BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #1014144 przez Miluniaa
brown męża nie zatruj :laugh: :laugh: :laugh:
Pumcia co tam dzisiaj porabiasz w tej naszej małej stolycy :P do sowy na ciacho nawet nie mozesz isc :evil:
Umowilam sie na wizyte 7 grudnia :) Jak masz jakies pytania i zapomnisz na swojej wizycie to mow ;p Ja mam zamiar z nim teraz konkretny wywiad zrobić :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1014145 przez Miluniaa
up

10 lata 10 miesiąc temu #1014156 przez Pumcia
Magmus - jak gołąbki męża ? zjadliwe ? czy odfrunęły do kosza :woohoo: ciastek jest Ziajka - nie wiem czy będzie taka dobra i się z Tobą podzieli :whistle: :evil:

Brown nie mogę wejść na stronę która mi podałaś -a chciałam zobaczyć co to takiego ;/ ostatecznei chyba zdecyduję się na Palmers. Moja siostra z Angli sobie przywiozła i chwali, poczytałam trochę opinii i sporo dziewczyn tego używa zwłąszcza że zawiera olekej kokosowy i masło shea razem :P Brown nie przejmuj się chwilowo się pokruszą ale wszystkie wrócą jak będą sie starać o kolejnego Croopka :woohoo:

zoi - GRATKI :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: SUPER ŻE SIĘ UDAŁO :evil: :evil: DBAJ O SIEBIE :kiss:

aGGI - pierwsze słysze, żeby nie jesć - zawsze mi się wydawało, ze trzeba to popchnąć :evil:

Milunia - byłam u rodziców, mały zjazd rodzinny dopiero wróciłam :silly: do Sowy zajdę - mam sprawę niecierpiąco zwłoki do załątwienia w galerii więc na bank wstąpie :) tylko dylemat mam taki co tym razem jak już chyba wszystko próbowałam :whistle: ooooo na 7.12 masz :silly: na pewno się do Ciebie zgłoszę jak o czymś zapomne :P i masz mu zamiar powiedzieć, że ciąze chcesz u niego prowadzić czy jeszcze będziesz chciała kogoś innego porównać z kliniki ?
Podziękowania: zoi

10 lata 10 miesiąc temu #1014158 przez Miluniaa
Pumcia ja mam Palmers i bardzo go lubie nie zostawia na skorze tlustej warstwy, super sie wchlania :) I jak na razie (odpukać) nic mi sie nie pojawiło :) Jedynie co jak zaczelam uzywać to zapach jakis taki chemiczno czekoladowy mi przeszkadzał, a teraz juz sie przyzwyczaiłam.
Co do doktora to po 30 tyg juz trzeba wybrać, a nie sprawdzać i on ma juz prowadzić do konca :) Ja już sprawdzać nie bede tym bardziej, że mój gin któremu bardzo ufam dał mi do zrozumienia żeby wybrać jego ;)

10 lata 10 miesiąc temu #1014159 przez Pumcia
Milunia - no i ja Ci dałam do zrozumienia, żeby wybrać jego :woohoo: myślę, że będziesz zadowolona :) a idziesz z mężem ? aaaaaaa kolo kliniki jest fajny sklep z ciuchami ciązowymi :whistle:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sklep takiej młodej laski, na fejsi też ma swoją stronę, chociaz ja nie mam fejsa ale mówiła, że można tam zaglądać :lol: a Palmers kupię jutro. Ale ten balsam z pompką masz czy masło takie w słoiku ?

10 lata 10 miesiąc temu #1014160 przez Miluniaa
No Pumcia Twoj głos najwiecej sie liczył :silly:
Ja mam z pompką :)
A co do ciuchów to w sumie nie wiem czy mi sie już oplaci kupować ciążówki :D planuje po ciązy zrobić wietrzenie szafy wywalić wszystko i kupić nowe ubrania ;) Ja jak dłuzej w czyms pochodze to mi sie brzydkie i niemodne wydaje ;p;p

10 lata 10 miesiąc temu #1014163 przez Pumcia
He he niby tak ale ja rok temu jak w góry jechałam to szukałam ocieplanych na polarku legginsów i żeby miały wyzszy stan lub na brzuch bo często przeziebiałam pęcherz lub nerki i nie mogłam nigdzie znaleść. Dlatego dresy i leginsy to wzięłam jak tylko zobaczyłam że ma takie które przydadzą mi się za rok :woohoo:
Zdziwiłabym się żebyś mnie nie posłuchała - za naganianie pacjentek mam u niego zniżki :evil:

ZART of cors :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #1014164 przez Miluniaa
Chyba nazwe pomieszałaś nie ma na fb nic takiego :lol: :lol: :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #1014168 przez Pumcia
a właśnie, że jest :woohoo:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #1014170 przez aggi
Kobietki miłego wieczoru, ja ponadrabiam jutro przy kawce :-) teraz czas na romantiko wieczor z mężem przy winku własnej roboty :-) :evil:
Podziękowania: Pumcia

10 lata 10 miesiąc temu #1014173 przez Pumcia
oj tak Aggi - stosunkowo udanego wieczoru Ci życzę :D o teraz przynajmniej będzie wiadomo od czego kac :evil: nie od siedzenia ? :whistle: :woohoo: i smacznego kakaa rano :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1014177 przez Pumcia

:woohoo: :evil: Aggi jutro :evil: :woohoo:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #1014179 przez Miluniaa
O widzisz, a ja szukałam i nie znalazłam :D :lol:
Ale kochana ceny to tam tez sa niezłe ;/ dla mnie zwykla bluzeczka za 89 zl która założę zapewne przez 2 mies kilka razy to za dużo za 40 jeszcze bym mogła ;)
Wszystko z napisem ciązowe lub ślubne jest 2x droższe ... Przerabiałam już też to przed ślubem :S
Jednak moje jeansy ciazowe z h&m muszą starczyć ;p leginsy ciążowe mam jedne ale zwykle nosze zwykle biodrowki jakos wygodniejsze :) A te ciazowe kupilam na allegro i jakies takie nie za fajne sa ;/

10 lata 10 miesiąc temu #1014181 przez Pumcia
Ja u niej dresy i leginsy tylko kupiłam, bo bluzki tez uważam, ze drogie :) sukienki niektóre ma fajne ale ceny mega ! wiesz, drogi lokal pewnie :woohoo: do H&M tez sie wybiore bo dopiero wczoraj się dowiedziałam, ze tam odziez ciązowa jest. W Alfie i Białej jest tylko ?

A nie odpowiedziałaś mi . . . idziesz z mężem ? ja między swietami swojego wezme na Usg dopiero :)

10 lata 10 miesiąc temu #1014182 przez Miluniaa
Tak chyba tylko tam ;)
Ja chodze od początku z mężem jak tylko zaczeło być usg przez brzuch :) Bierz swojego mowie Ci :) Moj jak wyszedl po 1 usg byl w szoku bo stwierdzil, ze myslal ze nic tam nie bedzie widzial, a zobaczył małego ludzika :woohoo: opowiadal to chyba wszystkim :whistle:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka