BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

10 lata 1 tydzień temu #1032259 przez Nowa...
Witajcie :) :) Ale dziś miałam pracowity dzień. Cały dzień coś robiłam na podwórku :)
Brown- dziękuję za pomoc :) właśnie podgląd całego wykresu da mi możliwość go zrozumieć :) choć na owu nie liczę, bo już na pewno by była :) ale co tam, jak nie ten cykl to następny :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #1032263 przez aggi
Dzień dobry :-) piękna pogoda dziś ma być :-) chcę wam życzyć udanego dnia ! :-) Polozylismy wczoraj Maksa i zrobiliśmy rundke na rowerach :-) 10km :-) ponad 2 lata nie jezdzilam :whistle: bajka ! Tylko dupka boli :p

10 lata 1 tydzień temu #1032265 przez natB
aggi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miłego kochana :)
Nasz Wład lubi jeździć rowerem, ale oczywiście z wiadomych powodów na razie nie jeździmy :).. Jakiś długich tras nie robimy, bo to jest też dla niego niewygodne, ale przynajmniej tatę 10-20 km jesteśmy w stanie zrobić :)

A my w drodze do Poznania... Musze na szybko Wladowi kupić adidasy na podwórko, potem obiad, lody, spacer :D hulaj dusza :D ostatni dzień...
Jutro szpital i oczekiwanie na małą :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 tydzień temu #1032270 przez Sandruska1995
natb musi być dobrze :)

To się pochwalę kupiłam wózek. Jak nowy gondola tylko używana 5 miesięcy. Jestem happy. :woohoo:
Załączniki:

10 lata 1 tydzień temu #1032271 przez nati.olsztyn
sandrus O losie co za róż!!!! Kolor totalnie nie mój, ale model wózka fajny:) Najważniejsze ze Wam się podoba;)

10 lata 1 tydzień temu #1032272 przez Sandruska1995
nati.olsztyn on na zdjęciach tylko taki zarówiasty wyszedł. :cheer:

10 lata 1 tydzień temu #1032273 przez nati.olsztyn
nat Kochana, cieszę się że załamanie przeszło. Z nową siłą powitasz małą Wojowniczke ;) Probowalas naturalnych sposobów żeby wykurzyc Małą z brzuszka?;)

10 lata 1 tydzień temu #1032274 przez magmus88
Hej hej :)

Ja już potarłam ziemniaki na placki :PP a tak się wkurzyłam, bo pożyczyłam sobie specjalnie z pracy taką maszynkę... i przytargałam do domu taki wielgachny karton :PP Mężu się na mnie wkurzał, że teraz, podczas remontu jeszcze takie klamory znoszę do domu :PP no i co?? Okazało się, ze maszynka nie działa hehehe i tak czy siak musiałam trzeć manualnie :D ehhehe

No, no Sandra :D ale róż :D fason wóżka fajny ale tak jak Nati - róż to zupełnie nie mój kolor ;PP jak jeszcze nie znałam płci to wszyscy w koło wiedzieli, ze nawet jakby była dziewczynka to nie będzie chodzić w różu :PP a ze będzie chłopak to się sytuacja sama wyjaśniła ahhaha

Ja już miałam kupować fotelik... ale Pani, która podała mic enę okazało się, ze pomyliła się tylko o 100 zł hahaha więc niestety muszę szukać dalej :) a myślałam, że już coś będę miała z głowy....

Idę się zaraz trochę podmalować hahaha bo po obiedzie mam ochotę wyjść na spacerrrr :) trzeba korzystać z pogody, póki jest taka ładna....

Nat a Ty tam nie wojuj na tych zakupach za bardzo bo jeszcze z centrum handlowego będziesz pędzić na porodówkę !

10 lata 1 tydzień temu #1032277 przez Sandruska1995
magmus też miałam taka sytuacje :laugh: chciałam wózek kupić szybciej używany to też jak napisałam że biorę to Pani stwierdziła że pomyliła się z ceną :blink:

10 lata 1 tydzień temu #1032280 przez Paula1704
Aggi a Ty testujesz jutro z rana? :-D

10 lata 1 tydzień temu #1032285 przez brown24
Aggi czekamt na test :P
Nowa ktiry dc u Ciebie? Castangus moze Ci go wudluzyc/uregulowac , więc nie liczylabym na owu w tym samym terminie co poprzednio :)

10 lata 1 tydzień temu #1032286 przez aggi
Dziewczyny nie testuję bo nie mam czym :-) a @ pewnie wieczorem będzie, ostatnie miesiące przesuwala się godzinowo, więc z rana nawet nie liczę na nią. No i czuję że będzie na 100%.

10 lata 1 tydzień temu #1032288 przez Julka1987

10 lata 1 tydzień temu #1032291 przez natkka
moofka gratulacje :)
za testujące dziewczyny trzymam kciuki :)
Dzięki dziewczyny, ja też uważam że Tosia jest piękna :D

10 lata 1 tydzień temu #1032292 przez ziaa
Julka kciuki zaciśnięte :)
NatB jak tam u Was sytuacja?? :)
No Aggi pięknie weekend spędzony, na siedzeniu rowerka :D SUper :)
Pumcia jak się z Szymkiem macie? :)
Magmus na szczęście mam sie zgłosić do szpitala w 5 dc, czyli u mnie pewnie będzie już po @ :)

Ja już w weekend byłam pewna, że @ przyjdzie i załatwię badana w tym tygodniu, a tu lipa, brzuch bolał koszmarnie ale @ z tego nie ma :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka