BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 5 miesiąc temu #1013908 przez Pumcia
Milunia ja smaruję brzuch kremem nivea po kąpieli. To nie jest jakaś duża wysypka tylko strasznie swedzi, nie raz jak to rozdrapie to mam czerwone boczki :whistle: :whistle: Czasem tez swędzą mnie ręce i nogi. Kurde no, że nie zaswedziało mnie nic na wizycie :silly: . . . zapytała bym i miałabym z głowy :whistle: Gamoń !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1013909 przez Pumcia
up

9 lata 5 miesiąc temu #1013912 przez niagara
Hej :)
Ziaa przykro, liczyłam że teraz Wam się uda, ale jeszcze jest nadzieja ;) A jak nie ten to następny cykl napewno! :)
Aggi może jeszcze nic straconego? :whistle: zamiast tu pisać, działajcie :evil:
Sandruśka w końcu się uda, uszy do góry! :)
Pumcia a może proszek do prania Cię uczula? Albo płyn do płuknia?

A wiecie, że ja nie przepadam za jajkami ;) Pastę lubię (choć wolę z łososia :) ), czy jajko na miękko, ale jajecznica blee :sick:

9 lata 5 miesiąc temu #1013918 przez brown24
Pumcia a może krem nivea Cie uczula? Zawiera kilka składników imitujacych zapachy, które mogą być potencjalnym alergenem. Ja radzilabym Ci kupuc maslo shea lub naturalny olejek kokosowy i tym nawilzac ciało w czasie ciąży.Większość drogeryjnych kosmetyków to niezły syf..

9 lata 5 miesiąc temu #1013919 przez Sandruska1995
Dziecko mi się rozchorowalo całkiem :(

9 lata 5 miesiąc temu #1013931 przez aggi
Cześć i czołem ;) Miły wieczorek wczoraj był u nas :silly: hohoooo ale tak poszaleliśmy z jedzeniem, że waga wróciła.. :pinch: :pinch: no ale jak to mówią nie ma tego złego.. bo było miło :P

brown a wiesz że miałam wrażenie że wieczorem wczoraj mnie jajnik bardziej bolał niż przedwczoraj? No i owulkę pytajnikiem zapisałam sobie między 16 a 17dc :) Dziś 18dc u mnie :)

pumcia na ości uważaj ! :P ja na IP wczoraj wylądowałam wieczorem :sick: bo mi się ość z obiadu wbiła w gardle... 2h próbowałam ją wyciągnąć :unsure: bolało jak nie wiem.. no i jak położyliśmy Maksa do spania to pojechaliśmy na dyżur. Tak mi wstyd tam było iść :P ale na szczęście lekarce udało się wyciągnąć.. a pasta jajeczna MNIAM :D co do swędzenia poczytaj o cholestazie ciążowej.. ona się objawia swędzeniem.. i koniecznie do gina leć jeśli swędzi ciągle ! bo z tym nie ma żartów

ziaa każesz nam aż do czwartku czekać? :evil: :evil:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1013939 przez ziaa
Cześć Pięknozje! :D
@ nie ma :) / :(
Dziewczynki mam w domu duphaston którym poprzednia gim mi wywoływała @. Tylko nie pamiętam czy to się bierze 10 dni czy 7 i odstawia? Brała któraś ostatnio może? :) Tak jak wspomniałam moja gin na urlopie do końca miecha :(
Aggi tak, będę Was trzymała w niepewności do czwartku, a właściwe to nawet do piątku bo w piątek odbiorę wynik ;) Ale już po ważeniu? Grożę palcem w takim razie, bo choć sama uwielbiam jeść :D to Ciebie bardziej wspieram na trzymanie diety! Oj, oj! :silly:
Dziękuję za sukienkę! Mąż zachwycony dekoltem! :D :woohoo:
magmus, a więc moje różnice w cyklu na clo od cyklu bez clo to: dużo śluzu w II fazie, z zalewaniem włącznie;), zjazd do spania już o 22, brak apetytu, ale wzdęcia (niestety), ból podbrzusza praktycznie od owu i ból sutków, nie piersi a same sutki bolą na maksa. A jak jest u Ciebie?

Co tam jeszcze u Was pierniki? :D

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1013946 przez Miluniaa
Witajcie dziewczynki :)
Pogoda za oknem nie sprzyja ;/ u mnie czaro buro i światło trzeba palić, bo ciemno w domu :S
Pumcia jak chce iść do Pana N. na początek grudnia to kiedy powinnam zadzwonić żeby spokojnie sobie godzine ustalić ?? mozna tak jak polowkowe w necie zarezerwować ? czy trzeba telefonicznie?

Jak kolezanka z pobytu w klinice zadowolona ? :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #1013957 przez zoi
Hej B)

aggi, no sorry, ale tak się kończy patologiczne obżarstwo :P :P

Znów się wkręciłam w forum, a chciałam tego uniknąć. Nie nie, żebym coś do Was miała, ale nie chciałam się nakręcać na testowanie, czekanie itp. Wolałam zachować więcej luzu dla zdrowia psychicznego. No, ale już po ptokach.. Kibicuję tutaj każdej i sobie też. Czekam na testowanie- albo w czw (13dpo), albo w pt. Oczywiście, że juz robiłam test... :S 10dpo i nic, a nic... o ja głupia!
Od porodu nie mam żadnych dolegliwości bólowych przed @, więc nawet nie jestem w stanie stwierdzić, czy coś się kroi...

ziaa, a który to będzie dc w czw u Ciebie?

9 lata 5 miesiąc temu #1013960 przez aggi
ziaa zrób tę betę może? choć duphaston nie zaszkodzi ewentualnej ciąży. Ale ja bym tak bez konsultacji chyba nie robiła nic. Fajnie, że dotarła :) serio aż taki wielki jest? Ja to nie pamiętam kiedy ją ubraną miałam :P kurka na oczy mi się rzuca przeczytałam 'co tam u was plemniki' :P :P

milunia u mnie też paskudnie ciemno i śpiąco :blink:

zoi widzisz, a myślałam że jak sobie pozwolę to potem spalę seksem na hektary :evil: :evil: :evil: :evil: wiesz co ja przed ciążą nigdy nie miałam objawów owulacji ani nic śluzu też nie miałam, a teraz po porodzie to wiem kiedy owu bo jajnik boli... no i niby odstawiłam testy owu, a jednak jak boli to wiem kiedy. Koło się zamyka..

9 lata 5 miesiąc temu #1013966 przez lena20
ziaa-ja biore duphaston od poczatku ciazy teraz mam wybrac opakowanie do konca i lekarz powiedzial zebym odstawila,bo wszystko z ciaza db

9 lata 5 miesiąc temu #1013970 przez zoi
aggi u mnie to pierwszy cykl, w kt. robiłam testy, z resztą trafiam z nimi w 10tkę, więc pewnie i bez nich dokładność by była spora. Ale to tylko pogarsza sytuację, wiem kiedy była owu, wiem kiedy powinna być @ i głupia odliczam te dni, myślę, czy nie testować i biedna wpadam w obłęd. Jak Ania jeszcze kilka miesięcy temu dawała w nocy w dupę i zaczynaliśmy się starać to nawet trochę może nie chciałam zajść, a teraz zależy mi bardzo i źle psychicznie na tym wychodzę. Przynajmniej tu się wyżalić mogę, no! :P

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1013977 przez ziaa
Zoi, u mnie dziś 35dc, w czwartek będzie 37dc :) owu obstawiam, ze była gdzieś 24-28.10, moje naturalne cykle jak były to takie właśnie 35 dniowe.
U sumie już nawet na @ się nie czuję, czyli pewnie sama z siebie nie przyjdzie - a tak liczyłam na to, że po clo się zjawi, wezmę kolejne winclo i będzie z górki :( W zasadzie tez bym wolała się skonsultować z ginem, wywołać @ i szybciutko zacząć nowe win clo, ale jak będę na nią czekała to będzie grudzień przez ten jej urlop :( Więc jak beta wyjdzie negatywna, to chyba wezmę tego dupka porostu. Jak ostatnio brałam divinę ( i teraz tez tak miało być tylko nie mam skąd wziąć recepty) na wywołanie to tez tylko ostatnie 10 tabletek, bez tych pierwszych 11 . Nie wiem co zrobić :(

9 lata 5 miesiąc temu #1013978 przez zoi
ziaa, a tel do gin nie wchodzi w grę? Moja taka dobra nie jest, żeby dawać swoj tel, ale wiem, że część odbiera, zwłaszcza jak idą na urlop i zostawiają pacjentki w środku terapii. Może zadzwoń do przychodni i zapytaj, czy mogą Ci dać numer, bo masz taką a taką sprawę?

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #1013979 przez ziaa
Kombinuje kontakt z Panią doktor i rejestracją, ale jeszcze nikt nie odbiera i nie odpisał.
Pani doktor tez w sumie średnio brała pod uwagę, że ta miesiączka po clo nie przyjdzie ;/
Spróbuje się umówić porostu do jakiegokolwiek lekarza w poradni po receptę na umówioną divinę, to chyba najlepsze rozwiązanie, co?

EDIT! :D Mam wizytę u innej Pani doktor w czwartek :D
EDIT! Przepraszam, ale ze mnie panikara! Ajm soł sory was, za to trucie! :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka