BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne 2

9 lata 1 miesiąc temu #1031296 przez Sandruska1995
natB czekamy na tą dzielna Helenke. :kiss:

Moje dziecko brzuszne daje czadu. Od 4 rano już zaczyna kopanie a ja chodzę głodna jak wilk. :evil: mój M ostatnio się śmiał bo szedł do pracy a ja wstałam a on " O i już będą jeść " :laugh:
Widać już jak sie rusza , wypycha rękę czy nogę :cheer:

helena to trzymam kciuki . :)

A z dobrych wieści, mojej mamie spóźnia się @ . Ale jeszcze nie robiła testu. :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1031302 przez nati.olsztyn
Pumcia Nowa My się jeszcze wstrrzymujemy że starankami. :) Na razie tylko kontroluje co się u mnie dzieje i wygląda to coraz lepiej i może od następnego cyklu zacznę robić testy tak normalnie a nie cały cykl:) Latem zaczniemy działać:)

nat Helenka silna babka niech tam sobie jeszcze rośnie.:) Trzymam za Was kciuki!

Cornik Kciuki za Was zaciśnięte! Oby się okazało że zwyczajnie taki urok Waszego Szkrabka a nie żadna wada.

Helena I za Wasze wyniki też trzymam kciuki. To musi być niesamowity stres.

Sandrus Czy mama też uważa to za dobry objaw?;)hehe Kiedy testuje?

9 lata 1 miesiąc temu #1031304 przez aggi
Cześć :) Tak pięęęknie słonecznie zza okna, a jak wyszłam to olaboga :silly: :silly: :silly:

moofka pewa że na grudzień, styczeń też mi pasi :lol:

milunia
rozumiem :D Ale i tak ja jestem zakochana w camarelo moim :) Napewno jakbym drugie miała to kupiłabym znów ten sam wózek tylko model nowszy :D

helena plamienia międzycykliczne czy jak się to tam zwie to mogą być problemy hormonalne. Albo po badaniu Ci się tak robi. Ja bym chyba to skonsultowała z lekarzem. Trzymam kciuki za wyniki bety ;)

cornick
oby wszystko skończyło się pozytywnie :) i napewno tak będzie :)

nat kochana przytulam bardzo bardzo mocno i tak jak za synka od cornick tak i za Waszą Helenkę zaciskam kciuki :kiss: :kiss: :kiss: nieee mnie zatoki nie męczą :) Ale jestem zszokowana metodą jaką ziajek zaproponowała haha :D daleko masz do tego przedszkola? U nas pozmieniali i miałam 3min od domu, a teraz mam 20min na nogach.. masakra ;)

Maksior mi się obudził i nie zdążyłam doczytać ;) później resztę nadrobię :) Miłego dnia :) !

9 lata 1 miesiąc temu #1031305 przez Sandruska1995
nati.olsztyn chciałaby się cieszyć, ale gdy w tamtym roku zaszła w ciążę i okazało się pozamaciczna i musieli usunąć to podchodzi z dystansem. Chcę testować w sobotę. :)

9 lata 1 miesiąc temu #1031308 przez Miluniaa
Sandra to jak dobrze pojdzie bedziesz miala w tym samym wieku siostre lub brata co Twoj dzidzius :)

9 lata 1 miesiąc temu #1031309 przez Sandruska1995
milunia dokładnie. Z początku grudnia by było. A najlepsze to że z @ termin porodu wypada na 1.12 tak jak urodziła się moja siostra :woohoo:

9 lata 1 miesiąc temu #1031311 przez aggi
Ogarnelam obiad i dwa okna w domu :-) więc mogę znów nadrabiać :-)

sandra ty już niemal w połowie! Szok! Wyslalam ci ten adres :-)

Eeee to się nie popisaliscie z ilością postow :p i cooooo i nie mam co nadrabiać :whistle: :evil: meldowac się! :whistle:

9 lata 1 miesiąc temu #1031312 przez natB
sandruska no byloby wesolo, gdyby sie potwierdzilo heh :)
Dzieki dzoewczyny za wsparcie ;)
aggimy mamy ok 9 km takze tylko jazda autem wchodzi w gre heh :)

milunia ja tez sie mwczylam ze swoim bebetto. .. dlatego jak Wlad akonczhl hm z 7-8 miesoecy i siedzial kupilam inglesine trip ;) do dzis nam towarzyszy... my duzo jezdzimy autem wiec dla mnie taki lekki wozek, ktory rozklada sie jednym ruchem to zbawienie zreszta dal rade w gorach :D

9 lata 1 miesiąc temu #1031316 przez Sandruska1995
aggi będę w Polsce od 30 kwietnia więc wyślę :P
Czas mi leci jak szalony . Nie dawno testowałam. :blink: :silly:

9 lata 1 miesiąc temu #1031327 przez magmus88
Hej babeczki!! :)

Zia - dzięi, że pytasz plaskaczu :) mam się wyśmienicie, czasami tylko pobolewa mnie kręgosłup....

Aggi - trzymam kciuki żeby owu była trochę wcześniej... po co tyle czekać hehe

Zia - zawsze się zastanawiałam nad tym płukaniem zatok... przecież jak w basenie mi wkleci woda do nosa to się duszę! więc nie wiem jak to możłiwe :D

Sandra - czyżby rodzeństwo w natarciu? :D

NAt - Tak jak napisałaś - dzielna Helenka :) będzie odbrze ;) musisz myśłeć pozytywnie... i tak tez będzie :)

A teraz co tam u mnie..... jestem po prenatalnych :D

I już wiem kto u mnie mieszka hahah :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

:D:D także ten tego :) do usłyszenia :D

9 lata 1 miesiąc temu #1031328 przez brown24
Nat co by sie nie okazało po narodzinach to Twój królewna na pewno będzie walczyć i wyzdrowieje :kiss: Ma taka dzielną mamę więc nie może być inaczej :)
Corncik może faktycznie Wasz maluszek jest całkiem zdrów i tylko sobie z Was tam w brzuszku żartuje.Trzymam kciuki za Was :kiss:
Sandra no to liczymy na Brata lub siostrę do Ciebie :)
Aggi a Ty testujesz teraz ovu? :)
Tez dzis miałam sie wsiąść za porządki,ale czuje sie fatalnie od rana,leb mi pęka, a po wypiciu polowy lampki wina po obiedzie miałam taki helikopter jakbym litr wypiła :blink:

9 lata 1 miesiąc temu #1031331 przez Nowa...
Magmus - kto mieszka, nie trzymaj w niepewności :)

Dziewczyny czy miewacie tak że około tydzień przed okresem miewacie taki śluz jak płodny? Gdy pochodzę to mam go dużo i się mega ,, rozciąga'' , dzięki za odpowiedzi :)

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1031336 przez Sandruska1995
nowa wiadomo kto mieszka u magmus z niecierpliwością otwieralam te spoilery! Będzie chłopak :laugh: Gratulacje pewnie tatuś zadowolony co :P

magmus możliwe ale mojej mamie nie przemówisz uparta chce testować w sobotę :D

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1031346 przez Helena16
Ja mam 32 lata, miesiączkę mam dostać w przyszłym tygodniu we środę lub czwartek. Wyników nasienia dziś nie było, więc jutro pewnie odbiorę. Zamówiłam sobie dziś termometr szklany, owulacyjny. Zobaczymy czy się sprawdzi. Musze zacząć mierzyć w pochwie temperaturę, ale mam jakąs schize ze mi sie złamie albo coś innego. Wiem to głupie ale nie mogę się przemóc;/

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1031347 przez Helena16
Przepraszam Was dziewczyny, że wam nie odpowiadam tak jak wy to robicie "nick i odpowiedz" ale ja tego nie ogarnę. Jak mnie jedna osoba o coś zapyta to jeszcze ok., ale nie potrafiłabym odpowiedzieć 5 czy 10 osobom imiennie. Poza tym skoro wszyscy to na forum czytają to wiadomo, że to się kieruje do wszystkich. Każdy wyłapie info dla siebie:D
Helena to wymarzone imię w razie jakbym miała dziewczynkę urodzić, a 16 to chodzi o rok 2016 czyli Helena w 2016 roku:D A poza tym moja babcia miała na imie Helena.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka