BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 11 miesiąc temu #167750 przez Marysia27
tak, szybki transfer, to marzenie każdego internauty :) pokazuj i pisz jak najczęściej, bo jakoś tak raźniej jak każda z nas coś skrobnie :)
:kiss: dla Mikiego, niech dobrzeje szybko :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #168309 przez Batmanik
Witam!!!
ja dzis znalazlam sobie zajecie i zrobilam 26 sloikow ogorkow i tylko palec moge w straty wpisac hehe bo snow przecielam sie:) w tym roku zrobilam 61 sloikow ogorkow dla siebie , 26 salatek z ogorkow z Marysi przepisu i 20 sloikow siostrze zrobilam konserwowych a malosolnych takich wielkich sloi nie wiem ile juz zrobilam ale dzis dwie 5tki zapelnilam:)
a Marysiu zobaczymy co mi wyjdzie bo ogorkow nie nasalalam no i zamiast chilii dalam ostra papryke bo nie popatrzylam co jest napisane na opakowaniu a rysunek mnie zmylil :side:
heh i zalezy co to dla kogo znaczy ,,posypac" bo ja syplam troche hehe no ale co tam co wyjdzie to wyjdzie :S
ach bylam jeszcze u dermatologa z siostra i wzielam Igora przy okazji bo dziwnych zmian dostal na skorze i spotkala mnie nie mila sytuacjia bo starsza pani przepuscila mnie bo sklamalam ze tylko z dzieckiem ide ale jak weszlam do gabinetu slyszalam jak ludzie na nia naskoczyli ze nas przepuscila i do teraz nie milo mi ze tak sie wrabalam:(
milej nocki!!! uciekam lulki poki moge';)

13 lata 11 miesiąc temu #168418 przez Marysia27
Batmanik, jak Ty zasuwasz przy tych słoikach :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: jestem pełna podziwu, naprawdę. Jezu, ja sałatek mam dopiero 7 słoików, choć je uwielbiam nie mam specjalnego parcia do ich robienia, liczę po cichu na teściową B)
przed chwilą obudził się mały i zauważyłam że ma mokre włoski, okazało się że cofnął sporo mleka na poduszkę, ale chyba nic go nie boli, bo zabrałam poduchę, a On dalej słodko śpi. A co do sytuacja u dermatologa, to było to nie miłe, ale gdybyś miała czekać nie wiadomo ile czasu, a oprócz Igora masz jeszcze malutką pod sercem , więc korzystaj z dobroci innych, w końcu bronią tej pani nie groziłaś, więc zrobiła to z własnego wyboru i dobrego serca. A niestety coraz mniej takich ludzi :dry: Dobrej nocy :)

13 lata 11 miesiąc temu #168542 przez Batmanik
Witam!!!
heh zobaczymy co tylko z moich sloikow wyjdzie ale jak cos pojdzie nie tak to porzadnie przeplukam i bedzie mizeria;) u nas dzis pochmurno:(
ide zmywac bo juz troche naczyn mam do pomycia:(
milego dnia!!!

13 lata 11 miesiąc temu #168582 przez Marysia27
Batmanik napisał:

Witam!!!
heh zobaczymy co tylko z moich sloikow wyjdzie ale jak cos pojdzie nie tak to porzadnie przeplukam i bedzie mizeria;)

Grunt to nie marnować jedzenia i własnej pracy :lol: a u nas 3 dzień z rzędu do bani pogoda, pewnie znowu się na dwór z małym nie wybiorę, bo pada. Wczoraj napisała do mnie przyjaciółka podając nowe określenie na kończący się miesiąc : lipcopad :blink:

13 lata 11 miesiąc temu #168623 przez Batmanik
u nas dzis pochmurno Igor spi ja obiad mam gotowy i posprzatalam juz wiec ide jeszcze kolo niego poleniuchowac:)
kawe wypilam ale na taka pogode to kawa nie pomoze:(

13 lata 11 miesiąc temu #168639 przez Marysia27
Ja też już mam z głowy obiady dla nas i małego, a od pewnego czasu wzięłam się na sposób, i mieszkanie sprzątam po 20, jak mały już śpi, i tym sposobem wstaję rano na gotowe :woohoo: jestem już po dwóch kawach, i pewnie na tym się nie skończy, bo funkcjonować trzeba, mały śpi z tatusiem, a ja rozbijam się po internecie i zajadam się mleczkiem w tubce :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu #169134 przez Martuska
Ja się melduję;) Mikiemu już nic nie jest lekko czasem kicha ale super :laugh: Jezu jak ja go kocham z każdym dniem coraz bardziej macierzyństwo to piękny stan :P W pracy polewa tych kierowców mamy takich śmiesznych że szok aż mi się chce do pracy chodzić ;)

13 lata 10 miesiąc temu #169144 przez Batmanik
ja sprzatam i rano i wieczorem hehe tak jakby od rana do wieczora mial mi ktos przez noc nabrudzic:) ja spuscilam troche wina co robilam i napilam sie lyczka tylko a efekt byl taki ze dziwny temat na forum zrobilam hehe cos v...cos tam...
no a juz powtarzac sie nie bede na listopadowkach pisalam moja sytuacje w moim zwiazku ach... ale tu nie napiisze bo bedzie ze jakas nawiedzona jestem :S
dobra uciekam lulu jutro pobudke mam o 5 rano!!!
milej nocki!!

13 lata 10 miesiąc temu #169332 przez Marysia27
Raczek gdzieś się zapodziała :( ja dostałam @, jestem wymięta, mały śpi, a ja marzę , żeby się obok niego położyć :dry: batmanik, w takim razie muszę zaglądać na listopadówki, żeby być na bieżąco :side:
Martuska, marzy mi się praca, z fajnymi ludźmi, żeby aż chciało się do niej wychodzić. Koniec, idę spać, nie ogarniam B)

13 lata 10 miesiąc temu #170159 przez Batmanik
Witam!!!
ale tu cisza??
u nas dzis pochmurno i humor cos mi nie dopisuje choc rano bylo gorzej- mala depresja ale przeszlo z leksza...wytargalam ciuszki Igora i powybieralam dla malej ciuszki i w sumie to nic nie musze kupowac bo nawet rozowe sie znalazly nie duzo ale zawsze:)
jeszcze z 3 kartony ominelam i musze jeszcze do nich zajrzec..
a tak poza tym Igor dokazuje ostro zeby mu ida bo jakas porazka jest ale trzeba dac jakos rade...ide polezec poki Igor spi;)
a co tam U Was???

13 lata 10 miesiąc temu #170386 przez Martuska
Hejo Dziewczynki;*
Już są wyniki kto się dostał na studia tylko jeszcze nie ma mojego kierunku więc jutro dam znać czy się dostałam czy nie;)
Mały mój jest taki żywotny że sekundy nawet nie wysiedzi na miejscu już nie wiem czym i jak go zabawiać ;( Ale przynajmniej widać że dziecko zdrowe :laugh: Moi rodzice od wczoraj są nad morzem ale im straaaaaaaaaasznie zazdroszczę ile ja bym oddała żeby być tam z nimi i z Mikisiem :angry: Ale co się odwlecze to nie uciecze zamierzam za rok o tej samej porze wygrzewać się na plaży ;) Spiąca jestem taka że położę się spać już, a więc do jutra :kiss: :ohmy:

13 lata 10 miesiąc temu #170410 przez Marysia27
Jak za rok nad morzem będzie taka psia pogoda, to powygrzewasz się kochana ale na solarium :dry: ja nawet się nie wybieram na plażę, choć mam rzut beretem, bo szkoda mojego zachodu i paliwa. Trzymam kciuki za przyjęcie na wymarzone studia. Oby była to dla Ciebie przepustka do lepszej przyszłości :)
A Tusiol grzeczny jest od paru dni, wczoraj sam zrobił 4 kroki, przeszedł od krzesła do kanapy, pękam z dumy dla mojego małego chłopczyka :lol: idę spać, jestem zmęczona, przed chwilą skończyłam oprawiać warzywa, które teściowa mi z działki przywiozła, a jutro zafarbuje mi włosy na rudziznę, mam nadzieję, że kolor wyjdzie idealnie! dobrej nocki :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu #170583 przez Marysia27
dzień dobry :) i jak Martuska rekrutacja?
Zafarbowałam dziś włosy, miał być piękny rudy, a wyszedł raczej brąz, jestem wkurzona, a co lepsze, dopiero zauważyłam że kolor do 28 myc, czyli to nie trwała farba, jest więc szansa, że zejdzie, i wtedy już u frycka przefarbuje się na taki rudy, jaki miałam od początku.

13 lata 10 miesiąc temu #170680 przez raczek10
:) w koncu mam czas ,żeby tu zajrzeć :laugh: u nas oki. Już po wisienkach no i zadwolona jestem . MOZE JESZCZE JAKIES PRZERYWANIE JABŁEK W TYM TYGODNIU WPADNIE . mOJA Zuzia I Asia SA NA WAKACJACH U BABCI (TESCIOWEJ)WIEC TYLKO 2 DZIECI MAM W DOMU . JUŻ nie moge siedoczekac kiedy zadzwoni facet z tym moim wyjazdem :angry: ale czekam cierpliwie . u mojego w nowej pracy est oki i nawet zadwolony jest tylko zobaczymy jak długo :huh: ale moze będzie oki. Wielkie gratulacje dla BARTOSZKA super ,że juz stawia samodzielnie kroki . Mój JASIU już chodzi na całego :lol: ale te chłopaczyskA rosną :ohmy: ząbków mamy 5 i na tym sie nie skonczy ,bo juz nowe idą a jasiek po nocach marudzi :dry: nasz łobuz na karzde łóżko wejdzie no normalnie chodzi jak sprężyna :laugh:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka