BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #958062 przez Karolincia
Kasia - Pewnie, że szybko zleci :) Razmielismy taka przerwe , gdzie sie nie widzielismy 3 tygodnie, akurat mi się tak zjazdyw zeszłym roku ułozyły miałam jeden zjazd ćwiczeniowy i dwa wykładowe, więc dla Nas to pestka :) :) Gorzej z Mężem , bo on to bardziej przeżywa niz ja :) Pyta a jak dasz sobie rade, a jak Ci sie coś stanie, a jak sie bedziesz zle czuła itp :) Mówie mu na spokojnie, że dlatego chce byc u rodziców przez ten czas, gdzie tez mam moją ginekolog pod ręką w razie czego i szpital :)

Oho...to widze, że sporo nowości na Ciebie czeka w pracy, ale to dobrze, tak jak mówisz, szybko Ci czas w pracy zleci, nie bedziesz tak się stresowac rozłąką z Jasiem :) Mądra Kobieta z Ciebie, więc szybko ogarniesz i załapiesz nowe obowązki :) :)
A może nóż widelec się zakolegujesz z nową księgową :) Będzie wyrozumiała na pewno, że wróciłas po długiej nieobecności i potrzebujesz na wszystko czasu :) :)
Jestem pełna pozytywnych myśli :)
A ten tydzien zleci raz dwa, jak pisałaś, że masz tyle rzeczy zaplanowanych :) Super, udało się z tym fotelikiem dla Jasiulka :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #958080 przez JoanaG

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958096 przez Karolincia
Joanna - Hahahaha :D :D Ojj Kobieto to się strachu najadłaś :D Znam to uczucie, zatrzaśnięcia się w toalecie :D
Ja się zacięłam w zeszłym roku w maju w łazience w domu u rodziców i nie mogłam wyjśc !! :D Próbowałam otworzyć zamek pilniczkiem, ale wypadła część zamka od drugiej strony :S :S
Więc co Karolinka zrobiła?
Wybiła szybę w drzwiach :D :evil: :evil: Wzięłam owinęłam rękę grubym szlafrokiem i z całej siły walnęłam z pięści w szybe i wybiłam....wzięłam rękę przełożyłam przez tą dziurę którą zrobiłam i wypchnęłam pilniczkiem część zamka od mojej strony wypadł....i otworzyłam drzwi :D :D hehehehe :P sado maso :P

10 lata 3 miesiąc temu #958097 przez Karolincia
Kurcze właśnie dostałam smsa od koleżanki, że urodziła dziś rano w 35 tygodniu ciąży !!!! Mały synus sam nie oddycha, aparatura za niego oddycha w 25% :( Trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze !!! :(

10 lata 3 miesiąc temu #958100 przez Sophie25
Hej kochane musze Was w wolnej chwili nadrobić :*

JoanaG ja kiedys taka na cpn ale stracha miałam masakra wzywali pomoc i pozniej wyszłam a jakie mysli ze maz i dziecko w aucie czekaja :I

Karolincia o jejjjj pospieszyło sie maluszkowi na swiat :/ Oby wszystko było dobrze i mały prawidłowo przybierał i by oddychał wkrotce samodzielnie :*
Moja urodziła sie w 37 tygodniu ale ciaza była donoszona wiec wszystko ok bo kuleczka 4 kg miała :P A jak by sie w terminie urodziła ciekawe ile by warzyłą :D

10 lata 3 miesiąc temu #958109 przez Karolincia
Sophie - Ty tez miałaś akcję w wc tylko, że na cpn :D hahaha :p Widze, że z Nas same Zdolniachy :D Dobrałysmy się jak w korcu maku :D Hah :D :D

Własnie oby wszystko z nim było dobrze... :( On wazy 3050 g i tak sporo jak na wcześniaka :) :)
No tak pamiętam pisałaś, że w 37 tyg się urodziła, tez się Zofiji śpieszyło na świat i spotkanie z rodzicami :) :)
Dobrze, że z Niunią wszystko ok !! :*

10 lata 3 miesiąc temu #958116 przez JoanaG
Karolina trzymam kciuki za maleństwo, wszystko będzie dobrze.... jest duży, więc trzeba dać mu czasu na pewno nabierze sił i wyjdzie z tego....
W takich sytuacjach nadzieje daje mi Noemi, ona Jacha urodziła w 26tc! Nie powiem dużo przeszli, ale dziś Jachu ma 5 lat i jest chłop jak dąb :)
A swoją drogą nie wiem czy poczytujecie, ale bardzo Wam polecam blog parentingowy matkaprezesa.pl

Ja to dużo blogów parentingowych czytam :) polecam Wam jeszcze moja koleżankę Alicję i jej poliszmamidziciole.pl, oraz dziecieceklimaty.pl :) naprawdę wiele ciekawego można tam poczytać :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958121 przez Karolincia
Joanna - Pewnie, że ma duże szanse na przeżycie podrośnie, nabierze sił i wyjdzie z tego :) :)
Dziękuję za linki w wolnej chwili sobie poczytam :)

10 lata 3 miesiąc temu #958133 przez natB
hahaha :D Joanna ale akcja :D dzisiaj jakis pechowy dzien jest czy cus.. widzialam na fb :D ludzie dodaja jakies linkico do dzisiejszego takze u Ciebie wszystko sie zgadza... gdybys brzuichem walila moglabys sie martwic, ale jak bobo siedzi u Ciebie juz kochana to na pewno nie w biodrze :D...

Karolncia nosz to Ci kurcze sprawil maz suprise... spoko loko dasz rade, Lilka poczeka za Tata :) ogarniecie wszystko, a Ty urodzisz w terminie :) masz na koniec marca tak? :) :* glowa do gory :)

sophie oj spora Zosienka sie urodzila :D a po kim ona taki klopsik byla :P?... chyba po chrzestnej, zawsze u nas sie smiejemy, ze co "zlego" to po chrzestnych :D :) :P

Co do wczesnikaow, u mojego S. w rodzinie mamy jednego z 26 tygodnia :D istny szatan :D najzdrowszy ze wszystkich maluchow :D urodzil sie z waga hmmm niecale 700 gr... ma lekkie "adhd" :P wszedzie go pelno, ma jakies tam problemy ze skupieniem uwagi, ze wzrokiem, ale nie odbiega od innych dzieci w zaden sposob... takze 3mamy kciuki za kolezanki synka :) bedzie dobrze :))

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #958136 przez JoanaG
NatB ale wiesz, ja biodrem waliłam ale trzęsienie ziemi było wszędzie hahaha nie zapominaj, że ja nie jestem taki szczupak jak Ty :lol: :whistle: :whistle: :whistle:

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #958140 przez natB
eee z tym szczupakiem nie przesadzaj :P a Ty co wieloryb heh :P... nooo szczupaku dzisiaj jest dzien depresyjny, a nie pechowy :AP wlasnie looknelam, co tam ludzie wrzucaja n fb..

Dniu koncz sie, bo jak zawsze umieram XD... ja chce do domu :D zjesc cos mega mega... chyba dzis sobie kebczyka zamowie... ale mnie wziela ochotka mmmm :D

10 lata 3 miesiąc temu #958141 przez natB
Kobietki moje mile, tak w ogole to zaciskamy za mnie kciuki haha :P od wczoraj poszly w ruch testy owu :D takze tego licze na maliny niedlugo... oczywiscie na razie na testach owu heh :P

10 lata 3 miesiąc temu #958143 przez emilia1410
Karolincia no bedziemy dzialac, ale dzis to lipa bo skacowani jestesmy i maz do pracy na noc. Wiec moze jutro jak bedziemy pelni sil;) trzymajcie kciuki
Joanna to ladna akcja z ta lazienka;)

10 lata 3 miesiąc temu #958152 przez Karolincia
Nat B - Termin mam na koniec kwietnia 23 kwietnia dokładnie :) Prawda ładna surprise mi Męzus zrobił i to zaraz po naszym ślubie jedzie :/

10 lata 3 miesiąc temu #958154 przez Karolincia
Emilia to jutro działajcie :D

Nat Bb - Bede trzymać kciuki ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka