- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Lola84
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
 a co do przeczucia to mi się wydaję że będzie dziewczynka, choć każdy dookoła też mi mówi że będzie chłopak, bo mam ładną twarz, bo to bo tamto ......................
 a co do przeczucia to mi się wydaję że będzie dziewczynka, choć każdy dookoła też mi mówi że będzie chłopak, bo mam ładną twarz, bo to bo tamto ......................jutro się okaże, mi się naprawdę wydaje że będzie dziewczynka ale zobaczymy, każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, i nie każda ma takie same dolegliwości
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Katarzynka
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- Kingusia i Mateuszek -Kocham miłością bezwarunkową
13 mam 3D ale u innego lekarza u swojej będe mieć dopiero w czerwcu.
- kasia86
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
ja we wtorek byłam na wizycie i wytłumaczyłam lekarzowi że mam takie jakby skurcze w brzuchu i twardnieje mi brzuch...zbadał mi długość szyjki i okazało się że mam zbyt krótką co może spowodować przedwczesny poród:( przepisał mi nospe co 4 godziny i jutro idę do kontroli...skurcze nie minęły więc chyba będę na silniejszych lekach:( bardzo się boję
jeszcze na dodatek miałam bardzo mocną grypę jelitowo-żołądkową trafiłam do szpitala...byłam tam 2 nocki i dzisiaj wyszłam..leczyli mnie tam przy okazji na tą moją zbyt krótką szyjkę...dostawałam 3 razy dziennie luteinę...jutro u swojego lekarza skonsultuję czym mam się leczyć czy tą luteiną czy czymś mocniejszym
- Katarzynka
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- ksemma
-    
- Wylogowany
- gaworzenie
-    
Dołączam do was. Termin mam na 10 września. Rozejrzę sie o czym tutaj piszecie i w miarę możliwości popiszę wami.
Mnie też boli brzucho, ale to normalne przecież więzadła sie naciągają, brzucho rosnie....
- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Napisz czy wiesz juz co bedziesz miala???No to moze razem bedziemy rodzic bo mi tak termin wychodzi na 10-11 wrzesnia dzidzia jeszcze nie moze zdecydowac kiedy wybierze sie na swiat
 mnie nic nie boli ani brzuch wogole jakbym w ciazy nie byla czasami tylko kregoslup ale to niormalne jak np dlugo autem jade...o ciazy przypomina mi tylko cisnienie masakra mam tak niskie ale takie sa uroki ciazy
 mnie nic nie boli ani brzuch wogole jakbym w ciazy nie byla czasami tylko kregoslup ale to niormalne jak np dlugo autem jade...o ciazy przypomina mi tylko cisnienie masakra mam tak niskie ale takie sa uroki ciazy  a teraz sobie siedze 2 dzien w domu i czekam na kuriera bo zamowilam posciel i pare ciuszkow z allegro i juz sie nie moge doczekac a w poniedzialek lece do siostry i chcialabym to jeszcze zobaczyc bo z niecierpliwosci umre
 a teraz sobie siedze 2 dzien w domu i czekam na kuriera bo zamowilam posciel i pare ciuszkow z allegro i juz sie nie moge doczekac a w poniedzialek lece do siostry i chcialabym to jeszcze zobaczyc bo z niecierpliwosci umre 

- kasia86
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
jak leżałam w szpitalu to na mojej sali leżała dziewczyna z podobnymi dolegliwościami co ja i ona czekała na założenie jakiegoś krążka podtrzymującego żeby ta szyjka się nie skracała...mi w nic takiego nie proponowali to może nie jest ze mną aż tak źle..zobaczę co dziś mój lekarz mi powie..
umówiłam się z nim na 17.45 jak wrócę to napisze
ksemma witamy w naszych skromnych progach

- Katarzynka
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    

A co do imion to dajecie bardziej popularne czy też rzadkie ? Bo nasze Katarzyna (jest bardzo dużo Kaś ) jest bardzo popularne mniej więcej w naszym wieku ale mi się moje imnie podoba a jak jest u was ?
- kasia86
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    

co do imion to podobają mi się różne...ale dla swojego dziecka chcę dać imię proste i ładne żeby mu się łatwo z nim żyło..czasem mamy zapominają że to dziecko w końcu dorośnie i będzie się wstydziło swojego imienia i będzie miało w tyłku że to np po ŚP prababci itp
moim zdaniem trzeba się kierować najpierw dobrem dziecka dopiero na drugim miejscu własnymi upodobaniami
na dzień dzisiejszy dała bym Emilia a w razie co to Oskar...ale wszystko może mi się jeszcze odwidzieć

- Katarzynka
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- Batmanik
-   Autor Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-    
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
- Katarzynka
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    
- kasia86
-    
- Wylogowany
- budujemy zdania
-    
Mateuszek ślicznie
 nad Oliwią to sama się zastanawiałam i nad Mają też
 nad Oliwią to sama się zastanawiałam i nad Mają też 
kurcze mamy pewne imię dla chłopca Oskar a tu u nas dziewczynka się szykuje
 a dla dziewczynki nie mam takiego pewnego...Emilka tylko siedzi mi w głowie
 a dla dziewczynki nie mam takiego pewnego...Emilka tylko siedzi mi w głowie Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Katarzynka
-    
- Wylogowany
- gadatliwa
-    

- iwo23_1990
-    
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-