BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

11 lata 5 miesiąc temu #957290 przez JoanaG
Anielka ja mam Compense i bardzo sobie chwalę, podstawowy pakiet multi kosztuje 130, ja mam zwyżkę, ale 169zl przy komforcie jaki mam nie jest tragedią ;)
Jakieś przesilenie chyba jest... zrobie dziś sobie domowe spa, a co mi tam! ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #957296 przez Karolincia
Joanna - A co będziesz robić za zabiegi w domowym spa? :)

11 lata 5 miesiąc temu #957309 przez Anielka00
Pomyślę pomyślę nad tym pakietem ;)
Joanna masz śliczne zdjęcia, czy to robił fotograf czy jakiś Twój znajomy? :) bo myślałam o jakiejś sesji małej :p

11 lata 5 miesiąc temu #957360 przez Karolincia
Anielka - Pomyśl,. pomyśl :) Zaoszczędzić możesz sporo pieniążków :)

11 lata 5 miesiąc temu #957377 przez JoanaG
Karolina moje spa to wszystkiego po troszku i jakaś maseczka, olejowanie włosów, regulacja i henna brwi, peeling ciała, później jakaś maska na włosy, balsam na ciałko, kremik na stopy i pazurki :) full opcja! :)

Anielka dziękuję za komplement ;) zdjęcia te z Pio robił nasz kolega, a pozostałe robili też jacyś specjaliści na różnych imprezkach rodzinnych :) pozostałe to jak widać moje gnioty ;) hyhy

Jak ja cieszę się, że dziś jest piątek, piąteczek, piątunioooooo, byleby do 16, a później operacja sprzątanie mieszkania :), jak już jutro ogarne, to wrzucę Wam foto naszej nowej kanapy gościnnej :) wkurzyłam się, bo zamówiliśmy dwie małe poszewki na poduszki na fotele, żeby były pod kolor (o zgrozo 40zł/szt) ja wczoraj patrzę, a te dupki nawet suwaków tam nie wszyli (!) musze jutro pojechać i zareklamować je..... no nie lubię być wredną zołzą, ale w takich sytuacjach to normalnie się nie da ;/

Aniołek 9tc 27.09.2013

11 lata 5 miesiąc temu #957378 przez Karolincia
Joanna - Ooo kurde to na wypasie widzę to Twoje domowe spa :) Szalejesz Kochana :) A jaki olejek używasz do włosów?? :)
No nie...://// co za dupki...:/ powinni wszyć suwaki....Jedz i załatw sprawe, w końcu płacisz to wymagasz....a tym bardziej, że za jedną poszewkę 40 zł!!!

A ja dziś jadę do dziekanatu załatwiac sprawę związaną z tym urlopem na semestr letni ... Dowiem sie co i jak.... :blink: :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #957379 przez Karolincia
Joanna - Czekam z niecierpliwością na zdjęcie nowej kanapy !!!! ;) :) Ojj tak dziś piątek....!!! :) A jutro weekend spędzę w szkole :P hehe ;)

11 lata 5 miesiąc temu #957380 przez natB
hej hej :) powiedzmy, ze w miare Was doganiam... od pracy mam kociol, troche pism sie nazbieralo... yhmm bleee

Karolincia przepraszm, ze nie odp :*.. jujz pisze... Wlad ma zmniejszona dawke leku i za miesiac mamy odstawic :) maly byl grzeczny... u Pani Doktor sie rozplakal, bo myslal, ze go bedzie osluchiwac stetoskopem, a on sie bardzo boi :P hehe ale pozniej sie uspokoil i smigal po gabinecie...

ciesxe sie, ze dzisiaj piatek,,, bo padam ze zmeczenia :P... a jutro jade do mojej fryjzerki WKOONCYUU :Dpozbede sie buszu z glowy :P

11 lata 5 miesiąc temu #957383 przez Karolincia
NatB - Wreszcie jakies wieści o Władziu Kochanym Nam tu serwujesz !!!!
Myślałam wczoraj o Was, jak wizyta przebiegła, czy leki mu odstawi, czy zmniejszy dawkę...
Super !!!!! :) Bardzo mnie to uradowało, że zmniejszyła mu dawki leków :)
Ojj..Bidulek sie wystraszył hehehe :P :P Dobrze, że tylko chwilowo płakał, a potem mu przeszło..... :)

Ślicznie Ci w tych krótkich włosach :) ;) Ja myślę, aby ściąc na krótko , jak kiedyś miałam....ale na razie nie chce, bo przy Lilci jak sie urodzi, nie bede mieć czasu na długie stanie przed lustrem, chyba....:P
Właśnie....jak to jest przy noworodku, faktycznie ma się tak mało czasu dla siebie ??? :)

11 lata 5 miesiąc temu #957388 przez JoanaG
Karolina ja używam do olejowania włosów oliwki dla dzieci, najlepsza jest taka zielona HIPPa, ma superowy skład, ale jak nie mam tej to używam każdej innej oliwki dla dzieci ;)

NatB czekamy oczywiście na foto nowego fryzka ;) ja też przez długi czas miałam krótkie włosy, ale mam ich baaaaardzo dużo więc jak budziłam się rano to codziennie mycie i modelowanie... masakra, a że ja leniwa i wygodnicka jestem to lepiej mi w dłuższych, spinam i z głowy ;)
Oglądałam wczoraj zdjęcia Włada.... no cukierek, wycałowałabym oj wycałowała! :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

11 lata 5 miesiąc temu #957389 przez Karolincia
Joanna - To mnie zaskoczyłaś :) :) A powiedz mi spłukujesz później ta oliwkę z włosów?? :)

11 lata 5 miesiąc temu #957396 przez natB
Karolincia jesli bedziesz sie na prawde w 100 % poswiecala Lilce to tak pochlonie Tobie caly czas.. ja akurat bylam z mama, ktore rzadko nosza dzieci... bawilam sie z Wladem, ale tez dawalam muczas, zeby sam lezal na macie, w bujaczku, a ja wtedy gotowalam, sprzatalam.. czasem zaluje, ze go nie lulalam, ziuzialam, ale Wladek teraz sie zrobil mega przytulaka, ze nadrabiam hehe :)... ja od poczatku stwiuerdzilam, ze bede sie malowac nawet w domu :P... duzo wizytnas czekalo u lekarzy itp. no i spacerowalismy 2 razy dziennie, wiec czas mijal... ale staralam sie prowadzic z malym normalny tryb, nie przesiadywalam pol dnia w pidzamie.. rano wstawalismy, ubieralismy sie, Wladka tez ubieralam w rzeczy domowe :), nie lazil pol dnia w spiochach, w ktorych spal :)... jak on chodzil na drzemki to nie powiem ja tez chodzilam czasem... ale jednak najwazniejszy jest rytm dnia i ja to powtarzam kazdej przyszlej mamie, jak sobie ustawisz dzien tak pozniej dziecko bedzie funkcjonowalo!... i to od Ciebie Karolinka duzo zalezy, czy Lili bedzie rozrozniala dzien od nocy i czy bedzie spkojniutka.. dzieci, ktoremaja rytm dnia saduzo bardziej "ulozone" i spokojne :) uwierz mi :)

Joanna a dziekuje za komplementy dot. Wlada :* :) no fajny chlopak z niego hehe nie powiem :P.. faktycznie ta seria hipp jest super :D ja Wladowi podkradlam balsam do ciala, bo nie uzywala w ogole przy niemowlakow balsamow :) tylko kapalam go w emolium i to wystarczylo :)
co do wlosow musze sciac busz, bo ja od hmmm studiow mam krociutkie wlosy, lepiej mi je "ulozy" hehe :P nawet mialam kiedys wygolone pol glowy i co jakis czas pozwalam sobie na takie "szalenstwo" :D

11 lata 5 miesiąc temu #957400 przez Karolincia
NatB - Dziękuję że tak mi szczegółowo opisałaś :) Tez zamierzam chodzić duuużo na spacerki z Lilunią :) Nie chce chodzić pół dnia wpidżamie :) :) Chcę się malowac, dbać o siebie tak jak terazi przed ciązą,. bo ja z tych kobiet jestem, które lubią być zadbane, mimo że nie nakładam jakiegoś super mocnego makijażu, jednak zawsze mam podkład na buzi, sypki puder, lekko wytuszowane rzesy :)

11 lata 5 miesiąc temu #957403 przez JoanaG
Karolina tak zmywam go szamponem bez silikonów 2 razy a później normalnie swoim szamponem, czasami nakładam jeszcze lekką odżywkę.
Nie wiem czy przy krótkich włosach olejowanie sprawdzi się, bo olej nakłada się zazwyczaj na końcówki max do wysokości uszu, jeśli nałożysz wyżej po umyciu włosy będą wydawały się tłuste....

Ja uwielbiam dbać o urodę ;) (choć przez hormony od zawsze walcze z trądzikiem ;/) jak tylko mam wolna chwilkę oglądam moje ulubione youtuberki z działu beauty :) jestem na bieżąco z nowinkami kosmetycznymi ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

11 lata 5 miesiąc temu #957405 przez Karolincia
Joanna - Nie martw się Kochana też walczę z trądzikiem po dziś dzień...i jeszcze mam uczulenie na kakao...://
No prosze :) :) Fajnie, że jesteś tak na bieżąco :) Ja niestety az tak do przodu w tym temacie nie jestem ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka