BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #1009540 przez paula123
Bylam przed chwilka na becie o 17 wynik po drodze do domku kupilam jeszcze jeden test i znowu to samo oczywiscie innej firmy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #1009543 przez paula123
Dziewczynki bylam dzis przed chwilka na becie o 17 wynik po drodze do domku kupilam test innej firmy i to samo
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #1009546 przez paula123
Tak wygladaja dwa moje dzisiejsze testy 3 dni temu jeszcze nie bulo widac nawet cienia byl negatyw a dzis juz sama nie wiem czekam do 17 ;)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #1009547 przez aggi
paula coś tam widać, jeśli jesteś przed terminem @ i wyszła bladzinka to po cichu myślę że można gratulować :) beta wszystko wyjaśni :) koniecznie nam potem napisz jaki wynik :) !! zaciskam kciuki !!

ziaa u mojego gina się nie da wypisać z wizyt bo on na wizyty nie zapisuje :P po prostu przyjmuje w danych godzinach u siebie i się przychodzi. Ewentualnie vipy - czyt ja :whistle: - mogą sobie zadzwonić do niego na prywatny numer i spytać kiedy opłaca się przyjść :) mi np zawsze mówi żebym przyszła 10 min przed zakończeniem jego przyjmowania - wtedy na 100% już jest pusto lub ostatnia babka w gabinecie :)

10 lata 11 miesiąc temu #1009550 przez paula123
Tak jestem 3 dni przed@ oczywiscie napisze ! ;)

10 lata 11 miesiąc temu #1009551 przez aggi
paula trzymam mocno kciuki :) bo jest za co :)

10 lata 11 miesiąc temu #1009553 przez paula123
Dziekuje jestescie kochane ;)

10 lata 11 miesiąc temu #1009554 przez aggi
Nie ma za co ;) poprawiłaś mi humor :-) dzięki!

10 lata 11 miesiąc temu #1009557 przez natB
Paula ja tam gratuluję :D ciąża jak ta lala malowana :D hehe... SUPER :D kolejna dała nadzieję no i zarażaj zarażaj hehehe :)

U nas też pogoda paskudna, ja nie mam czapki dla Włada no i się kisimy :P położyłam na razie go spać, dalej mi charczy XD co mi się dalej mega nie podoba :/
W dodatku mąż mnie dziś rana wkurzył i moja szanowna Babcia, która zarzuca mnie telefonami od 7 rano!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
MOŻNA :blink: :blink: :blink: :angry: :angry: :angry: w dodatku mieliśmy kontrolę z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
euh także dzień "super"...

Co do pazurków, aż wstyd się przyznać, ale tylko kosmetyczka mi pomoże i jej doklejane cuda haha :P bo ja swoich jako tako nie mam :P :P :P

ziaa

10 lata 11 miesiąc temu #1009562 przez Sandruska1995
Tak czułam , że się posypią teraz pozytywy :woohoo:

Paula To czekamy na bete i po cichu Gratuluję :kiss: :)

A ja chora znów :sick: Oby chłopaki się tylko nie pozarażali :pinch:

Idę po małego, leki i do łóżka . ;)

10 lata 11 miesiąc temu #1009568 przez aggi
nat to u was kiepski dzień ..

U nas pogoda taka że za bardzo optymizmem to ona nie napawa

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #1009569 przez ziaa
To chodźcie do Poznania :D Mi słońce grzeje w plecy przez szybę i jest całkiem miło :) Ale sennie, więc chyba taki dzień niestety :)
NatB tak jak piszesz, pokarało mnie za dwa miesiące na raz ;) Ale jestem miło @ zaskoczona, bo myślałam, ze będzie jeszcze podwójny ból, a w tej kwestii jest łaskawa ;)

Nie no Paula jak tu te stare wyjadaczki już gratulują to ja też oprócz kciuków dorzucę ciche gratulacje :D I oczywiście: pozytywnie zazdroszczę, i to nawet bardzo :D

Pumcia, Chudzinka Nie wiem która to Pani, ale tej z miejscowości na K. bardzo dziękuję za testy! tej drugiej też bardzo dziękuję oczywiście, tylko na razie te dojechały ;p :D :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #1009573 przez paula123
Dziekuje Wam bardzo kobietki jestescie wspaniale to moj poerwszy cykl staran nie nastawiam sie ale w glebi sie ciesze ze udalo sie tak szybko jestem taka szczesliwa ! ;) byleby wszystko bylo okej bo cos mnie brzuszek boli takie dziwne skurcze jak przed @. Powiem wam ze udalo mi sie chyba dzieki testom owulacyjnym serio ! wiedzialam kiedy co i jak mam nadzieje ze ta slaba kreska to nie jakas slaba ciaza tylko wczesna ciaza o 17 wam napisze ;*

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #1009577 przez brown24
Ziaaa zazdro słońca, u nas leje i 9 stopni.. chyba czas nadrobić seriale :P
A ja sie pochwaliłam za szybko, dalej mi "jeździ " po żołądku i w krzyżu łupie, to chyba starość :laugh:
Sandruska zdrówka ;)
Nat mam nadzieje że reszta dnia upłynie Wam lepiej i że babcia nie będzie już nękać ;)
A to tak dla rozweselenia dnia :P
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #1009578 przez miśka23
Paula ja też po cichu gratuluję. Jak zaszłam w ciąże przez pierwsze ok 2 tygodnie też bolało mnie podbrzusze jak na @. Ale to podobno normalne bo macica się powiększa.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka