Niezbyt się na tym znam więc ściągnęłam sobie taki 6 tygodniowy plan treningów, dzięki któremu powinnam po tych 6 tygodniach biec nieprzerwanie przez 30 min. Oto link do planu bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1 zapraszam jak ktoś chętny. Jutro zaczyna się nowy miesiąc to dobra okazja żeby zacząć!

10 lata 4 miesiąc temu #989694 przez malutkamilka
Ja na szybko bo zmęczona jestem i śpiąca. Beta z 24 dnia cyklu 36,73

10 lata 4 miesiąc temu #989708 przez natkka
Malutkamilka gratulacje :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #989723 przez aggi
Witam :-)

Pytanie organizacyjne ;) która kiedy testuje, a zafaslkowane kiedy wizyty u gin???:-)

helena fajnie że postanowilas głębiej zbadać swój organizm , to napewno ci wiele pomoże.

malutkamilka to trzymam kciuki by beta rosła ksiazkowo :-)

asiaaa ? milunia?? pati?? natbJak tam?

10 lata 4 miesiąc temu #989731 przez natkka
agii - ja mam wizytę dzisiaj na 18.40 mam nadzieję, że będzie coś już widać :) zapisałam się też do gin na nfz na 20 lipca. Wydaje mi się, że zaczęły się u mnie mdłości. Tzn jest mi niedobrze, ale nie wiem czy właśnie tak to ma wyglądać, bo nie jest to jakoś bardzo dokuczliwe :) agii @ już poszła, kiedy testujesz owu?

10 lata 4 miesiąc temu #989735 przez Pinezka
Kamilka - gratulacje :)

Helena - ja troche biegam, choc ostatnio przez upaly jakos mnie do tego nie ciagnie ;)

No wlasnie, co u reszty dziewczyn?

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #989737 przez aggi
natka a suwaczek gdzie masz fasolkowy? :D :-) ja w mdlosciach nie pomogę bo nie miałam ;) to zaciskam kciuki za wizytę :-) który tc masz? U mnie jeszcze @ hula pewnie do jutra lub pojutrze ;) a testować zacznę dopiero koło 17dc czyli gdzieś 12 lipiec

pinezka jak tam junior??? :-) jaka pogoda u was??

10 lata 4 miesiąc temu #989738 przez zancik
Malutkamilka Gratki :) :kiss:

Natkka ja miałam mdłości i wymioty tylko rano jak wstałam także nie było jakoś drastycznie ;) ;) daj znać po wizycie :)

Aggi no to już nie długo testowanko :) U mnie wizyta 9 lipca już nie moge się doczekać mam nadzieje,że będą dobre wieści i mała zrobi nam prezent ;)

U mnie dziś duszno jak cholerka w ogóle to ledwo zjadłam rano bułkę a byłam taka głodna.Pozmywałam zaraz biore się za zamiatanie i może uda mi się umyc podłogi ;)

10 lata 4 miesiąc temu #989742 przez natkka
aggi nie ma suwaczka bo nie chce zapeszać, wstawię jak będę coś wiedzieć, może dzisiaj, a u mnie to 5t5d :) tak jak mówie te mdłości nie są aż takie straszne więc jakoś nie narzekam za bardzo :)

10 lata 4 miesiąc temu #989769 przez Miluniaa
Malutkamilka gratulacje! :)
natka to zaczynasz z mdlosciami ;pale pociesze cie moj lekarz powiedzial, ze jak sa mdlosci to dobry znak, ze dzidzia daje znac ze ma sie dobrze :):):) ja mam nadzieje, ze jestem przy finiszu z tym, bo mam 10 przelomowy tydzien i najbadziej nasilone boje sie cokolwiek wachac ...
aggi dziekuje ze pytasz ja ostatnio mniej sie udzielalam przez samopoczucie ;p nie dosc ze sikam co 5 minut to jeszcze mdlosci ;p;p

10 lata 4 miesiąc temu #989798 przez aggi
natka ja też byłam w 5t5d:-) był sam pecherzyk, myślę że u ciebie będzie tak samo :-) trzymam kciuki :-)

10 lata 4 miesiąc temu #989802 przez Nefri
Natkka to jeszcze wczesna ciąża, więc i mdłości niezbyt dokuczliwe, może się rozkręcą a może nie. Życzę Ci, żebyś jednak je łagodnie przeszła, bo to nic przyjemnego i wcale nie jest tak, że jak ich nie ma, to co jest nie tak z dzidzią, bo ja z Tymkiem nie miałam i było wszystko dobrze. Teraz mam i pomimo, że to już 15 tydzień to niestety ciągle jednak mnie męczą, może nie tak często, ale np. wczoraj byłam na placyku z małym, było ciepło bardzo a on chciał się ciągle huśtać na huśtawce na pełnym slońcu i zrobiło mi się tak niedobrze, że musiałam wymiotować za ogrodzenie placu zabaw... masakra

Aggi ja wizytę mam 9 lipca, jak Zancik, ale nie wiem czy będę miała usg czy tylko badanie

Malutkamilka gratulacje!!! będziesz powtarzać betę?

10 lata 4 miesiąc temu #989803 przez natB
Ja Was na bieżąco wieczorami staram się podczytywać :* Aggi dzięki za wywołanie :)...

Jesteśmy na Słowacji cały czas, wracamy w piątek wieczorem.. także skrobnę więcej w sobotę :)

malutka gratki przeogromne :D

nattka 3mam kciuki i dziś obowiązkowo suwaczek ustawiaj!

a gdzie Patikierc? hmm....

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka