BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #957422 przez Karolincia
Jade do dziekanatu !! Trzymajcie kciuki !!!! :whistle: :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #957443 przez emilia1410
karolincia trzymam kciuki

10 lata 3 miesiąc temu #957467 przez kasia085
Joana a co daje to olejowanie. Napisz mi dokladny przepisbo nigdy o tym nie slyszalam a z checia bym skorzystala:-)
Karola trzymam kciuki. Co do rytmu dnia to teztroche zzalezy od dziecka. Jas od zawsze lubil towarzystwo i bardzo zadko zajmowal sie sam soba. Znal noc i dzien. I czasem bylam mega zeczona ale tych chwil nie zamienilabym na nic. Do dzis przespal mi tylko jedna cala noc ale widocznie taki jego urok:-)

10 lata 3 miesiąc temu #957468 przez kasia085
A tak sobie spi wlasnie :-)
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu #957475 przez JoanaG
Jejku jak ja zazdroszczę Jasiowi ;)
Buziaczki dla Niego :*

Kasia olejowanie reanimuje napuszone końcówki, generalnie wygładza bardzo włosy. Tylko ważne jest, żeby olejować na maksymalnie 30 minut przed myciem, dłuższe może mieć skutek odwrotny i przesuszyć włosy, oraz żeby później zmyć olej szamponem bez silikonów (to zazwyczaj wszystkie przeźroczyste szampony).
Ja jak miałam długie włosy i olejowałam regularni to ciągle ktoś smyrał mnie za kucyk, bo takie błyszczące były i lśniące ;) polecam :)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #957480 przez Karolincia
Wrrrróciłam !!!!! :) :)

Byłam w dziekanacie, Pani bardzo miła powiedziała, że pdojęłam rozsądną decyzję :) Mam dokńczyć na spokojnie ten semestr i po sesji czyli 9 lutego przynieśc pismo z wnioskiem o urlop dziekański obejmujący tylko semestr letni :) ;)
Powiedziała, że nie ma powodu, abym się szarpała i denerwowała :)
Tak to będę miała za rok 3 podejścia do obrony -lipiec, październik i luty :D :D
Od razu humor mam lepszy i kamień spadł mi z serca :) Strasznie mnie to męczyło...a tak to już mi lepiej :) :)

Kasia - Jaki Jasiulek słooooodkii !!!!!!!!!!!!! :) :) Schrupałabym tego cukiereczka :)
Niedługo będzie przesypiał całe noce ładnie :) :)

10 lata 3 miesiąc temu #957482 przez kasia085
O kurcze super:-) tez mam dlugie wlosy. Musze sobie zapodac taki specyfik przed pojsciem do pracy. Same koncowki. A jaki szampon kupujesz bez tego silikonu? A czesto mozna taki specyfik nakladac.? Mlody jeszcze spi. Dotlenil sie na dworku. Ale dobrze niech sie wyspi bo dzis idziemy w odwiedziny do ciezarnej kolezanki:-)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #957484 przez kasia085
Karolinka ciesze sie bardzo. Koncz to i sie relaksuj i skup na Liluni:-) juz niedlugo i sobie odpoczniesz.
A co do przespanych nocy to tace juz nadzieje. Trudno - widocznie taki juz moj los :-)

10 lata 3 miesiąc temu #957487 przez Karolincia
Kasia - Ooo...wędrujecie dziś w odwiedziny, fajnie :) A to koleżanki pierwsze dzieciątko będzie?? :) Kiedy rodzi? :)
Ehh...widocznie Jasiulka taki urok, że nie da mamie się wyspać :( :)
Ojj tak ....od 9 lutego zaczynam roczne wakacje :D hehe :) ;)
Dziś Lilcia jest taka aktywna jak nigdy od 6 rano się wierci co chwile, wypina, kopie :) :)
Dopiero mamy usg 20 lutego, zwariuje do tego czasu..... :blink:
Przejdę się prywatnie w tym miesiącu jeszcze, aby sprawdzić czy z Niunią wszystko dobrze, jestem ciekawa ile już waży i jak się przekręciła....
Mocniejsze kopniaki czuje w górnej części brzucha....Może jest już główką w dole?

10 lata 3 miesiąc temu #957494 przez Anielka00
Ja zawsze nakładam na włosy olejek kokosowy, jest świetny, mega nawilża włosy a ja mam loki wiec dla mnie to zbawienie ;) i nie jest drogi bo pół litra jest za 15 zł :)
Ahh ten Jaś, widocznie budzi się bo tęskni za mamusia :p
Karolincia to super, nie będziesz się denerwować i sobie za rok na spokojnie wszystko zaliczysz :) bardzo się ciesze :)

10 lata 3 miesiąc temu #957495 przez JoanaG

kasia085 napisał: O kurcze super:-) tez mam dlugie wlosy. Musze sobie zapodac taki specyfik przed pojsciem do pracy. Same koncowki. A jaki szampon kupujesz bez tego silikonu? A czesto mozna taki specyfik nakladac.?

Kasiu ja kupuję różne, byleby nie takie "perłowe" czy "mleczne", musi być przeźroczysty.... Czasami Timotei, czasa,i jakiś Joanny, może być ten Jonson jeśli używasz dla Jasia. możesz takie olejowanie robić co drugie mycie, tak jest najrozsądniej, spróbuj najpierw raz i zobacz czy wygładzą Ci się :)

Ja dziś urwanie głowy przed weekendem, użeram się od rana z różnymi warszawskimi urzędami skarbowymi już mi głowa pęka i spaaaaaaaanie męczy, a dzisiaj jeszcze do giny pędzę po pracy (pewnie duphaston mi przepisze) ja nie wiem jak ja wytrzymam w tej poczekalni jak ja już w pracy prawie komara przycinam ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #957516 przez emilia1410
A ja mam dola dziewuszki nawet nie mam z kin pogadac;(

10 lata 3 miesiąc temu #957532 przez Karolincia
Joanna - Jestem z Tobą !!! :) Dasz radę !! :) :) Pomyśl o weekendzie :) Trzymam kciuki za wizyte u ginekolog :)

Emilia - Opowiadaj co Ci na serduchu leży !!!! Od tego tu jesteśmy :*

Anielka - Olejek kokosowy? A gdzie go kupujesz?? :) Masz potme efekt przetłyuszczonych włosów, bo nie wiem jak na krótkich włosach się sprawdzi taki olejek ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957535 przez emilia1410
A bo denerwuje mnie mama w sumie no woli spotykac sie z sioatra niz z corka. I wkolko mi marudzi ze mam pieniedzy nie wydawac , tylko oszczedzac. Bo a to sobie bluzke kupie a to z wlosami cos tam zrobie i wkolko mi marudzi. Sie stale mnie czepia no;(
No ja bym chciala cos na przetluszczajace wlosy jak macie?

10 lata 3 miesiąc temu #957545 przez Anielka00
Nie nie przetłuszaja się włosy po tym oleju ;) kupuje na allegro przeważnie ale w większych sklepach tez jest na dziale spożywczym bo on się nadaje tez do ciast i do smażenia ma wiele właściwości ;)
Emilia co do szamponu to ja mam z Vip cosmetics czy jakoś tak i on jest z zieloną herbata i kofeina i jest świetny ;) bez żadnych parbenow i silikonow :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka