BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #957924 przez AnaSylv
Hej, a ja też już zalegam na kanapie :side:

Byłam dziś w odwiedzinach u przyjaciółki, jej synek kończy 2 latka dziś i ona też ma dziś urodziny bo w swoje 26 uro. urodziła :) taki prezencik sobie zrobiła :cheer: a taki niedobry, rozrabiaka, że hej... cały obiad na podłodze wylądował. Nie chciał jej usnać w dzień i przez to marudny cały czas chodził. Brał odkurzacz, włączał, otwierał piorącą się zmywarkę, czajnik z wodą włączał, płyn do naczyń wylewał, cukierki czekoladowe brał do buzi i zaraz wypluwał... och wszędzie był :blink: aż w końcu o 18 usunął i z diabełka zrobił się aniołek :kiss:

A wczoraj to miałam takiego lenia, że pół dnia to przespałam.

Co do studiów, to powiem wam, że mi też brakuje... też myślałam, żeby na coś pójść. Sądzę, że w moim przypadku to kwestia czasu ;) ale teraz priorytetem jest dzidzia :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #957927 przez Karolincia
AnaSylv - Ojjj...to faktycznie łobuziaczek z Niego niezły ;) :) hehe :) Skończyłaś jakieś studia?? :) hehe no tak :)

10 lata 3 miesiąc temu - 8 lata 5 miesiąc temu #957944 przez AnaSylv
:)

10 lata 3 miesiąc temu #957954 przez kasia085
Dziecko moje juz spi, maz sie krzata w piwnicy a ja poleguje na kanapie wykapana, pachnaca i z naolejowanymi wlosami :-) weekend juz prawie za nami a od jutra pracowity tydzien. Musze poodwiedzac dziadkow Jasia i moich. Takze praktycznie na kazdy dzien zaplanowane jakies odwiedziny. Kupilismy Jasiowi fotelik do drugiego auta i jestem mega szczesliwa bo jest jak nowy, firmy coneco i starczy mu juz do konca i dalismy za niego 80 zl.:-) teraz juz moge wszedzie z nim pomykac.
Karolinka odpoczywaj po weekendzie.
Ja na studia juz bym nie wrocila- za leniwa jestem no chyba ze bym musiala:-)
Tez pracuje jako pomoc ksiegowej ale brakuje mi podstaw ksiegowosci. Zajmuje sie glownie kadrami a czasem wykonuje jakies zadania wyznaczone przez ksiegowa. Ale robie wszystko bardziej na swoj rozum niz skupiajac sie na rachunkowosci. I to mnie denerwuje i z checia skonczylabym jakis kurs ksiegowosci. Tylko przy malym ciezko to ogarnac. Bo musialabym jezdzic do W-wy i wogole z malym sie nie widywac . zobacze, pomysle, moze cos wymysle:-)

10 lata 3 miesiąc temu #957963 przez JoanaG
O. Same ksiegowe hehe ja tez! Ale ja to juz w 7-8 klasie podstawowki mowilam ze bede ksiegowa ;) moja sciezke nauki i zawodowa tak pokierowalam, ze faktycznie nia jestem (z malenkimi przerwami) od 10lat ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #957969 przez AnaSylv
Joana Ty to stary wyjadacz jesteś :laugh: my to od ciebie uczyć się możemy :cheer: mi jakby ktoś w liceum powiedział, że będę księgową to bym mu parsknęła w twarz :laugh: a jednak :silly:

10 lata 3 miesiąc temu #957979 przez emilia1410
Natb no wstawiaj zdjatko fryzurki;)
Anasylv no to ladny diabelek z dzidzi.
To widze ze same ksiegowe tutaj dobrze wiedziec;)
A ja spac nie moge;(

10 lata 3 miesiąc temu #957980 przez emilia1410
Ja dziewczynki zbieram sie do pracy, milego dnia

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #957981 przez AnaSylv
Ja już też w drodze do pracy ;) miłego dnia Kochane :laugh:
niewyspana jestem troszkę, mąż mnie wymęczył... swoim chrapaniem, heheh :laugh:

10 lata 3 miesiąc temu #957989 przez natB
Ojj mi praca ksiegowej by odpowiadal :P liczenie, finanse... uwielbialam matematke iwszystko, co bylo z nia zwiazane :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mysle, ze to bedzie w przyszlosci moj kierunek rozwoju :) tak po cichu marze :) i mam wizje takiego miejsca... :) ktore byloby przyjazne moim dzieciom :)

Nooo a co do fryz zalacze Wam foto, jak wroce do domu :), bo z tel nie moge moje ksiegowe hehe :P...

w wknd nie miala za duzo czasu, zeby cokolwiek pisac... bardzo ubolewam nad tym, ze taki wknd zlecial :( nie nacieszylam sie synkiem eh... no i z tego powodu od rana mam smuteczek heh, bo i Wlad poszedl bardzo chetnie z niania :( nawet sie nie spojrzal na mnie... nooo wakacje dalej nie wybrane, rodzina S. sie miota, jak miotla :P... a ja powoli trace cierpliwosc :D

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #957994 przez JoanaG
Nat nic nie straciłaś jeśli chodzi o pracę księgowej :) wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, jak to mówią ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Właśnie wczoraj zerknęłam w kalendarz i (o zgrozo!) jutro 20-sty więc dziś wielki ból dupy i kiblowanie w pracy po godzinach, żeby wszystko podomykać, bo się na początku miesiąca bimbało :P

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958004 przez Karolincia
Witajcie :) :)

Moje Kochane Kobitki to same księgowe tutaj prawie widze :) ;)

Ja nigdy nie lubiłam pracy księgowej, ale z drugiej strony zawsze mi się podobało to jak u mojej mamy w pracy jej koleżanka ksiegowa miała trochę luzu w pracy jak zamknęła miesiąc przed terminem i mogła sobie odpoczywać :) :)

NatB - Ojj nie smuć się w ten weekend nadrobisz :)

JA TO MAM DZIŚ MEGA SMUTECZEK.... :(

Mój Przyszły Mężus do mnie dzwonił i powiedział, że ma dla mnie bardzo złą wiadomość, ale mam się nie denerwować ....
Wyjeżdża w delegację na początku lutego na 3 tygodnie do Nowe Soli :( :(
Więc....po ślubie wracam z rodzicami do Wawy i dopiero po mnie przyjedzie 21 lutego !!!! :(
Zostałabym tam, ale ...ta samej siedzieć...z teściową to tak trochę przykro.... :(
Poza tym mam 9 lutego wizyte u ginekolog swojej, a 20 lutego usg, wolę u rodziców posiedzieć ...
Damy radę w to nie wątpię, ale chciałam kupić wózek już ...a tak to się rpzesuwa wszystko na początek marca :(
Rozumiem to, że musi jechać, bo to jego praca, nie mam pretensji, że wyjeżdża tylko tak mi smutno po prostu , że będzie rozłąka znów :(
Ehh...zawsze coś :(
Pocieszam się, że nie w marcu czy kwietniu szef go wysyłac chce w delegację....bo to już by był dla mnie stres.... szczególny nacisk kładę na kwiecień...

10 lata 3 miesiąc temu #958036 przez emilia1410
Karolincia bidna, szybko zleci zobaczysz i znowu meza bedziesz miala u boku.
A u mnie dzis chyba zaczela sie dni plodne;)) wiec bedziemy dzialac ostro.
Wczoraj tesciowa byla na wodeczce i troszke wypilysmy.. Dzis normalnie umieram

10 lata 3 miesiąc temu #958038 przez Karolincia
Emilia - To działajcie ostro :D :D Wykorzystaj dni płodne :) Ooo...prosze bardzo popijawa była a dziś kac morderca nie ma serca :) Na kaca najlpesza jest praca :P hehehe ;)
Ojj..musi szybko zlecieć...:( Chciałam w lutym wózek kupić z fotelikiem do auta i zamowic lozeczko, ale chyba to sie wszystko przesunie na marzec :(

10 lata 3 miesiąc temu #958061 przez kasia085
Karolinka szybko zleci. Najwazniejsze ze nie zostaniesz sama bo pod sercem masz swojego skarba. Ani sie nie obejrzysz a bedzie spowrotem:-)
Joana ja pracuje w spólce wiec sila rzeczy ksiegujemy tylko ja - czyli spolke zoo. Mamy nowa ksiegowa i teraz bede sama z nia w pokoju. Ciekawa jestem jak sie dogadamy. Poprzednia byla stara baba gdzie wiekszosc robila papierowo, a ta wprowadzila troche nowosci. Pracujemy z tego co wiem obecnie na RAKSIE. Czeka mnie sporo wdrazania po powrocie. Poza tym jak odchodzilam mialam 10 pracownikow do ogarniecia a teraz jest 20 a slysze pogloski ze mamy przejac jeszcze jedna firme wiec jeszcze sie to powiekszy. Bedzie co robic i z tego sie ciesze bno nie nawidze sie w pracy nudzic. Nie bedzie kiedy myslec o Jasiu :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka