BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #1013847 przez Sandruska1995
Hej. U mnie weekend tak jak pisalam. Oprócz jednego. M zrobił mi taką niespodziankę że bym się nie spodziewała . Tylko raz mu wspomniałam ze podoba mi się telefon . Wczoraj po zakupach wracamy . Pojechaliśmy pod dom a on wyciąga mi ten telefon . Kupił szybko jak ja weszłam po ciuchy dla siebie. :blink: nie wiedziałam co powiedzieć chociaż trochę zła jestem bo za dużo jak dla mnie kosztował.

Dziś już po szkole. Gotuje obiad. Mały mi się rozchorowal M siedział z nim i nie pojechał do pracy. :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #1013862 przez aggi
To jestem dziwna :laugh: ale mi też w sumie pierwszy raz się tak zdarzyło żeby kakao :evil: :evil: :evil:

nefri ojjjjj ja też jaja uwielbiam mogłabym na jajkach żyć :whistle:

10 lata 7 miesiąc temu #1013864 przez brown24
Witam!
Ziaa czekamy zatem na wynik bety, dopóki nie ma @ nic nie jest przesądzone :)
Aggi kakao mmm uwielbiam a nie piłam mleka od czasu mojego :sick: A co do stracongo cyklu- nigdy nie mów nigdy, zawsze się mogło cos przesunąć :)
Sandruska to super że facet Ci takie niespodzianki robi :)a jak Twoj @? robiłaś test dla sprawdzenia czy to na pewno był to?

My wczoraj u teściów na obiedzie i za 1-2 tyg przeprowadzka :dry:
Poza tym jest tak paskudnie, szaro, buro, ciemno i jeszcze ten deszcz, że jedyne na co mam ochotę to zapaść w sen zimowy do wiosny :laugh:
Ja już na pewno po owu, w przyszły weekend spodziewam sie małpy B)

10 lata 7 miesiąc temu #1013869 przez Pumcia
Nefri - do usług, na jutro kupiłam znów moja ukochaną wędzoną makrelkę żeby nie było że z kakao ja jem :evil: a z jajek to ja robię sobie pasty jajeczne, takie co w przedszkolu kiedyś mi dawali - kilka lat temu oczywiście :evil: jajka tarkowane( bo szybciej ) majonez, szczypiorek, czasem koper, sól i pieprz - zostawić w lodówce na jakiś czas i pasta mmmmmmmmmmmmm pycha. Tylko nie polecam do pracy tego na kanapki brać :woohoo:

Brown - to Wy w taką pogodę będziecie nosić ? u mnie rodzinka pomagała siostrze ogarnąć stary pokój, w sensie powynosić stare meble, wnieść nowe, łóżeczko i inne meble . . .a dziś 3 osoby chore leżą. Zdradliwa pogoda. Można się zgrzać, trochę powieje . . .ale na szczęście Ty jestęs pod ochroną i co najwyżej palec od pokazywania Cię zaboli prawda ? :laugh:

Aggi - widzisz cała polska jest w szoku co Ty wyrabiasz na kacu :whistle: :evil: albo o tej porze mogłaś być jeszcze pod wpływem :woohoo: to by wszystko tłumaczyło :P

10 lata 7 miesiąc temu #1013870 przez ziaa
Tak, tak brown24 Było, nie było, @ szczęśliwie nie ma :) Beta może w czwartek jak się nic nie wyjaśni ;p
Sandra teścik poprosimy!
Pumcia my chyba jednak siostry! :D Pasta jajeczna to również mój smak! :D
My zaraz zmykamy na kabaret :D Będzie mnie brzuszek od śmiechu bolał (mam nadzieję)! ;p
Miłego wieczoru!

10 lata 7 miesiąc temu #1013872 przez brown24
Pumcia na szczęście do noszenia mamy tylko walizki z ciuchami i kilka pierdolek.Będziemy tam tylko, albo aż 4 miesiące :side:
A jajka i wszelkiego rodzaju pasty tez uwielbiam :)
Ziaa co to za kabaret :P ?

10 lata 7 miesiąc temu #1013873 przez ziaa
brown Czołówka Piekła :D Nasz rodzimy, poznański, dobry kabaret :D Ostatnio był do podziwiania w kabaretowym klubie dwójki :)

10 lata 7 miesiąc temu #1013874 przez Pumcia
Ziajek - no po jajkach to już się nie wyprzesz :evil: ja w piątek tez byłam na kabaretach - PARANIENORMALNI dawali popis. Super byłi, jak zawsze zresztą - ja są w WhiteStoku to i ja jestem :woohoo: Też czekam na Twoją Betę, nie ma @ jest nadzieja :kiss:

Brown- no to mi ulżyło, myślałam, ze jakaś grubsza sprawa :evil:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #1013875 przez Sandruska1995
Robiłam dziś po szkole i wyszła jedna krecha. Więc cykl zaszalal. Był 27 dniowy i trwał 3 dni :side: taki bym mogła mieć :laugh:
No fajnie ze robi ale mieliśmy na auto zbierać a on co chwile mi coś kupuje. Ale do mieszkania. :)

10 lata 7 miesiąc temu #1013876 przez Miluniaa
Sandra ja też czasami miałam takie okresy krótkie ale wtedy gdy mialam jekies duze stresy :)

10 lata 7 miesiąc temu #1013879 przez Sandruska1995
Ja nigdy nie miałam takich. Stresu też nie miałam
. :)

10 lata 7 miesiąc temu #1013891 przez Pumcia
Ej dziewczynki po obu stronach brzucha dostałam jakiegoś uczulenia, i dziwne jest to że ostatnio często mi się to zdarza. Co to może być ? zapomniałam lekarza spytać :dry:

10 lata 7 miesiąc temu #1013892 przez magmus88
Sandra....
Testuj!
Testuj!
Testuj!

Słyszysz jak tłum skanduje?? :D

Ja dopiero usiadłam na pupie.... jeżeli się sprawdzi powiedzenie jaki poniedziałek taki cały tydzień to ja mam już dość....

Ziaa - jak możesz to bym Cię prosiła o napisanie tych Twoich objawów .... należę do tych osób co ostatnio też brały clo :D i chce sprawdzić ze mną :PP

10 lata 7 miesiąc temu #1013899 przez Miluniaa
magmus ale sandra 2 posty wyzej pisala, ze testowala i jedna krecha :whistle:
Pumcia pomysl czym smarowalas brzuch moze to uczulenie, z wysypka nie ma zartow, bo czasami wskazuje zatrucie ciazowe jesli nie przejdzie radze maszerowac do lekarza.

10 lata 7 miesiąc temu #1013901 przez magmus88
Miunia, Sandruska wybaczcie :( chyba muszę się udać po okulary hehe

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka