BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #957569 przez Karolincia
Anielka - No prosze, nawet bym nie podejrzewała że tam go znajde :) Hehe :) Zakupiłam na allegro :D :D
A szampon również wypróbuję :) :) Ja myje póki co Loreal Elseve arginne resist x 3 - szampon wzmacniający ;)

Emilia - Co do mamy to faktycznie troche przesadza, a może jej chodzi abyś oszczędzała na dzidzie pieniążki?? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #957571 przez emilia1410
No ona chce zebym miala na czarna godzine niby, ale tak nic mam se nie kupowac, na solraium jie chodzic, wlosow nie robic no kompletnie nic. Albo komentarze w stylu za duzo pieniedzy masz? Denerwujacee to jest

10 lata 3 miesiąc temu #957582 przez Anielka00
Karolincia kupiłaś go? Na prawdę jest świetny ;) usuwa tez łupież jeśli masz :) tylko on jest taki biały a żeby był olej z niego musi być w cieple, ja przed nałożeniem wstawiam go na 5 minut do ciepłej wody ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957585 przez Anielka00
Karola ten szampon o którym mówisz tez jest dobry ale nic tak nie daje jak olejowanie włosków przynajmniej raz w tygodniu ;) ja mam kręcone włosy i one z natury są suche wiec jakby nie było tego oleju to masakra :p

10 lata 3 miesiąc temu #957589 przez Karolincia
Anielka - Tak zamówiłam na próbę, szampon tez znalazłam w białej tubce :) :) z koffeiną i tez zamówiłam :P :P Zobaczymy te Anielkowe kosmetyki :P :)
Tez mam kręcone, ale prostuje :P :)
Dziękuję za wskazówkę z ta wodą !! :)

10 lata 3 miesiąc temu #957613 przez Anielka00
Tez prostuje ;) ale to już chyba tak jest ze kto ma kręcone to chce proste ;)
Emilia porozmawiaj może z mamą ze wygląd i samopoczucie tez jest ważne, nie tylko pieniądze... jeśli podobasz się sobie to od razu czujesz się lepiej.. chyba chciałaby żebyś była szczęśliwa :) poza tym fryzjer czy bluzka raz na jakiś czas to naturalna sprawa :) oboje pracujecie z mężem wiec coś od życia tez Ci się należy, jeszcze zdążysz pochować pieniądze w skarpety na czarną godzinę :p poza tym jak juz pojawi się dzidzius juz nie będziesz miała tyle czasu dla siebie :) wszystkie pieniądze przeznaczysz na dziecko ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957615 przez Anielka00
Dziewczyny a jeśli macie problemy z cera jakieś wypryski czy coś to świetny jest peeling enzymatyczny... ja mam np firmy ziaja ;) kosztuje coś ok 10 zł a jest świetny :) nie odbierajcie mnie tak jakbym się wymadzala czy coś po prostu studiowałam kosmetologie dwa lata jednocześnie z moim obecnym kierunkiem ale już nie dawałam rady dwóch kierunków wiec musiałam z któregoś zrezygnować i zrezygnowałam na drugim roku z kosmetologii...ale coś tam mi w głowie pozostało :)

10 lata 3 miesiąc temu #957625 przez Karolincia
Emilia - Twwoja mama przesadza zarabiasz i wiesz na co mozesz sobie pozwolic. Wiadomo my kobiety potrzebujemy sobie cos kupic czy o siebie zadbac :) Nie przejmuj sie takim gadaniem :)

Anielka - Wcale tak tego nie odbieram ze sie wymadrzasz :) Lubie takie porady dostac od kogos :) A jak ja mam cere sklonna do alergii i atapowego zapalenia skory to.rowniez moge stosowac ten pelingenzenzymatyczny? :)

Przepraszam za bledy ale pisze z tel :)

10 lata 3 miesiąc temu #957642 przez Anielka00
Tak możesz go stosować :) on ma taką nazwę peeling enzymatyczny ale to nie jest taki zwyczajny peeling bo nie ma tych drobinek jak normalny peeling :)

10 lata 3 miesiąc temu #957654 przez emilia1410
Dzieki dziewcxyny za wsparcia;)
Karolincia podeslij mi linki do tych szamponow i tych produktow do olejowania to tez sobie zamowie

10 lata 3 miesiąc temu #957658 przez JoanaG
Anielka ja uzywam peeling'u enzymatyczneo z kwasami owocowymi, czytalam gdzies ze peeling enzymatyczny musi byc w proszku, bez wody w pierwotnej postacji bo w pascie gotowej gdzie jest woda enzymy nie maja swoich wlasciwosci...
Kupuje na allegro takie male pudeleczka i rozrabiam sobie z ciepla woda i tez jest super :)
Jesli chodzi o ziaje wspaniala jest seria z lisci manuka ... taka pasta gleboko oczyszczajaca, jest cudowna ;)
Btw. Spac jakos nie moge :unsure:

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 3 miesiąc temu #957660 przez Karolincia
Anielka - Aha ;) No widzisz :) :) To sobie dziś jak wrócę ze szkoły go poszukam i zamówię :D

Emilia - Wieczorkiem Ci linki podeślę, bo teraz do szkoły lece...i wracam dopiero około 19 do domu :/ Ostatni taki maraton :D

Joanna - Łoo matko Dziewczyno !! Ty ranny ptaszku !!! Spróbuj poleżeć i może uśniesz jeszcze ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957661 przez Karolincia
Kochane moje Dziewuszki !! :)

Jade na uczelnię, życzę Wam miłej soboty :)
Do wieczorka :*

10 lata 3 miesiąc temu #957669 przez Anielka00
Ja jadę do pracy :) również życzę Wam milej soboty ;)

10 lata 3 miesiąc temu #957696 przez JoanaG
A ja jezdze na mopie i gotuje zupe pieczarkowa ;)

I tez Wam zycze milej soboty :cheer:

Aniołek 9tc 27.09.2013

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka