BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu #803318 przez Bella27
Hej dziewczyny!
Ja już kawę pije.Lenia mam dzisiaj strasznego.Mały mnie dzisiaj obudził bo tak się niemiłosiernie wiercił...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #803320 przez mirka26
ja nie spałam prawie całą noc, ból żołądka i zgaga nie dały mi spać a na dodatek mały kopał niemiłosiernie, ja czapeczki mam od maluszka od siostry. chyba nam się Domi pomyliła i miała posta wkleić w grudniówki
no już niedługo my też będziemy wklejały fotki naszych maleństw na naszym pokoju

11 lata 4 miesiąc temu #803324 przez Bella27
Ciekawe, która pierwsza nam się wykluje:-)
Będę musiała jechać na zakupy i poszukać czapki i kombinezonka bo też nigdzie nie mogę nic ciekawego znalezc:/ dla dziewczynek owszem są śliczne ale dla chłopaka nic ciekawego!
Poza tym jeszcze muszę kupić prezenty na mikołaja dla dzieciaczków w rodzinie bo wybieram się na parę dni do siostry i mamy.Najbardziej mnie wkurza, że wszędzie tyle ludzi:/ ale lepiej do świat już nie będzie...

11 lata 4 miesiąc temu #803330 przez MoNiaaa
Witam w mikolajki;)
Ja do domciu ale to ok 15.
Fajna ta czapeczka z hm ale dla mnie za daleko bede musiala gdzies blizej poszukac
Jejciu dziewczyny mam takie zaparcia ze chuba mi jelita rozerwie!!! Do tego daja mi zelazo a po tym jeszcze gorzej dzis juz nie zazylam bo ojropnie sie czuje.moze w domu bedzie ciut lepiej.
U nas snieg lekko popruszyl ale tak tyci tyci trawa bilala ale mikolaj bedzie mial na czym przyjechac
Jak dojde do siebie w domu to zajrze i tabelke uaktualnie ale to moze po weekendzie

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #803333 przez motylek19
Hej mamusie :)

Ja też już z kawka siedze Bella :) ale noc okropna, dawno takiego wiatru nie było do tego burza, większość nocy nie przespalam ale o dziwno jakoś jestem wyspana :)
Domi faktycznie chyba pomyliła wątki, ale u nas też już niedługo się zacznie.
Gaguka trzymaj się tam chociaż do poniedziałku :)

11 lata 4 miesiąc temu #803336 przez Dorciaition
Hej.

Gaguka ściskaj nogi :)

Monia super, że dziś do domku.

Ja spałam dziś cudownie. :) U nas wieje niesamowicie i masa śniegu. Zima na całego.

Alanek[*] :(

11 lata 4 miesiąc temu #803337 przez Bella27
MoNiaaa Rozumiem Cię doskonale bo też żelazo biorę i szkoda gadac ale potrenujesz skurcze parte chociaz :laugh:
motylek19 U mnie dalej wietrznie, a w nocy też straszny wiatr byl.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #803342 przez mokka
Monia, na zaparcia jedz śliwki i morele suszone i do tego najlepiej jeszcze jakiś jogurt (u mnie daje radę zjedzenie dużego jogurtu truskawkowego z biedronki, chyba się to fruvita nazywa, albo jakoś tak) i zapijać możesz kawą z mlekiem. Prawdę mówiąc to jak Ci po tym nie przejdzie to się zdziwię ;)

u mnie też strasznie wiało, ale w spaniu akurat zupełnie mi to nie przeszkadzało. Ogólnie ostatnio jestem strasznie senna.

Bella, widziałam ostatnio w carrefourze albo w auchanie (nie pamiętam już) kombinezony niemowęce za 30zł chyba. Z tego co kojarzę to nawet nieźle one wyglądały.

Ja mam kombinezon dla Zuzy z doczepianymi butkami (albo coś na kształt butów) i tylko się zastanawiam czy kupować rękawiczki bo nie ma. W sumie to jest takie coś do odwijania na rączki jak przy niektórych body i wydaje mi się, że starczy jak ubiorę niedrapki i to odwinę, ale pewna nie jestem. Co sądzicie? Szukałam już nawet rękawiczek takich małych, ale znaleźc nie mogę bo są tylko na większe dzieci, albo z palcem.

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 4 miesiąc temu #803344 przez Mag
Monia ja to już od jakiegoś czas wałczę: jogurty , musli z suszonymi owocami i duuuzo jabłek, dieta nawet pomaga ale tez nie zawsze ;)

Domi zdawaj relacje na bierzaco jak masz dostęp do internetu. Juz niewiele Ci zostało, zleci ten czas i ani się obejrzysz a będziesz w domu z Timem.

Ale mi ochoty na kawę zrobiłyście. Az idę zrobić. :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #803345 przez DoMI*
Mag ją po wizycie mam szyjke zgladzona i rozdarcie na 2 palce a mały ma już główkę bardzo nisko przytwierdzona... no trzymajcie kciuki

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 4 miesiąc temu #803349 przez mirka26
u nas zimno i ślisko szklanka na drodze, dobrze że mąż w pracy to w drodze powrotnej kupi coś Kevinowi na mikołaja bo już doczekać się nie może, a wieczorem się modli o grę na dzieciątko no i żeby było dzieciątko na dzieciątko hi hi już sam doczekać się nie może, a najgorsze jest to że mój syn to taki pieszczoch i ciągle się tuli a ja mam całkowity zakaz dotykania brzucha , a mój mały tylko chodzi i mówi mamusiu przytul mnie a jak go tulę to on zaraz ręka na brzuch i całuje brzusio. rano już zwróciłam mu uwagę że nie może tak głaskać to mi obrażony powiedział że poczeka sobie jak Wiktor już będzie z nami i będzie go tulił i całował ile będzie chciał i nikt mu nie zabroni, bo zrobiliśmy sobie dzidziusia po to żeby go kochał i się z nim bawił, aż się uśmiałam jak z taką poważną minką mi to mówił hi hi. no Domi kochana to przed świętami już będziecie w domku z Timim

11 lata 4 miesiąc temu #803356 przez pysiaczek19918
My po obchodzie. Przeplywy dobre. Trzymaja nas narazie na obserwacji z tymi wodami w sumie. I za pare dni usg i mam nadzieje ze bedzie ok. I do soboty moze wyjde. Oby tak dalej:)

11 lata 4 miesiąc temu #803367 przez mirka26
pysiaczek oby się udało wyjść :) tyle dobrze że z tym przepływem wszystko ok

11 lata 4 miesiąc temu #803374 przez Zanka1989
Mirka - cudownego masz synka :):) mam nadzieję, że moja lenka też będzie taki pieszczoch.

Domi - będę się modlić, żeby wszystko było dobrze :*

Wracając do tematu czapeczek i rękawiczek: jak widziałyście na zdjęciach mam 2 czapeczki zimowe. Różową sprezentował mój Tata (razem z tym różowym kompletem welurkowym :kiss: ) - więc ceny nie znam, natomiast tą żółtą zamówiłam na stronce: www.babytime.pl/product-pol-389-CZAPECZK...-6-kol-0-6-mies.html , ale może rzeczywiście poszukać promocji - bo 5 zł a 17 + wysyłka to jednak różnica :P
Natomiast rękawiczki na Allegro, od użytkownika e-bobalek: allegro.pl/lapki-rekawiczki-z-polaru-kol...-68-i3773344264.html (swoja drogą zamawiałam tam koszulki, body i opaski dla Malutkiej ^^)

11 lata 4 miesiąc temu #803375 przez joannap1991
Po dzisiejszej nocy czuje sie jakby mnie czołg przejechal ;d sama nie wiem czemu:d

A co do czapeczek to w 5 10 15 są takie zimowe fajne :)
a my dziś mamy pierwszy snieg!:D aaa... i chyba bylam grzeczna bo odwiedził nas mikołaj mnie i małą Zuzkę :D hihihi:D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka