- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwo23_1990
-    
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-    
 mi tylko lekarz powiedział ze będzie trochę problemu przed porodem żebym czasami nie przenosiła ciąży bo jak ma się nie regularne misiaczki to trudno jest tak poobliczać ale na usg wychodzi pomiędzy wrześniem a październikiem i powiedział ze właśnie tak powinnam urodzić... wiec tym się nie martwię...
 mi tylko lekarz powiedział ze będzie trochę problemu przed porodem żebym czasami nie przenosiła ciąży bo jak ma się nie regularne misiaczki to trudno jest tak poobliczać ale na usg wychodzi pomiędzy wrześniem a październikiem i powiedział ze właśnie tak powinnam urodzić... wiec tym się nie martwię...  
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 ja bardzo bałam się poronienia,odetchnęłam dopiero jak kończyłam pierwszy trymestr, bo ryzyko poronienia bardzo spada.  Później wytłumaczyłam sama sobie, że co ma być to będzie, i w zeszłym tygodniu wstawiłam łóżeczko dla malucha do pokoju
  ja bardzo bałam się poronienia,odetchnęłam dopiero jak kończyłam pierwszy trymestr, bo ryzyko poronienia bardzo spada.  Później wytłumaczyłam sama sobie, że co ma być to będzie, i w zeszłym tygodniu wstawiłam łóżeczko dla malucha do pokoju  Może i trochę wcześnie, ale jak tak na nie patrzę, to mam "jakoś tak bliżej" do naszego dzieciaczka
 Może i trochę wcześnie, ale jak tak na nie patrzę, to mam "jakoś tak bliżej" do naszego dzieciaczka  
- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
się, bo to za wczesśnie i bedzie dziewczynka:) ale najważniejsze żeby było zdrowe
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    

- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 a tak na poważnie, to poczekam co czas pokaże, a póki co kompletuję(a raczej rodzice i teściowie) ubranka w neutralnych kolorach. Jeszcze nic się nie będę wychylała z sukieneczkami, bo później mogę mieć zdziwienie. A co do płci i USG, to przytoczę "rozmowę" w poczekalni u ginekologa z kobietką oczekującą dziecka
 a tak na poważnie, to poczekam co czas pokaże, a póki co kompletuję(a raczej rodzice i teściowie) ubranka w neutralnych kolorach. Jeszcze nic się nie będę wychylała z sukieneczkami, bo później mogę mieć zdziwienie. A co do płci i USG, to przytoczę "rozmowę" w poczekalni u ginekologa z kobietką oczekującą dziecka  Po swoim USG wychodząc z gabinetu owa kobietka rzuciła w eter k**** i inne kwiatki z widocznym uniesieniem. Z lekka mnie przestraszyła, więc zapytałam co się stało i czy mogę jakoś pomóc.  A ona do mnie: Nie dziękuję, będę miała drugiego syna! Była na miesiąc przed porodem, USG wskazywało na córeczkę której tak bardzo oczekiwała, aż tu kolejne USG pokazało coś innego
 Po swoim USG wychodząc z gabinetu owa kobietka rzuciła w eter k**** i inne kwiatki z widocznym uniesieniem. Z lekka mnie przestraszyła, więc zapytałam co się stało i czy mogę jakoś pomóc.  A ona do mnie: Nie dziękuję, będę miała drugiego syna! Była na miesiąc przed porodem, USG wskazywało na córeczkę której tak bardzo oczekiwała, aż tu kolejne USG pokazało coś innego  takie to życie bywa przewrotne
 takie to życie bywa przewrotne  
- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 a co do ubranek to akurat odwiedziliśmy dziś przyjaciół, a u nich bonus- 2 bodziaki dla naszego maleństwa - mała rzecz a cieszy! oczywiście w niezawodnych neutralnych kolorach
 a co do ubranek to akurat odwiedziliśmy dziś przyjaciół, a u nich bonus- 2 bodziaki dla naszego maleństwa - mała rzecz a cieszy! oczywiście w niezawodnych neutralnych kolorach  w takim tempie otrzymywania od bliskich ubranek, to do września zdążymy w ten sposób skompletować większość, jeśli nie całą ubrankową wyprawkę dla malucha
 w takim tempie otrzymywania od bliskich ubranek, to do września zdążymy w ten sposób skompletować większość, jeśli nie całą ubrankową wyprawkę dla malucha  
- Madzia89862
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 ? a tak na poważnie, to miłe jeśli ktoś pomyśli o naszym maluchu, dla pewnych osób, pojedyncze zakupy dla malucha od czasu do czasu, nie są obciążeniem domowego budżetu, a jak mi przyszło by kupić samej wszystko, to mina szybko by mi zrzedła. Tak samo strasznie ucieszyłam się dostając od znajomego fajne łóżeczko po dwójce jego dzieciaków. I ile kasy jest do przodu! mogę ją zainwestować w inne wydatki
 ? a tak na poważnie, to miłe jeśli ktoś pomyśli o naszym maluchu, dla pewnych osób, pojedyncze zakupy dla malucha od czasu do czasu, nie są obciążeniem domowego budżetu, a jak mi przyszło by kupić samej wszystko, to mina szybko by mi zrzedła. Tak samo strasznie ucieszyłam się dostając od znajomego fajne łóżeczko po dwójce jego dzieciaków. I ile kasy jest do przodu! mogę ją zainwestować w inne wydatki  
- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- Madzia89862
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- Marysia27
-    
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
 W ten sposób sami sobie sprawiają radość. A o moich przyjaciół to chyba powinnam zacząć się bać, bo są zakręceni i nie powinnam się zdziwić jak dostanę od nich kolejne body z napisem : ciocia Marta jest z*******a
 W ten sposób sami sobie sprawiają radość. A o moich przyjaciół to chyba powinnam zacząć się bać, bo są zakręceni i nie powinnam się zdziwić jak dostanę od nich kolejne body z napisem : ciocia Marta jest z*******a  Szkoda trochę że w rodzinie nie mam małych dzieciaczków, bo moje nie będzie miało po kim dziedziczyć, a to przy ogromnie wydatków duża pomoc.
 Szkoda trochę że w rodzinie nie mam małych dzieciaczków, bo moje nie będzie miało po kim dziedziczyć, a to przy ogromnie wydatków duża pomoc. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lola84
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 . Szczerzeto najbardziej mnie przeraża to to,że najlepiej mi się spi na brzuchu, i trochę mnie to martwi,że mogę coś zrobić dziecku, dziewczyny pomóżcie mi
. Szczerzeto najbardziej mnie przeraża to to,że najlepiej mi się spi na brzuchu, i trochę mnie to martwi,że mogę coś zrobić dziecku, dziewczyny pomóżcie mi