BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 2 tygodni temu #1032214 przez natB
weronia Fajnie, że się odezwałaś ;)..Najważniejsze, że jesteś pod kontrolą ;) wszystko będzie dobrze :)..

A u nas kwietniowki rozpakowuja się w zastraszającym tempie, chyba już 4 wyklute :D

A my na dziś mamy termin, a u nas taka wiosenna cisza :whistle: błogi stan haha... Wszyscy już chyba czekają na mój poród, a tu DUPA :D

O i tym pięknym podsumowaniem życzę Wam słonecznego dnia :D takiego, jak się u nas szykuje...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 tygodni temu - 10 lata 2 tygodni temu #1032226 przez brown24
Nat uparciuch z tej Helenki :) no ale w końcu musi wyjść :)
Weronia tak jak Nat pisze, najważniejsze że jesteś pod kontrolą, wszystko będzie ok, a teraz ciesz się kompetowaniem wyprawki :laugh:
Nowa dla Ciebie fotka jak wygląda prawidłowy wykres.Pamietaj ze temp może zakłócić stres, choroba,alkohol czy poprostu hormony.i nie każdy jest taki ladny:)

Nie mogę wysłać z telefonu na priv :/
Załączniki:

10 lata 2 tygodni temu #1032230 przez aggi
Witam się :) Ale piękna pogoda :) Powiem Wam coś w tajemnicy :D W końcu kupiłam sobie rower :woohoo: teraz tylko Maksia przekonać żeby chciał siadać na fotelik rowerowy :D I coś jeszcze Wam powiem.. tak się najarałam na ten rower, że chyba byłoby mi przykro troszeczkę minimalnie, gdyby @ nie przyszła :P dogodzić kobiecie, nie? :P

nat dziś popatrzałam i ma mega czerwone krwiste niemal, prawa trójka mu chyba wychodzi. zdrówka dla Władka :* czeka już na siostrzyczkę ? :) cisza przed burzą mówisz :D hehe :D nie mogę się doczekać aż nam pokażesz małą :D

Paula czyli się nie myliłam :) Termin @ masz kiedy? A mnie za to cyce tak bolą, że szok....

sandra przepiękna pogoda u Ciebie :whistle:

weronia :) wśród nie za dobrych wieści przebijają się te mega pozytywne :) Fajnie, że lekarze tak dbają o Ciebie. Mała napewno będzie śliczną zdrową dziewczynką :) Tego Ci życzę :* Odzywaj się częściej :)

10 lata 2 tygodni temu #1032233 przez niagara
Cześć Dziewczynki :laugh:
Mignęło mi, że chyba ziajka wywoływała mnie :P dziekuję za pamięć :laugh: Ostatnio czuję się całkiem dobrze :laugh: Zauważyłam, że nudności mam tylko, gdy jestem głodna więc staram się unikać takich sytuacji hehe :laugh:
Teraz muszę trochę Was nadrobić :P
Znów mnie trochę nie było, ale przynajmniej tym razem mam dobrą wymówkę :P
A co pochwalę się, trochę prywaty nie zaszkodzi :P
Załączniki:

10 lata 2 tygodni temu #1032234 przez aggi
niagara cóż to za cudownosci nam przynosisz? :-) piękne dzieciaczki i piękne stroje mają :-) mów co i jak :-)

10 lata 2 tygodni temu - 10 lata 2 tygodni temu #1032235 przez Paula1704
Aggi mój cykl było ostatnio rozregulowany, ale pozwytw testów owu miałam w niedzielę(16.03) więc @ pewno poniedziałek, wtorek powinien być, no nie? U mnie piersi na razie w porządku ale brzuch zaczyna pobolewać więc pewno będą nici z testowania :)

10 lata 2 tygodni temu #1032237 przez brown24
Aggi pokaz rower :) kiedy termin @ masz?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Paula trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła :)
Sandra lepiej sie czujesz? Mama w końcu zrobila ten test?

10 lata 2 tygodni temu #1032238 przez Sandruska1995
brown już lepiej . Biorę te żelazo . Ale pogoda znów upał 10 stopni już, słońce świeci, nie da się wytrzymać. :S

Ale wybierzemy się później na spacer, może do jakiegoś parku pojedziemy . :)

A mama testu nie zrobiła, nie pytam już jej bo mnie denerwuje tylko głupim gadaniem. Zero odpowiedzialności wie że miała ciążę pozamaciczna a zachowuje się jakby miała z 15 lat :evil:

natB trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie :)

aggi też muszę zakupić sobie kiedyś rower . M ma , mały ma swój a ja nie mam wcale :unsure:

10 lata 2 tygodni temu #1032239 przez niagara
Aggi zdjęcie z kulis sesji zdjęciowej mojej marki dzieciowej Akuku :laugh:
Przymierzam się właśnie do wypuszczenia pierwszej kolekcji ubrań wiosna/lato 2016 :laugh:

Będzie można kupić w internecie, na fb i w sklepie internetowym a 16.04 będziemy na targach Mamaville w Warszawie, gdzie też będzie można zobaczyć i kupić naszą kolekcję :cheer: ;)

10 lata 2 tygodni temu #1032241 przez brown24
ooo Niagara super! pochwal się sklepem internetowym i fb :) Ubranka fajne, widać że lepsze gatunkowo ;)
Sandra 1- stopni to duzo? ja marze żeby było ze 20 :) U nas słonecznie ale chłodnawo ;) a mama powinna zrobić test, przecież chyba chce dziecka? noi do lekarza przed 10 tyg by jej pasowało..

10 lata 2 tygodni temu #1032242 przez majka1987gnoWlkp
Hej bry....

Natb.. Ale Cie Helenka przetrzymuje ;-)
Pumcia ty też zaraz na wylocie :-D

Laski za wszystkie trzymam kciuki :-*

Nati Tosia piękności!!! Jak moja :-D

Co dalej nie pamiętam bo za kupą 400 komentarzy czytałam :-D
U mnie 32 tc.... Zaczynam prać ;-)

[/url [/url]

10 lata 2 tygodni temu #1032244 przez aggi
brown w poniedziałek termin @ :-)

10 lata 2 tygodni temu #1032246 przez moofka
dobry :) ale u nas dzisiaj piękna pogoda :woohoo: Zośka pół chodnika pod domem ozdobiła pięknymi bazgrołami a ja siedziałam obok na krzesełku i wystawiałam buzię do słonka B)

ziaa wizyta za jakieś 2 tygodnie pewnie, żeby pikawke zobaczyć :whistle: lekarz konkret to i zaraz konkretne efekty powinny być :cheer:

aggi ej ej jakie marne szanse - ja przegapiłam owu w trafionym cyklu także wiesz.... moze to Ty założysz grudniówki :laugh:

nattka śliczna Tosia :kiss:

Nat widzę, że 40tka na suwaczku Ci wybiła :whistle: ale z takim brzucholkiem to wyglądasz na seksi 30tkę ;)

niagara fajne te ubranka :cheer: lubię taki styl :)

moja druga beta robiona 2 dni po pierwszej wyszła 1800 :lol:

10 lata 2 tygodni temu #1032249 przez Sandruska1995
brown a niech robi jak uważa jest dorosła.
No 10 było rano już jest 15. Słońce daje . Moje dziecko zasnąło. Wieczorem pojadę tylko do sklepu bo z M odpalimy sobie grilla wieczorem we dwoje na tarasie. :cheer:

Nawet mój pies pada już :laugh:
Załączniki:

10 lata 1 tydzień temu #1032258 przez Gosia 2712
Hejka :)
U nas wszystko dobrze, Piotrus rosnie jak na drozdzach :whistle: grzeczniutki jest bardzo, nie moge zlego slowa powiedziec na moje sloneczko :) Smieje sie caly czas, ze chyba ten z gory za nasze cierpienie wynagrodzil nas grzecznym maluszkiem :P (tfu tfu zeby nie zapeszyc :P )
Nie jestem w stanie was sledzic co piszecie, ale trzymam kciuki za kazda z was i mam nadzieje, ze juz nie dlugo bedziecie miec upragnione dwie kreseczki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka